Тема Незабравима 193

• 30 407
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
  • Русе
Ей, след този епизод много ми липсва поетичната дарба на творците тук...
Като не ми идват рими, поне да навържа песен с картинки. Получи се нещо за непоправими романтици.

UNUTULMAZ 81 - Sevdan bir ateş - Düş sokağı - bg sub
НЕЗАБРАВИМА 81 - Любовта ти е огън - Улица на мечтите

http://www.youtube.com/user/rosisan22?feature=mhum#p/u/6/sivh5sl6Fw0
http://vbox7.com/play:5484eb40

Росисан, превъзходен клип! Разплака ме , както плаках и снощи! Браво , момиче!
 smile3501 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74 newsm74 newsm10 newsm10 newsm10

# 361
  • Варна
Ей, след този епизод много ми липсва поетичната дарба на творците тук...
Като не ми идват рими, поне да навържа песен с картинки. Получи се нещо за непоправими романтици.

UNUTULMAZ 81 - Sevdan bir ateş - Düş sokağı - bg sub
НЕЗАБРАВИМА 81 - Любовта ти е огън - Улица на мечтите

http://www.youtube.com/user/rosisan22?feature=mhum#p/u/6/sivh5sl6Fw0

Поздравления за новото ти творение- страхотно клипче, както винаги!

И едно стихче от мен  Peace

Сбогуване

Можеше мен да ме няма на света...
Можеше да не срещна любовта...
Да се заблуждавам с неистински чувства...
Желанията и мечтите си да подтискам...
Можеше да се разминем като непознати...
Да бъда бедняк в царски палати...
Да не горя, а бавно да тлея...
В измислен свят да живея...

Но ти си жената за мен отредена,
половинката ми идеална, съвършена
и трябваше да се срещнем онзи ден
и завинаги да бъда пленен...
Да ме омагьосаш с очи...
Красивите сияйни звезди...
Аз да се влюбя в теб, ти- в мен...
Трябваше любовта ни да боли...
Да минем дълъг път от съмнения,
раздели, болка и огорчения...
Да изживеем мигове на радост...
Да вкусим от любовната сладост...
Всеки миг щастие да се изстрада...
Любовта да е като награда
след преживените страдания...
Да преодолеем всички колебания...
Пътищата ни бяха различни,
но в един общ се събраха,
защото безкрайно се обичаме,
искрено и чисто, напук на съдбата...

Сега си отивам...
Болката с мен отнасям...
Тръгвам по пътя неясен,
няма да ме има вече...
Отивам надалече...
Ще стана невидим...
Сбогом, любима! Не плачи!
За мене, скъпа, не тъжи!...
Това, което с тебе изживявам
е като красива приказка!...
Само че съвсем истинска!
Сърцето ми добре пази-
тук, на теб го оставям...
За любовта ни ще платя цената...
Ще се изгубя в тъмнината...
Ще потъна в самотата...

# 362
  • Русе
Дани, благодаря ти, че с "Нашият герой" връщаш оптимизма ми! Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51
Тарабас, къде се губиш? Липсваш тук! smile3521 smile3521 smile3521

# 363
Здравейте,компания Незабравима!
Бобо,и аз като другите ,още веднаж да ти честитя Рождения ден! и весело празненство!  bouquet  bouquet  bouquetБлагодаря за тортата и шампанското-почерпих се за твое здраве!

А сега отзад напред-
Росисан-прекрасен клип,с голямо удоволствие го гледах! newsm51 newsm51 newsm51
Рекси,Милена,г-жо Броненосец-благодаря за преводите и информациите.
Информацията за реакцията дори и на един фен искрено ме учуди-явно не познавам този народ!
Каламитси,радвам се,че се появи-жал ми е за Едже,и предпочитах друго развитие на образа й.Уважавам решението й да спаси всички от брат си.Но,както вече бях писала,може да звучи жестоко,но не смятам,че със смъртта си може да заличи злините,които причини-затова саможертвата й ми изглежда колкото достойна,толкова и глупава.
Мелда-този образ съвсем ми се изгуби по смисъл
Харун,Ямур,Еда-бяха трогателни и чудесни!От тях струеше истинска любов и щастие снощи!
Относно останалото- подкрепям абсолютно постовете на Ради и Пепел от рози от сутринта.
Поздравление за творците на новите стихчета и новите гифчета!
 txtloves txtloves txtloves

# 364
Рекси ,Роси ,Дани ,страхотни сте!   bouquet   bouquet   bouquet smile3501 smile3501 smile3501    bouquet  bouquet  bouquet

# 365
  • Варна
Да споделя някои свои мисли. Много жалко за Едже! Cry Още се чудя защо сценаристите решиха да я "убият" и то по такъв нелеп начин! Crossing Arms Така и не определих еднозначно отношението си към нея- нито съм я харесвала, нито не съм, защото образа й е противоречив, но не съм спестявала критики по неин адрес. Отначало беше свежо присъствието й, от нейните уста излязоха много истини, които никой не смееше да изрече, но после допусна сериозни грешки, в крайна сметка саможертвата й беше абсолютно безсмислена.
По принцип, когато някой допуска сериозни грешки в живота с още по- сериозни последици за околните- те си остават! Нищо не може да промени стореното, може би само да се смекчат последствията и да се търси опрощение. Нима с разкаянието си, Едже може да върне 4-те години на Ямур без майка или на Харун- без любов?! Ако беше казала на Харун, че Еда е дошла на летището, може би Харун нямаше да замине и Ямур да расте без майка! Може би...Изборът трябваше да е на Харун, а не на Едже! Crossing Arms
Може ли да се поправи травмата, която нанесе на Ямур, казвайки й онези ужасяващи думи за изоставянето от майка й?! Факт е, че детето има психологическа травма- страх от изоставяне. Малко или повече, Едже има принос за това! Crossing Arms
И накрая, може ли самоубийството на Едже да върне Дениз, който макар че се появи неочаквано, щеше да е не по- малко желано и обичано дете от Ямур?! Загубата на това бебе разсипа и Харун, и Еда, и Ямур! За съжаление, Едже волю или неволю стана една от причините за този аборт. Crossing Arms
Чест й прави, че опита да отърве света от един злодей въпреки сестринската си обич. Тя беше живата съвест на Бату, но дори и тя не успя да го озапти, тъкмо напротив- той съвсем озверя! Е, съвсем скоро ще видим точно как и доколко! Crossing Arms
Можеха сценаристите да измислят друго решение за нея- тъкмо сякаш тръгнаха нещата между нея и Арас. В края на краищата, всеки има право на втори шанс!
Сори, стана дълго  Peace

# 366
# 367
Дани, поздравления за ''Нашият герой ''и ''Сбогуване''! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

# 368
Роси, страхотен клип!!

Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

------------------------------------------------------------------------

Момичета , а сигурно ли е ,че Едже е мъртва?
Разпознаха ли я недвусмислено или имаше съмнения ,че е тя??
Аз все още не мога да повярвам ,че е мъртва.Бях сигурна ,че ни забаламосват и накрая ще се окаже ,че е жива,но явно не е така!!Виждах любовна връзка между нея и Арас.А дали не е възможно да я премахнаха ,за да освободят Арас ,та да може да помага и да се грижи за Еда и Ямур!!
-----------------------------------------------------------------------------
Друго ,което си мисля:
 1.Еда се досети ,че нещо става newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78,дали няма да тръгне с Харун!!!
 2.Защо сме сигурни ,че Бату ще пожали Еда и Ямур , той обеща на Мелда , но вече е разочарован и от нея и е твърде вероятно , саможертвата на Харун да се окаже напразна!!Мисля ,че Бату ще похити и Еда и Ямур, дори и само за отмъщение на Мелда!!!

# 369

Сбогуване

Можеше мен да ме няма на света...
Можеше да не срещна любовта...
Да се заблуждавам с неистински чувства...
Желанията и мечтите си да подтискам...
Можеше да се разминем като непознати...
Да бъда бедняк в царски палати...
Да не горя, а бавно да тлея...
В измислен свят да живея...

Но ти си жената за мен отредена,
половинката ми идеална, съвършена
и трябваше да се срещнем онзи ден
и завинаги да бъда пленен...
Да ме омагьосаш с очи...
Красивите сияйни звезди...
Аз да се влюбя в теб, ти- в мен...
Трябваше любовта ни да боли...
Да минем дълъг път от съмнения,
раздели, болка и огорчения...
Да изживеем мигове на радост...
Да вкусим от любовната сладост...
Всеки миг щастие да се изстрада...
Любовта да е като награда
след преживените страдания...
Да преодолеем всички колебания...
Пътищата ни бяха различни,
но в един общ се събраха,
защото безкрайно се обичаме,
искрено и чисто, напук на съдбата...

Сега си отивам...
Болката с мен отнасям...
Тръгвам по пътя неясен,
няма да ме има вече...
Отивам надалече...
Ще стана невидим...
Сбогом, любима! Не плачи!
За мене, скъпа, не тъжи!...
Това, което с тебе изживявам
е като красива приказка!...
Само че съвсем истинска!
Сърцето ми добре пази-
тук, на теб го оставям...
За любовта ни ще платя цената...
Ще се изгубя в тъмнината...
Ще потъна в самотата...

.........................

Нашия герой

Да хапнем торта с шампанско
и да ни дойде душа на място,
че след снощното приключение,
хич не ми е до забавление!...

Злодея е вездесъщ и неуловим,
да върши злини е неуморим-
отрови живота на всички герои!
Накара ни да плачем в късни доби...

След романтиката- раздяла се задава...
Нима красивия ни рицар се предава
и злото да вилнее и победи ще остави?!
Не! Той е нашия герой- ще се справи!

Света ако трябва ще преобърне,
но живота и любовта ще си върне!...
Злодея ще накаже както заслужава!...
На семейно щастие ще се наслаждава!...

Дани,
за пореден път изказвам възхищението си към теб и таланта ти!

# 370
Росисан...невероятен клип   bouquet

Дани поздравления за стиховете ти  smile3501 smile3501 newsm51

Меги,за Едже е сигурно..колкото  и да е жалко.За Бату никога не се знае..така както обеща,че няма да закача Еда и Ямур,така може и да промени мнението си.Думите му са след като Мелда го предаде на полицията...дори й каза,че я разбира  #Crazy (доколкото помня  Peace )

# 371
  • Русе
Дани, поздравления за "Сбогуване"! lovekiss lovekiss lovekiss newsm51 newsm51 newsm51
Да, Бату каза на Мелда, че няма да закача Еда и Яамур, но до колко може да му се вярва? Ето, беше заповядал да убият Назан - жената, която се грижеше като майка за сестра му. Това съвест ли е?

# 372
  • София

Аз все още не мога да повярвам ,че е мъртва.Бях сигурна ,че ни забаламосват и накрая ще се окаже ,че е жива,но явно не е така!!Виждах любовна връзка между нея и Арас.А дали не е възможно да я премахнаха ,за да освободят Арас ,та да може да помага и да се грижи за Еда и Ямур!!
Друго ,което си мисля:
 1.Еда се досети ,че нещо става newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78,дали няма да тръгне с Харун!!!
 2.Защо сме сигурни ,че Бату ще пожали Еда и Ямур , той обеща на Мелда , но вече е разочарован и от нея и е твърде вероятно , саможертвата на Харун да се окаже напразна!!Мисля ,че Бату ще похити и Еда и Ямур, дори и само за отмъщение на Мелда!!!
Меги,колкото и да не ти се вярва,Едже умря.И аз в началото имах съмнения че може да ни заблуждават,но уви не е така.
Относно Бату не мисля че ще нарани Еда и ЯМур,поне докато Харун изпълнява каквото му каже..Не смятам,че и Кенан е толкова разочарован от Мелда,засега тя му е единствената близка,а и той е свиккнал да не разчита много на околните,защото знае че могат да го предадат,както стана и с Мелда.Но той  реши че тя е постъпила така от страхх и за да защити Харун,затова още снощи казах че незнам каква беше истинската й цел,,но направи мечешка услуга на Харун.Според мен Мелда се страхува за собствения си живот и този на детето с такъв психопат-чу го как сипеше заплахи,ядосваше се на наемниците че не са успели да убият Арас и Назан,също и как нареди да намерят н а всяка цена Харун.При Мелда всичко е от чисто егоистични подбуди

# 373
Този епизод беше изпълнен с романтични моменти , особено във втората част.Лицата и на тримата сияеха.......Такава любов струеше от Еда и Харун Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  loveuuu  loveuuu  Kissing Heart  Kissing Heart  loveuuu  loveuuu  loveuuu Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,и такова възхищение и доволство от малката Ямур Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower  Wink  Wink People Angel People Angel People Angel sun sun sun Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet,че чак настръхвам!!!!

Сцената със сбогуването беше направо зашеметяваща ,много силна и много добре изиграна.Силни емоции и много точен изказ!!!! smile3501 smile3525 newsm51 newsm51

# 374

Друго ,което си мисля:
Меги,колкото и да не ти се вярва,Едже умря.И аз в началото имах съмнения че може да ни заблуждават,но уви не е така.
Относно Бату не мисля че ще нарани Еда и ЯМур,поне докато Харун изпълнява каквото му каже..Не смятам,че и Кенан е толкова разочарован от Мелда,засега тя му е единствената близка,а и той е свиккнал да не разчита много на околните,защото знае че могат да го предадат,както стана и с Мелда.Но той  реши че тя е постъпила така от страхх и за да защити Харун,затова още снощи казах че незнам каква беше истинската й цел,,но направи мечешка услуга на Харун.Според мен Мелда се страхува за собствения си живот и този на детето с такъв психопат-чу го как сипеше заплахи,ядосваше се на наемниците че не са успели да убият Арас и Назан,също и как нареди да намерят н а всяка цена Харун.При Мелда всичко е от чисто егоистични подбуди
Възможно е Мелда да е проумяла ,какъв в действителност е Бату, и че няма никакви шансове да се промени,но въпреки всичко ми изглежда невъзможно така да промени поведението си само за часове.,освен ако все още не обича Харун!!!

И да добавя:Какво ще иска от Харун , нали беше категоричен ,че ще го убие?

Общи условия

Активация на акаунт