Scrapbooking & Cardmaking - 14

• 60 926
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
Ууу, много мъндзърка снимчица не мога да си я увелича и разгледам по-така. Simple Smile Обаче пък картичката ме радва, щото съм на подобна цветова вълна и аз, макар че мойта не се получи както я очаквах съвсем. Като се съвземе блогъра ще я шмугна там. Simple Smile

PEACE Girls! hug

# 181
Много неприятно това с блога, но ще чакаме, какво ни остава Simple Smile
Вчера вечерта писах, писах, качвах си снимките и тъкмо да публикувам и се появи грешката  Mr. Green
Идеше ми да метна лаптопа от яд, ама какво ми е виновен той Simple Smile
Дано се пази поне като чернова, но не вярвам. А давах обяснения за 23 картички за абитуриенти, желание на майка ми, като изненада към тях по случай завършването  Joy

# 182
И моя блог го последва същата участ. Преди малко успях да публикувам , но докога ще остане публикацията, не знам. Вчеращната я няма в момента.

# 183
Дами, много красоти сте показали.Чета ви най-редовно, но рядко имам нещо за показване, вдъхновението ми е отишло в друга посока.
Нана, мерси за клипчетата, аз още не използвам машинарийки (а много искам), но ми беше много интересно да видя как работи в действителност.
И една картичка от мен

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 01:59 от nelkai

# 184
Нещо не разбрах-картичката ми изчезна
http://nelkai.blogspot.com/2011/05/blog-post_8401.html

# 185
Здравейте, момичета! Обзело ме е творческо вдъхновение последните дни, след като толкова скоро ще ви покажа още една картичка, правена отново посред нощите, разбира се.

Повече снимки има в блога ми.

# 186
  • София
Блогъра вече работи. Ето картичката със сърчицето по-подробно.

# 187
Момичета, блоговете вече работят, но на мен ми липсват коментарите от последните дни а също и разни неща които съм добавяла в дясно(участия в игри). Ще ги възстановят ли данните от последните дни или каквото са възстановили досега newsm78

# 188
В моя блог  всичко се възстанови.
Новата ми картичка
http://mynewhobby-merypoppins.blogspot.com/

# 189
Момичета, блоговете вече работят, но на мен ми липсват коментарите от последните дни а също и разни неща които съм добавяла в дясно(участия в игри). Ще ги възстановят ли данните от последните дни или каквото са възстановили досега newsm78

На мен ми липсваше публикацията от 12-ти, възстановиха я, но без коментарите. Друго не съм добавяла, не знам дали ще възстановяват още неща.

nelkai, kumiko, mery_poppins1, отново хубави картички сте показали!

# 190
Момичета, искам да попитам тези от вас кото ползавт пънчове - с какво фолио ги подостряте? С обикновено домакинско става ли или трябва да е някакво специално? Имам чувството, че моите започнаха на места да нагризват хартията, та се чудя...
И що ли не ви прочетох по-рано... Преди 1-2 седмици си взех тример на ProvoCraft  Zision и нещо хич не ми харесва как реже. Беше чисто нов и запечатан, а  като режа хартия или картон по ръбовете остава нещо като мъх, което ме дразни. Сега съм решила да потърся резервни ножчета да пробвам дали ще се оправи проблема... Някой ползва ли такъв тример?

# 191
  • Пловдив
anji78 ,моят тример не е такъв,но пробвай да смениш ножчетата.Иначе мога ти кажа моята хитрина ако ми се получи мъх по края на картона как го махам- минавам отгоре с пила за нокти.От тези който са като кубчета и примерно са с два релефа.Не съм го измислила аз,видях го в един урок,пробвах и то се получи.Надявам се да си ме разбрала с това мое обяснение за пилите Blush

# 192
Чудесни сте момичета, искрено ви се възхищавам, просто запис за да продължавам да ви следя Two Hearts

# 193
Момичета, искам да попитам тези от вас кото ползавт пънчове - с какво фолио ги подостряте? С обикновено домакинско става ли или трябва да е някакво специално? Имам чувството, че моите започнаха на места да нагризват хартията, та се чудя...
И що ли не ви прочетох по-рано... Преди 1-2 седмици си взех тример на ProvoCraft  Zision и нещо хич не ми харесва как реже. Беше чисто нов и запечатан, а  като режа хартия или картон по ръбовете остава нещо като мъх, което ме дразни. Сега съм решила да потърся резервни ножчета да пробвам дали ще се оправи проблема... Някой ползва ли такъв тример?
И аз си мисля ,че проблемът е в ножчетата,защото и при мен така се получи когато ми се захаби ножчето.
Сега да ви покажа една покана за Кръщене ..и още 5 моделчетата когато цъкнете на снимката

# 194
Ето една техника как се правят капчици роса и перлени брадс със силиконов пистолет.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт