Удължаване на косата 12

• 237 476
  • 777
  •   1
Отговори
# 60
  • в мечтите си
glezenata13 Супер се е получило!  Peace
Само да попитам имаше ли проблем с косата на бала,смисъл предполагам си танцува...и не е като да си си само с твоята косичка.И с ретро преса ли се къдри?
Моят мъж тъкмо ми купи и аз си подстригах дългата коса  #2gunfire

# 61
glezenata13- Може ли да кажеш сайта от който си си поръчала косата

# 62
Нямах никакви проблеми, а не съм сядала цяла вечер,постояно играх, косата не ми мръдна..!!!Беше топирано в корено, напръскано с лак и тогава се защипва косата, за да не мърда.И да с ретро преса е къдрена косата (обичам къдравите коси).Сайта мога да го кажа, но трябва да ти пиша лично съобщение, защото тук нестава.Радвам се, че ви е харесала.Междо другото той и моя мъж, отначало викаше,че не ми трябва коса, ама сега се кефи повече от мен и ме кара през ден да ходя на фризьор да ме къдрят  Laughing

# 63
Сега разглеждам продавалника и има хубави обяви  Peace
Някой знае ли в София има ли магазин, в който да има коси и свободно да си разглежда човек? Никога не съм виждала  Shocked

# 64
Tiamma , щом ти е кеф носи си косичката, прави си прически, важно е ти да се харесваш.  Peace

# 65
Виждам ,че темата малко е позамряла,но се надявам някой да ме отрази  Rolling Eyes
 Косата ми е червена, до раменете е и е изморена от постоянно боядисване. Искам да си прикача светли кичури ,за да  мога да разчитам само на къна...
Мисля ,че 50 бр. ще ми бъдат напълно достатъчни.
Кажете ми към кой салон да се насоча? Прегледах услугите на "Магама",но там 1 кичур = 7,90.
Дали другаде няма да е по-евтино? newsm78

# 66
Имам естествена удължена коса с клипси /фибички/, но днес ще ги махна и ще ходя да ми я сплетат с моята. Някой слагал ли си е коса по този метод /чрез сплитане/? Как се стравяте с разресването, удобно ли е въобще или да си оставя клипсите?

# 67
Искам да попитам момичето, което си върна косата на bg unigue какво стана? Смениха ли ти я? Защото и моята е за сменяване и да знам има ли смисъл да я изпращам   Cry

# 68
...........Момичета вече и аз съм в отбора ви, имам си 2 двоини реда коса дълга 55 см, много съм доволна, единия двоен ред го сгънах още един път и му заших още щипчици и така стана 4-рен ред, стана иделано..!Голям късмет, че и цвета съм си улчила точно като моя, няма нужда от боядисване, но ако имам още пари с удоволствие бих поръчала още коса хахаха..
Глезличке,косата,която си взела от БГУник е тази от 100лв. нали? Аз много се чудя тази от 100 или тази от 190 да си купя. Може ли снимка да те видя с косичката  Praynig

# 69
  • Пловдив
Може ли линк към сайта, моля Flutter

# 70
Момичета, и аз си търся коса на приемлива цена. Нещо до 100лв, ако се намери ще е много добре. Никога не съм поръчвала естествена коса, за това единственото, с което мога да бъда полезна е един хубав сайт, косите изглеждат хубави - www.kosilia.com Simple Smile
1см. коса ти струва 1лв., например за 90см. треса - 90лв.
Един двоен ред е 60лв., ако не се лъжа.
Косата наистина е страхотна, бях ги помолила да ми я снимат и да ми изпратят още снимки.

Тъй като не ги разбирам много... ще попитам вас, откъде да закупя хубава коса? И как се мери моята си коса, от корена на всеки кичур или от върха на наЙ - горните кичури на главата до връхчетата?
Понеже не мога да разбера точно колко дълга коса да взема.

Някъде ми предлагаха хубава коса за 80лв. комплекта, но затрих писмото. ако се сетя ще ви споделя.

# 71
здравейте, аз сега се включвам, защото ги гледам косите по офертите и се чудя какви са за предпочитане, на треса или на кипс. дали може да се къпеш с тази коса и как?
 Sunglasses

# 72
Момичета сдобих се днес с косица.Искам да попитам нещо-направих я на ретро прецата,но след няколко часа носене цялата се разхвърча.Как да премахна хвтрченето и заплитането?

# 73
  • Sofia
Колко клипси ще ми трябват за една треса 180см, която ще направя на 1 троен и 1 двоен ред?

# 74
Момичета сдобих се днес с косица.Искам да попитам нещо-направих я на ретро прецата,но след няколко часа носене цялата се разхвърча.Как да премахна хвтрченето и заплитането?

Аз използвам това на Лореал:

Общи условия

Активация на акаунт