Scrapbooking & Cardmaking - 14

• 60 836
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
Ей, това е проблема, че не четеш или по-скоро четеш много избирателно, по диагоналната система. В случая не разбираш английски, но си видяла клей (което вероятно си превела с гугъл), малко снимки с печати и веднага си насосваш нещата според както ти хареса. Дразни, изнервя и имам чуството, че въобще не вземаш на сериозно както хобито така и нас. Не почвам спор, никога и не съм, ще ми се обаче да си проверяваш по няколко пъти нещата преди да пишеш и питаш.  Peace

# 166
 smile3533

Ох, не се сдържах!

# 167
За да не флудя темата ще напиша само това, а ти ако искаш ходи до друг кладенец да вадиш вода.
Ти сигурно от малка си си компетентна по всички въпроси, включително и със scrapbooking-а. В началото направо уроци си започнала да преподаваш и картичките ти на изложби си ги показвала.
Аз знам английски, но на такова ниво, че да ти тегля една. Правела съм си изводите както ми отърва, а ти пък направо ме прати с речника на гугъл. Ти не правиш същото като мен, въпреки че можеш да  си вадиш извода от една книга, само като и прочетеш заглавието. Като те дразни нещо, даже при теб не е нещо, а всичко, аз не видях нещо да написа към мен с нормален тон. Тука обикновено предписват едни хапченца, незнам дали розовото е твоя цвят, пък ако нямаш връзки там където си, аз ще се погрижа да ги получиш. Тъй като ЕСТЕСТВЕНО (така смятам) за момента няма как да имам кой знае какви познания по темата, за това реших да не бъда консуматор, както някой се изрази по-рано, исках да допринеса и аз с нещо, за това и го публикувах това. Да, не е било правилно доразбрано, но не означава, че направо със сопата трябва да излизаш. Когато пусна клипчето, аз се зарадвах, тъй като ето такива клипчета биха били полезни за много като мен, за да не задават тъпите си въпроси. Не съм те упреквала за нищо, както ти чакаш да направиш в удобен момент. Няма значение, че се опитваше да покажеш така всевишните си уменя в занаята + перфектния английски. Имаш късмет поне, че при английския не ти личи миекането, смешко.
Това беше от мен, благодаря за гостоприемството и вниманието ти, много ми помогна, сега ще бъда консуматор, за да не нарушавам спокойствието ти, мадам, а пък може и сър да ти викам?

# 168
  • Пловдив
Силве,не дей така..поспри се малко!Не съм си пила кафето с Нана ,но със сигурност няма нужда от розови хапчета!Смятам че прекали,вземи си поука и спри!

(пише се "влудя')

# 169
Човек като ви иска "урок", никакви ви няма. Обаче за критиката сте номер едно. ПИШЕ СЕ FLOOD, а от там и ФЛУУУДЯ.

# 170
  • София
 ooooh! Аз исках картичка да покажа, но направо се погнсуих....

silveto3, аз с предния си пост бях повече на твоя страна, че може да питаш, а който иска и не му е трудно - да ти отговаря. Но като прочетох какво си написала, чесно ти казвам се изчервих и ми стана безумно неудобно от това, което си написала... Нана ти е отговорила спокойно, въпреки, че има право да се изнерви, а твоя тон, извинявай, е извън всякакви норми на приличие. Много грозно... Tired

# 171
# 172
Wow, спирам да ти отговарям. За кой ли път ще си затворя очите, пред всички изписани глупости.  Stop

п.с. В българският език няма дума като "флууудя". Ферщеен?

# 173
Силве, аз официално се отказвам! 
Щом и граматиката тълкуваш както ти изнася... нямам думи.
И ти да не си диспечер някакъв тука, че да казваш кой накъде да поема. Ако не си забелязала Нана ти носи вода ТЪРПЕЛИВО!!! Аз бях тая дето ти каза, че си консуматор, но виждам че не съм била права... дразнител си била!
Хайде, днес може да си доволна...
Ако продължаваш обаче в този дух ще информирам модератор!

# 174
  • Пловдив
Сивле,заповядай:
 влудявам

глагол - сег.вр., 1л., ед.ч.
  влудявам                      основна форма
  влудявам                      сег.вр., 1л., ед.ч.
  влудяваш                      сег.вр., 2л., ед.ч.
  влудява                       сег.вр., 3л., ед.ч.
  влудяваме                     сег.вр., 1л., мн.ч.
  влудявате                     сег.вр., 2л., мн.ч.
  влудяват                      сег.вр., 3л., мн.ч.
  влудявах                      мин.св.вр., 1л., ед.ч.
  влудява                       мин.св.вр., 2л., ед.ч.
  влудява                       мин.св.вр., 3л., ед.ч.
  влудявахме                    мин.св.вр., 1л., мн.ч.
  влудявахте                    мин.св.вр., 2л., мн.ч

# 175
Нц нц нц някоя Силвия е яхнала метлата. Не е нужно да пренасяш нерешените си конфликти в тази тема.
По-търпелив човек от Нана аз незнам - винаги отзивчива, споделя опита си и идеите си, прави ни клипчета, и пак недоволни. Нана Hug

# 176
Момичета, не знам дали е уместно тук да питам, но има ли някоя от вас проблеми с влизанет в блога си? От 2-3 дена ми дава някакъв проблем и сега гледам че последните ми публикации също не се виждат...  newsm78

# 177
Всички сме така (не че е голямо успокоение това де!)

# 178
anji78, всички сме така. Ето какво пише в блогър:

Blogger Status
Friday, May 13, 2011

We’ve started restoring the posts that were temporarily removed and expect Blogger to be back to normal soon.

(Започнахме да възстановяваме постовете, които бяха временно отсранени и очакваме Блогер да заработи нормално скоро)

Posted by at 06:07 PDT

To get Blogger back to normal, all posts since 7:37am PDT on Weds, 5/11 have been temporarily removed. We expect everything to be back to normal soon. Sorry for the delay.

(За да възстановим нормалната работа на Блогър, всички постове публикувани след 7.37 ПДТ (не знам каква часова зона е) в Сряда на 15-ти, бяха временно отсранени. Очакваме всичко да заработи нормално скоро. Съжаляваме за закъснението)

Преди това пишеше, че има проблем с всички блогове, които използват популярните добавки.

bouquet

Благодаря за подкрепата, момичета!  Hug

# 179
  • София
Докато блогъра не работи ще пусна така снимка на последната картичка:

Общи условия

Активация на акаунт