За мъжете, парите и майките

• 45 650
  • 1 185
  •   1
Отговори
# 75

Да Лейди...Трещи дава мъдри съвети...но забрави да каже че една красива жена, винаги държи последният коз за себе си!!!! Laughing

Соте, ама за тази цел освен красива, трябва и да е умна. Wink

# 76
  • София
Шанталче, ти имаше дъщеря, ако не ме лъже паметта. Е, ако един прекрасен ден дъщеря ти реши да представи един пъпчив, некадърен и нескопосен шушляк, който и на вързано куче хляб не може да даде като мъж на мъжете и единствен за нея, а на теб ти иде да скочиш от някъде от мъка, защото детето ти, същото това над което си треперила, което си изучила и заради което през последните 25 години една нощ спокойно не си спала, буквално ще се съсипе покрай този загубеняк /според теб де/ ти няма ли да прибегнеш до "манипулативно поведение" /поне/? А кой не би?
Да, имам дъщеричка Simple Smile. Честно казано, аз съм много либерална, ще приема нейният ибор.

Абе либерална, колко да си либерална - ако ти доведе някой, дето се почесва по цял ден дето не го сърби, не си намира работа с месеци, че навсякъде не го оценяват и момиченцето ти се бъхти да ги издържа и двамата, хич не виждам как ще си затраеш.
Искам да кажа, че е лесно да се каже, че майката трябва да остави децата си с изборите и грешките им, но на практика съм убедена, че всяка от нас в определени ситуации би гракнала подобаващо  Mr. Green

# 77
... на практика съм убедена, че всяка от нас в определени ситуации би гракнала подобаващо  Mr. Green
И какво като гракнеш? Кво ще стане, той ще каже, "да майко, права си от утре спирам да я/го обичам". Thinking. Или ще му пилиш до припадък докато му се отще и връзка и всичко. Tired

# 78
  • София
Ами не знам и аз какво ще стане, ама няма да мога да си мълча  Laughing

# 79
  • Бургас
... на практика съм убедена, че всяка от нас в определени ситуации би гракнала подобаващо  Mr. Green
И какво като гракнеш? Кво ще стане, той ще каже, "да майко, права си от утре спирам да я/го обичам". Thinking. Или ще му пилиш до припадък докато му се още и връзка и всичко. Tired

Обикновено така се получава - като във втората част от последното изречение. В крайна сметка родителят постига своето - за добро или за лошо, но подходът с пиленето има два изхода: или обръщаш гръб на родителите, или на "избраника/цата". По-често е второто. И ако избраникът е като описаните по-горе мъже тип-търтеи и пенкилери може би наистина е за добро на детето.  Rolling Eyes  Confused Но аз не бих искала да бъда обвниена един ден, че имам вина за събитията в личния живот на детето си. Може би затова не бих се и намесила и съм склонна да се присъедния към мнението на Шанталчето.

# 80
Ами не знам и аз какво ще стане, ама няма да мога да си мълча  Laughing
Съгласна съм. И аз бих си казала мнението за гаджето на дъщеря ми един ден. Но само до там. Абсурд е от сега да й говоря и да размахвам пръст- Внимавай какъв( какво )ще ми доведеш в къщата и да и изброявам какъв не трябва да бъде Crazy Камо ли пък да давам за пример собствената си сестра или брат (ако имах такава) Stop

# 81
  • София
Камо ли пък да давам за пример собствената си сестра или брат (ако имах такава) Stop

Това е безумна тъпня, факт  Peace

# 82
Освен това мисля, че парите не са "най-страшното" нещо, което една жена може да вземе от един мъж Simple Smile. Много ще ми е по-гадно, ако някоя тормози психически детето ми (ако имах син), ако е лоша майка, ако му изневерява наляво-надясно, ако той се чувства неудовлетворен като мъж покрай нея, ако му смазва достойнството. Това че я издържа, би ми било последна грижа - никаква даже. Бих се радвала дори ако е така, стига жената да го прави наистина щастлив - да си ги харчат със здраве. Peace

# 83
  • София
А, в този ред на мисли и мен не би ме притеснило, ако синът ми издържа жена си един ден - стига да е щастлив.
Малко ще ми е криво обаче, ако дъщеря ми живее с мъж, който тя издържа.
Двоен стандарт, знам  Mr. Green

# 84
А, в този ред на мисли и мен не би ме притеснило, ако синът ми издържа жена си един ден - стига да е щастлив.
Именно. А тази майка от сега, нито знае какво ще е момичето, нито дори още има такова, тя е вече отсича  - само да не е некоя която ще я издържа Rolling Eyes

# 85
Малко офф -  ооо, темата е много скучна , тук няма никакъв секс. Mr. Green Whistling Mr. Green  Като стигнете до същината ще дОдА пак да се отразя- днес мий ден направо. Joy

# 86
Малко офф -  ооо, темата е много скучна , тук няма никакъв секс. Mr. Green Whistling Mr. Green  Като стигнете до същината ще дОдА пак да се отразя- днес мий ден направо. Joy

Хм, а ти мислиш ли, че ще издържа някоя жена и ще й удовлетворява капризите, ако няма секс.

# 87
Хм, а ти мислиш ли, че ще издържа някоя жена и ще й удовлетворява капризите, ако няма секс.
Има и по-важни неща от секса.
Не си ли представяте един доволен мъж ако жена му готви прекрасно и вечер човека обича да си похапва?

# 88

Има и по-важни неща от секса.

Какви? Whistling Храната е жизненоважна , за да живеем, но чак пък заместител на секс?! newsm78

Трещерица, друго имах предвид. Laughing

# 89
Какви? Whistling Храната е жизненоважна , за да живеем, но чак пък заместител на секс?! newsm78
Е аз казах, може мъжът да е чревоугодник и да предпочита жената да готви добре, вместо да прави добре секс. Има ги много такива, може би едно 10-20% от мъжете.
А и ако мъжът има пари, жена му готви добре и е добра домакиня, ако е само за единия секс, винаги може да си намери нвщо външно, един вид сделка, лошо няма.

Общи условия

Активация на акаунт