Scrapbooking & Cardmaking - 14

• 61 734
  • 726
  •   2
Отговори
# 645
  • Русе
Не мисля, че въпросната Вили има блог.

# 646
Не мисля, че въпросната Вили има блог.

Добре де, ако няма блог може би снимките са от албум в др. сайт/ напр. snimka.bg/, защото иначе няма как да ги качи за участие, ако са й само в нейния компютър.
Може би самата Vili ще ни отговори тук и ще даде линк.

# 647
Момичета, не си го причинявайте!  Stop  Който, както иска да ме разбира.  Peace

Да не съм съвсем извън темата, ето един нов тефтер от мен, който правих за една съфорумка. чакам още снимки на готово от нея... Whistling Mr. Green

# 648
Сега като повдигнахте въпроса и на мен ми стана интересно и въпросното Вили ,винаги е последен номер при участията и в 8 седмици.Това според мен е трудно постижимо ,даже и желанието да ти е такова!

# 649
Както каза Нана, да не си го причиняваме!
Нали се забавлявахме и поне за себе си мога да кажа, че си направих хубави картички, вдъхновени от предизвикателствата. Наградата така или иначе е само една и не съм я очаквала, така че   bouquet
цялата работа си има и положителни страни, я колко се оживи темата  Laughing

# 650
И аз разгледах картичките и. Според мен трябше някой друг да спечели, но късмет . Не съм много по правенето пробвах  се и аз да направя картички , но след като станаха много и няма на кой да ги подарявам пък и нямам много материали , с който да направя страхотни картички като вашите и изглежда хобито ми вече не ми е такова :Д

# 651
Хей, ама ти да не мислиш, че ние успяваме да подарим всичко, което правим?Simple Smile
Аз лично се сблъсквам с този проблем с трупането - редовно и го решавам  по два начина - раздавам картички на роднините и приятелите, за да ги подаряват или пък ги давам за благотворителни базари.
Мен ако питаш "бивше хоби" няма. Simple Smile Убедена съм, че по празници като Коледа например ще е чудесно да се завърнеш към картичкоправенето и да зарадваш обичните си хора.
Едно от най-хубавите качества на картичките е, че могат да се подарят както отделно, така и в комплект с подарък.   bouquet
Усмих от мен! Hug

# 652
  • гр. Козлодуй
Здравейте, аз от време на време ви разглеждам красотите. Имам няколко опити с картички, но са квилинг. Големият ми син скоро има рожден ден и иска да му направя поканите  Rolling Eyes Става на 6 годинки, гостите и те ще бъдат горе-долу на толкова, че и по малки, затова си помислих, че ако е с квилинг елементи може и да не оцелеят докато ги раздаде. Моля, дайте ми някаква идея, едва ли ще се справя като вас, но поне ще се опитам Simple Smile. Аз разглеждам сайтовете с картички и може и да попадна на нещо подходящо, но все пак и малко помощ ще ми е от полза. Лек ден!

# 653
  • София
хелоуууу,
от кога и аз не съм се включвала, чак ми е неудобно да се пльосна тука,
напоследък много, много нови за мен лица са се появили с доста добри ръчноизработваници, браво!

обсъждате разни неща, ама аз не мога да се включа,
но пък да ви покажа, че имам няколко нови публикации, от пам ти века не съм публикувала

и картичка с чантичка

и едно вдъхновение от другиму:

# 654
Хей , привет феички Simple Smile
Радвам се , че сте тук и отново сте направили жестоки неща. Simple Smile Няма да изреждам, че то доста сте постнали , но ми се иска да знаете , че всичко е прекрасно.
Гледам зачекнали сте една тема дето и мене ме чоплеше , но пък .... няма да коментирам самата дама , по скоро факта ,че така и не видяхме рандъма с номерчето Simple Smile))
Малко ми накривя от този факт , ама ето на казах си го де Simple Smile))
Гушкам ви и ви пожелавам много хубави почивни дни !
И за да не е само пост ето нещо дребно и от мен :
http://slan4eva.blogspot.com/

# 655
Според мен трябше някой друг да спечели, но късмет .

Тук не става дума за късмет, а за една друга думичка... Мarinex се е изразила точно.
И тук да помоля Ivolina да ми изпрати адресчето си, за да получи картичката до 1 октомври.

# 656
Добър вечер, феи!
Отново се възхитих на създаденото от вас през последните дни.
Аз съм в творческа треска - обмислям картичката си за 1 октомври. Междувременно си направих визитка:
Тук има и още картинки на визитката http://elispassion.blogspot.com/2011/09/blog-post_23.html

# 657
Здравейте,творящи момичета!Влизам да покажа какво правих вчера и днес рано сутринта.Чантички за подарък в комплект с картички.Едната ще използвам за РД на приятелка,но още не съм решила какво ще сложа вътре.Приятни почивни дни.[/img]

# 658
# 659
Девойки, отдавна не съм се появявала тук, но и не съм сътворила много много неща. Следя повечето от нещата, които правите и се дивя на картичките ви. Много ми харесват различните варианти, които се предлагат и с машинка и без машинка....дават се безброй възможности-
Знам, че обичате и цветя  да правите и намерих много лесни уроци за различни видове цветя http://www.marthastewartweddings.com/photogallery/diy-paper-flowers#slide_1

Общи условия

Активация на акаунт