Удължаване на косата 12

• 236 538
  • 777
  •   1
Отговори
# 30
Аделинче много естествено браво,а твоята си коса докъде е аз не виждам ,много добре са се сляли

# 31
Благодаря момичета. Мира, моята е до основата на врата.
А цвета си е моя, късмет че косата е същия, и на гъстота го докара.
Явно за сливането трябва жертва - аз казах на фризьорката да подстриже и филира
двете коси заедно. Преди това прехода личеше.

# 32
Adelinche  Много е хубава наистина  все едно е твоята, няма никаква разлика и на дължина и на жвят си го докарала, браво..! А ще ми каже ли някой, кога и колко често трябва да си мажа косата с кристали, защото си купих.Иначе вие как си съхранявате косите, моите си седят в едни пликчета , в които ми донесоха косите..Не съл си слагала досега косата нито един път Simple Smile седи си в плик4етата и се чудя, да я намажа ли с кристали ..?

# 33
glezenata13 и аз съм така ,седи си в пликчето косата Laughing нооооооооо инъче постоянно чета и се информирам,при мен трябва боядисване на косичката като моята и се не ми остава време

# 34
Моята  коса я защипвам със шнола и я оставям да виси в банята.
Това съм го научила от една негърка,която се занимава с екстеншънс. Първият ми сет не го носех известно време и го прибрах в плик...след месец два косата беше изсъхнала много та тями каза да държа в банята където е влажно и аз така си правя без да се замислям защо и какво...и си е добре косицата.
Предупреждавам обаче хората като влизат да не мислят,че съм скалпирала някого а че моята коса виси в банята Laughing Mr. Green

# 35
мими23 мерси за съвета и аз ще изпробвам, а за кристалите , кога да я мажа Simple Smile

# 36
Не слагам кристали,честно казано никога не съм слагала...
Слагам чат пат коприна на Биосилк,добре и се отразява.
Както вече бях писала купувам специално за нея дълбокоовлажняващи шампоани и балсами и след това я пръскам ссъс спрей за лесно разресване,гладкост и блясък...преди навиване продукт за целта и между 2 миенета ако не изглежда добре и слагам коприната (то е нещо като силиконово олио) и придобива пак свеж и лъскав вид...

# 37
Мерси много мими и аз ще си взема от тази коприна, аз пък кактовот чуя все ше взимам  Grinning тази седмица и аз ще сложа една снимчица да видите и моята коса Simple Smile

# 38
Момичета забравих да ви пита, тези наще коси завинаги ли са или си имат някакв срок, смисъл, ако си я пазя и не я слагам постояно, може ли да ми остане завинаги..?

# 39
И аз да се запиша, отдавна следя темата,но все още се колебая за поръчка Simple Smile Някой ако е поръчвал скоро от ибей и помни продавача моля да го сподели  Hug

# 40
Браво момичета радвам се,че вашите коси са хубави и естествени , а не като моята .Glezenata 13 познай само какви глупости ми надрънкаха тези с косата,че не съм я изпратила всичката,направо побеснявам сега чакам уж управителката да ми звънне ,да видим изобщо ще ми изпратят ли коса,че то както е тръгнало се съмнявам .... Confused Cry Sad

# 41
desi929  Ужас те били големи боклуци..!!!! Не ги оставяй намира, кажи им, че ще ги съдиш ти си си в правото, търси си правата и не оставяй да ти се качат на главата.И колко са тъпи не не си им пратила цялата коса, оставила си си у вас 1 кичур за спомен..!

# 42
Момичета забравих да ви пита, тези наще коси завинаги ли са или си имат някакв срок, смисъл, ако си я пазя и не я слагам постояно, може ли да ми остане завинаги..?

Зависи от много неща,но според мен 2 до 4 години Peace

И аз да се запиша, отдавна следя темата,но все още се колебая за поръчка Simple Smile Някой ако е поръчвал скоро от ибей и помни продавача моля да го сподели  Hug

Каква коса искаш и колко средства можеш да отделиш?!

# 43
Момичета ние с тая наща мания за дълги коси направо сме се вманиачили  Grinning а те сега на мода са късите косички, аз даже мисля да се подстрижа на черта до раменете и да прасна един бретон.Сега като си имам дълга косичка, мога да експерементирам, но малко ме е страх дали ще ми ходи тоя бретон и ако е на черта косата ми да не си личат удълженията..Как мислите ..?

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 18:32 от glezenata13

# 44
мими23, като за начало мисля да е евтина докато се науча да се справям с нея. Предпочитам естествена разбира се от ибей, ако намеря и аз читава за 40лв ще е чудесно  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт