Тема Незабравима 193

• 30 438
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Ето един алтернативен финал за тези с фобии от хеликоптери.

Сватба тежка

Сватба тежка се задава
Харун ще носи на ръце
бременна Еда до Ава
Там ще тропнем ний хорце

Дарове от всеки има
От душа и от сърце
Пред любовта Незабравима
ще паднем ний на колене

# 271
Добро утро момичета и Петко! Желая ви спорен ден!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   БОБО! newsm59 newsm59 newsm59  ura
Желая ти много здраве,щастие,късмет и най вече много любов!Бъди все така духовита и талантлива за да ни  радваш с прекрасните си стихове.

Цветя за рожденничката

Благодаря за преводите на Рекси и г-жа Броненосец newsm51 newsm51
Рекси,Розичка страхотни гифчета  love001 newsm51 newsm51
Бганьо, страхотно описание на Бату в "Аз Бату".Ех,ако можеше наистина да доведе Харун при Гала щеше да е чудесно.Тогава интервюто нямаше да е само за 2-3 минутки и с 1-2 въпроса. ThinkingНоооо мечти само.

Относно серията какво да кажа.Порадвах се на временното щастие на Харун,Еда и Ямур въпреки че както каза Дани във фрагментите дадоха повече отколкото изрязаните кадри в серията.Защо винаги щастливите кадри на нашите любимци ги накъсват така ? newsm78Развалят ни цялото удоволствие да им се порадваме както трябва.Серияла наистина трябва да се казва или "Неуловимия" или "Отмъщението на Бату". Crossing Arms
Отново по голямо внимание се обърна на Мелда и Бату.Не мога да я разбера Мелда.Все по странна става.Напусна дома си за да е с Бату,плака тръшка се,каза на Арас,че го обича ,а след това го предаде.Като е искала да го предава защо не го упои  като се храниха и тогава да извика полиция.Ама филм да става серии да се трупат до края на юни.Полицията надула сирените сякаш вика "Бягай Бату ,че идваме да те хванем".Едже допусна същата грешка като не избяга с Ямур вечерта а сутринта, сега също беше абсолютно напразна саможертвата и.Нищо не постигна със смърта си освен да я съжаляват.
 Еда,според мен наистина ще се окаже бременна,но пак няма да може да се порадват истински на това,че ще имат дете  нито Харун,нито Ямур нито Еда,защото отново ще са разделени.
 Интересно ми е какво ще направи Мелда с бременноста си?Тя остана сам сама.Настрои цялото си семейство срещу себе си и го напусна,сега и Бату  се настрои срещу нея защото го предаде и ще иска и на нея да отмъсти.Няма работа,няма пари а сигурно ще трябва да напусне и къщата на Бату,а е бременна. newsm78 Какво ли развитие са подготвили за нея нашите "мили" сценаристи. Thinking

# 272
Привет и от мен.
Странен е моралът на някои комшии.
Според крайно тълкуване на религиозните канони,
Ниса и Мелда са за трепане с камъни, а Бату е жертва на женска похотливост. #Crazy
За Еда и Харун също може да се каже нещо подобно. Shocked
Определено не ми се иска да гледам наказания за тоз разврат. hahaha
Да правят любов, не война.

# 273
Добро утро, приятели.

Снощи реших да стопирам на красивите и изпълнени с романтика моменти м/у Еда и Харун...И като ви чета днес коментарите, добре съм направила.
Изгледах още веднъж епизода необезспокоявана от реклами на всеки 10 мин., нелицеприятния Бату, който режисьорите ни "завират" в лицата през повечето време..И ето така си получавам дозата романтика от Незабравима.. Наистина имаше прекрасни моменти на пикника,  в хотела, вечерта на пейката-невероятно актьорско присъствие от страна на Серхан, Йозлем и Ирмак.
С всички тези сцени неминуемо забравям за всички гафове и пропуски.

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 15:10 от moxito

# 274
bganio smile3501 smile3501 smile3501

Мокси,прекрасно колажче! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 275
Благодаря на г-жа Броненосец и Рекси за преводите и поясненията...
Рози, отново ни изненадваш с мн.красиви гифчета. Поздравления!

# 276
Ето един алтернативен финал за тези с фобии от хеликоптери.

Сватба тежка

Сватба тежка се задава
Харун ще носи на ръце
бременна Еда до Ава
Там ще тропнем ний хорце

Дарове от всеки има
От душа и от сърце
Пред любовта Незабравима
ще паднем ний на колене

smile3501 smile3501 newsm51
Незнам дали ще е тежка, но ще е незабравима... А, със сигурност и по-чакана от тази на принц Уилям и Кейт.

# 277
  • Русе

Здравейте , приятели!
Хубав ден и много усмивки ви желая, въпреки мрачния ден! smile3525

# 278
Здравейте, Незабравими! Hug
Бобо,Честит Рожден Ден, приятелко,
бъди непозната, за да си интересна, бъди недостъпна, за да си желана!
Ако говорят нещо лошo за теб не се ядосвай! Щом говорят, значи завиждат,
а щом завиждат значи има за какво.
Знай си цената, но не се продавай!
Пожелавам ти това от все сърце заедно с много здраве, щастие, късмет и любов!

Сега се връщам да чета, че снощи ужас нямах нет! smile3511

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 10:36 от IR65

# 279
Мокси  bouquet, прекрасно колажче !Розичке  bouquet, двете с Рекси  bouquet правите чудесни гифчета! Г-жа Броненосец  bouquet, благодаря за инфото , относно затворената страница във фейса.Да им имам морала на съседите  #Crazy #Crazy #Crazy ooooh! ooooh! ooooh!и ''жадуването'' на лош финал.Аз лично филм за който знам , че ще свърши трагично не бих си губила времето да гледам .Слепи ли са тези хора за тази красива любов. newsm78 newsm78 newsm78

# 280

Честит рожден ден, Бобо!
Желая ти океан от любов, море от здраве и
едно малко островче от грижи!
Бъди много усмихната, силна, обичана!

# 281
  • Русе
Честит Рожден Ден, Бобояна! bdbaloni bdbaloni bdbaloni

Бъди  здрава и щастлива,    Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
усмихната и обичлива!
Желая ти късмет и радост,      Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose  ura  ura  ura
любов и безконечна младост!     txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

А в темата , с език - мачете      
разпердушинвай враговете          smile3523 smile3523 smile3523
на любимите Незабравими
в проза, стих неустоими !

За твоя празник, сутринта               smile3510 smile3510 smile3510
по "Спиди" пращам ти цветя
и пожелания сърдечни              lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss
от провинция далечна.

# 282

Честит рожден ден, Бобо!
Бъди жива и здрава, влюбена, обичана и щастлива! Желая ти успех във всичко, което умееш, късмет във всичко,което не зависи от теб и сбъдване на всичко, за което мечтаеш!

# 283
Г-жа Броненосец  bouquet, благодаря за инфото , относно затворената страница във фейса.Да им имам морала на съседите  #Crazy #Crazy #Crazy ooooh! ooooh! ooooh!и ''жадуването'' на лош финал.Аз лично филм за който знам , че ще свърши трагично не бих си губила времето да гледам .Слепи ли са тези хора за тази красива любов. newsm78 newsm78 newsm78
Всъщност всичко беше написано от един човек, не е масово. И понеже всички вкупом скочиха срещу него, раздуха се случая и удариха катанеца накрая.

Хайде, малко Мелинда на брега

Сега вече сме само аз и ти. Татко ти ни е с нас...много надалече е. Татко ти няма да може да те види. Защо не казах на татко ти за теб, знаеш ли? Отначало бях много ядосана на баща ти. Но после разбрах, че съм сбъркала. Обикнах баща ти. Но пак исках да съм сигурна. Щях да му кажа, но той си отиде. Когато за първи път те видях, и аз бях много объркана. Не исках да вземам решение. Да реша да те родя беше трудно решение, но сега в живота си имам само теб. Заради теб, детенцето ми, заради теб никога няма да се откажа... Никога...
_____

Бату е жив, Мелда се радва

Бебенцето ми, татко ти е много тъжен, но заедно можем да го зарадваме. Сигурна съм, че много ще се зарадва за теб
Бату, сестра ти умря, остави вече този гняв. Да се постараем да направим живота си по-хубав, по-щастлив.
Б: Щастие ли?
М: Да. Това не е трудно.
Б: След като сестра ми умря заради онзи човек, не бих могъл да бъда щастлив.
Вчера можех всичко да оставя, но днес...днес не...никога!
Не се тревожи! Няма да направя нищо на сестра ти и Ямур. Сега ще се разплатя само с Харун Арсланлъ.

Мелинда иска да предаде Бату "за доброто на всички ни", но се проваля:

Б: Не съм ти ядосан, знам, че го направи, защото се страхуваш. Страхуваш се за мен.
М: Не само за теб.
Б: Не само за мен ли? Още за Харун ли мислиш?
М: Не, повярвай ми!
Б: Не, не..не е проблем. И без това ще оправя тази работа от корена и. След това няма да говорим за Харун.
М: Бату, не, грешно ме разбра! Имам да ти казвам нещо...

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 11:19 от Г-жа Броненосец

# 284
............
Б: Не, не..не е проблем. И без това ще оправя тази работа от корена и. След това няма да говорим за Харун.
М: Бату, не, грешно ме разбра! Имам да ти казвам нещо...

Леле......... newsm78 Бату не се отказва от Мелда и общото им бъдеще. #Crazy
Току виж ни готвят за грандиозна сватба на брега между тях двамата.
 Cry
Това ще е истински прецедент за тоз жанр кино. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт