Диета на салати и сирене

• 27 569
  • 46
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Успокоихте ме, харесва ми, че няма много ограничения, но и ефект трябва да има все пак. Аз имам едни 10 кила да свалям, пък и повече. Днес се претеглих, премерих обиколки и след 1 седмица ще докладвам.

# 31
kade ste salatki kak varvi dnes

# 32
  • Бургас
Тук  Mr. Green
Супер съм аз, салатка от цедено кисело мляко с краставички и т.н. /2 за целия ден/  и биричка /знам, че не е препоръчително, ама аз корем нямам / не ме е страх от бирено шкембенце/, а и цигарите спрях, сега и алкохола ако спра, направо криле ще ми порастнат  Sunglasses Wink/

# 33
И аз съм тук

# 34
spodelqme kakvo i kolko sme hapvali i nai ve4e rezultati da ni motivira az sam v mc i nqma da se merq shte dokladvam za rezultati v ponedelnik pishete i vie taka shte si pomagame vzaimno vse pak gonim edna i sa6ta cel uspeh

# 35
Здравейте, момичета! Искам и аз да се запиша във вашите редици, може ли? Скоро приключих с 90 дневната диета, с която свалих 10 кг, но сега трябва да ги задържа, а защо ни и да смъкна още 3-4  Wink. И тъй като сезонът е подходящ има вече хубави български зеленчуци и плодове, а и аз много ги обичам, затова реших да се включа. Аз и предни години лятото съм го карала основно на салати със сирене,  плодове и понякога риба или пилешки пържоли на скара , така че ще ми е приятно. На закуска хапвам по 1 плод , така свикнах от 90 дневната и  кафе с мед. Гледам да пия повече вода около 3 л на ден ги правя, алкохол много рядко пия и то чаша бяло вино или чаша бира. Ще се радвам да се подкрепяме и да споделяме резултати  Hug

# 36
Хайде, момичета навихте ме и аз съм с вас. Мисля, че идеята е страхотна и ако си пишем по-често в темата сигурно ще даде резултати. Ако искате нека всяка от нас, която е решила сериозно да сваля точно по този начин да си запише какви са заветните и цели и всяка седмица да ги отчитаме. Та аз смятам да започна от утре със салатите. Имам да свалям за сега 10 кг. Другия понеделник ще запиша дали има резултат.

# 37
Добро утро! Аз от понеделник съм на салатки и сиренце,таратор и рядко хапвам месо. Започнах от 66.5кг,днес сутринта съм 65. Кантарът ми е механичен,та не ми отчита кой знае колко точно,но се тегля все на него така че резултата е налице. Надявам се и следващата седмица да смъкна поне килограм.

# 38
  • Пловдив
Здравейте,момичета!Записвам се и аз при вас,но освен салати ще хапвам за закуска и някой плод,а през другото време и таратор.Мисля да правя и лунната диета.Имам за сваляне едни 4-5 кг.и се надявам с този режим да успея!

# 39
ne moga da pi6a na kirilica tozi laptop nqma takava programa sajalqvam taka 4e ve4e samo shte 4eta no shte bada s vas

# 40
И на мен менюто през лятото ми такова.
успех на всички  bouquet

# 41
  • в колонките
cecka7409,ето тук има за кирилицата. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4823.0 .Можеш да пишеш на кирилица,стига да искаш.Успех.

# 42
  • Пловдив
Здравейте момичета,

Виждам, че заглавието на темата е "Диета на салати и сирене". Само че вътре в темата виждам нов спамо-чат - какво ядох днес. Има вече две такива теми - "Рицарките" и "Дневникът" - можете да пишете в тях и да споделяте собствени режими. Няма нужда от повече такива теми, да не кажем, че и една е достатъчна. Останалите теми са точно за определени режими. Ако има такива, които спазват това, за което е пусната темата - моля да заповядат да пишат, но още една спам тема не е желателно да има.

# 43
  • Бургас
Здравейте,вече трети ден съм на салатки,но моята салатка е като Овчарска-има доматки,краставички,варено яйце,обезсолено сирене и малко колбас.Карам без закуска,само кафенце.На обяд една салатка и към седем вечерта още една салатка.Към девет си позволявам няколко лъжици сладолед,защото не мога без сладичко.За сега удържам фронта и не чувствам глад,но като ми писне от тая салатка ще добавям тараторче,рибка,пиле,марули.За протокола имам около 7 кг. за сваляне.Успех на всички.

# 44
Здравейте! И аз се присъединявам към салатките но и плодове-без тях не мога. На тези които също ядат плодове като мен, ще кажа едно много важно правило- НИКОГА НЕ ЯЖТЕ НА ВЕДНЪЖ РАЗНООБРАЗНИ ПЛОДОВЕ. ТОЕСТ ИЛИ САМО ЧЕРЕШИ ДНЕС ИЛИ САМО ЯБЪЛКИ .... ДРУГ ПЛОД В ДРУГ ДЕН! Почвам от утре. Simple Smile Родих на 22,06 и имам да свалям 12 кг. в момента съм 67 кг. на всяка събота ще проверявам резултата. Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт