Удължаване на косата 12

• 236 595
  • 777
  •   3
Отговори
# 45
Ако намерите за 40 лв. читава и аз ще си взема

# 46
За 40 лв читава коса и то естествена ми се струва като Мистията невъзможна, но все пак успех в търсенето!   Sunglasses

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 19:47 от glezenata13

# 47
мими23, като за начало мисля да е евтина докато се науча да се справям с нея. Предпочитам естествена разбира се от ибей, ако намеря и аз читава за 40лв ще е чудесно  Laughing

Моята е по скъпа,затова не мога да ти помогна...другите доставчици не ги знам що за коси предлагат. Дано друг да те посъветва и успех Peace

# 48
Назад в темите имаше хора, които са купили за 40-50лв от ибей естествена Simple Smile но явно никой не помни продавача.

# 49
Мимс, за 40 лв. наистина няма как да намериш естествена коса, освен ако някое момиче не продава вече носената си такава, която пък може да е похабена. Имала съм няколко коси, но все изкуствени и съм ги взимала да си правя кок или опашка, да омотавам и т.н. Но пък ужасно много си личат - желанието какво ли не прави.
Тази вечер от нищото ми хрумна и ми се прииска да сгъстя своята. Не е много дълга - 50см., но и не ламтя за повече, просто искам да е по - гъста и се разрових из обявите. Попаднах на коса за 100лв., която е нова и е с безплатна доставка до цялата страна и може да се види преди да се плати и също така попаднах на косата на една мацка, която си я продава. Помолих за снимки, и ако е запазена ще я взема.
Аз лично не мисля, че скъпата коса е показател за качество, защото една позната фризьорка ми каза, че нейни колежки в големите салони лъжат клиентките с изкуствени нишки в естествената и т.н.
Предстои сватбата на брат ми и много се колебаех за прическата си, мисля, че ще я сгъстя просто малко и ще я изправя, а ако има гъстота ще е ефектна.

Но... давайте мнения за косите от 100лв., някоя от вас поръчвала ли е, казвайте докато не съм се излъгала. Благодаря!

# 50
Аз моята си я купих от една мацка от продавалника за 100 лв и много съм доволна,има наистина добри попадения ,косите са носени 1 ,2 пъти по повод и се продават,заслужава си да се разгледа Peace

# 51
  • Gotham City
Някой, който разбира повече, може ли да ми каже какво мисли за тези коси:

http://prodavalnik.com/estestvena-kosa-i1810061

http://prodavalnik.com/estestvena-kosa-7-tresi-70gr-nova-s-poshtenskite-i1825300
http://prodavalnik.com/100-estestveni-kosi-i1792719

виждат ли ви се качествени и дали си заслужава да си купя някоя от тях?

# 52
На първата точни преди малко и писах, че е луда да си дава уникалната коса за 50лв. Втората също е много хубава и мека. Поне така изглежда. Мисля, че са хубави. Аз в този сайт си харесах една черна на разумната цена от 50лв. - повече не ми се дават.
И много се колебая. Едно време косите бяха много скъпи, а сега има много хубави промоцийки.

# 53
Момичета каде мога да си направя коса на треса т.е ще си купя коса а искам да я направя на треса аз съм от В. Търново

# 54
Voluptuous  Мила, аз си поръчах коса от един сайт за 100 лв, може би говорим за един и същи сайт, защото и моята доставка беше безплатна и можех да я видя преди да я платя.Сайта беше -spam105- нещо такова и мога да ти кажа , че от косата съм страшно доволна!!!С две ръце гласувам за този сайт, улучих точен цвят, косата е 10о% естествена и много хубава.Даже след като си получих парвата треса веднага поръчах 2-ра, защото само един двоен ред си е много мъничко.Това е мое лично мнение, наистина съм много доволна и обслужването е просто уникално, нямам думи!!!А колкото до тези използвани коси, които масово се предлагат в интернет, не съм очарована.Продават ползвани коси за по 80 90 лв, а чисто новите са по 100..! Няма логика..Най - добре, ако сте решили да си купувате коса си купете чисто нова, защото незнаете косата, която купувате от някоя момиче, на какво е била подлагана.Дайте още 20 лв отгоре, но поне ще сте сигурни в качеството.Ако искате мога да ви кача една снимка с косата ми.Правих си снимки онзи ден.

# 55
  • в мечтите си
С удоволствие ще видим снимки glezenata13  Simple Smile
Аз си поръчах треса 180 см,сега остава да я правя на двуредови треси..дали ще се справя незнам.Ако някой знае клипчета нека помага Simple Smile

П.П. Приемате ли нови кандидат дългокоски ?  Hug

# 56
Voluptuous  Мила, аз си поръчах коса от един сайт за 100 лв, може би говорим за един и същи сайт, защото и моята доставка беше безплатна и можех да я видя преди да я платя.Сайта беше --reklamen-spam-- нещо такова и мога да ти кажа , че от косата съм страшно доволна!!!С две ръце гласувам за този сайт, улучих точен цвят, косата е 10о% естествена и много хубава.Даже след като си получих парвата треса веднага поръчах 2-ра, защото само един двоен ред си е много мъничко.Това е мое лично мнение, наистина съм много доволна и обслужването е просто уникално, нямам думи!!!А колкото до тези използвани коси, които масово се предлагат в интернет, не съм очарована.Продават ползвани коси за по 80 90 лв, а чисто новите са по 100..! Няма логика..Най - добре, ако сте решили да си купувате коса си купете чисто нова, защото незнаете косата, която купувате от някоя момиче, на какво е била подлагана.Дайте още 20 лв отгоре, но поне ще сте сигурни в качеството.Ако искате мога да ви кача една снимка с косата ми.Правих си снимки онзи ден.

Много се радвам, че си останала доволна от косата, ще се радвам ако качиш снимки да и се порадваме. Аз от продавалника намерих естествена за 49лв. и в ибей за $7, но не рискувам от чужди държави... Моята коса е 52см. някъде, дълга е, не искам да я удължавам, но си търся само 1 пласт коса за да я сгъстя мъничко. Не че е рядка, просто за мое самочувствие.
Незнам някой дали ще се намери да ми продаде само 1 ред.

# 57
ще кача снимка веднага.Всички нови дългокоски са добре дошли при нас  Hug а за един ред коса незнам.. по принцип и моята коса не е къса, до средата на гърба ми е и не е и рядка, но нали знаете жените какви сме искаме още и още  Naughty И видях в интернет един сайт, в който се плаща косата на см.. могат да ти пратят толкова см коса колкото искаш 1 см е 1 лв и ти си преценяваш колко да си поръчаш, щом ти трябва само за сгъстяване значи не ти трябва много коса.Забравих как се казваше сайта, но и тук неможе да се постват..Но съм твърдо против използваните коси  #2gunfire Новото си е ново, друго си е да знаеш, че косата е само твоя, и че никоя друга преди теб не си я е слагала по главата и един Господ знае какво е правила с нея, но решението е ваше. Слагам снимка.  Heart Eyes

# 58
...Надявам се косата на снимките да се вижда добре.. Снимките са от оня ден ..

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 14:33 от kopche

# 59
Косата е страхотна и седи добре! Не бих познала, че е изкуствена! Simple Smile
Аз се отказах, милото ме нави да не си слагам коса. Знам, че ще я взема и после ще я фукна, че нямам нужда от нея, краста :Д

Общи условия

Активация на акаунт