Удължаване на косата 12

• 236 545
  • 777
  •   1
Отговори
# 15
задължително по един път на месец трябва да се къпе ,а иначе максимум два пъти .А кристали слагаш след като я изкъпеш и след като я изправиш слагаш малко за блясък.Но е хубаво като я къпеш да и слагаш маска и балсам Simple Smile На мен още не са ми се обадили за косата Sad

# 16
По това което чета разбирам, че в България нещата стават все по-скъпи и измамни, направо ужасно. Аз си купих изкуствена коса от Пловдив миналото лято, като поне си знаех че е изкуствена и дадох 50 лева. Цвета се сливаше с моята, но все пак беше малко по-светъл. Естествената коса я взех за 40 лева и се боядиса без никаккъв проблем и се къдри и всичко, само 1 път съм я мила, защото съм я използвала 2-3 пъти. Хубаво е за поводи, иначе на мен изобщо не ми е удобно. Ама 190 лева за коса... на търговеца му е над 100% печалба...   Tired

# 17
Хммм много страно , досега не бях чувала естествена коса за 40 лв..? Сигурна ли си, че е толкова, да не си забравила някоя нула..? И междо другото 190 лв за естествена коса си е направо малко, при положението, че косите до преди 2 3 години бяха над 600 лв, че и повече.Не е казано, че човек като има коса трябва да я слага всеки ден.Аз например, ще си я слагам, за някакви поводи, някога за дискотека и т.н.. ама за работа или за кафета абсурд..Лично аз много ще си я пазя.

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 23:05 от glezenata13

# 18
desi929  Не ги оставяй намира, как така ще се правят на луди, ти си си я платила и косата има 1 год гаранция, така че бъди настоятелна, влизай в сайта и им пиши.. немисля, че няма да ти я сменят!Аз моята вчера я поръчах и днес беше тук, много бързо ги доставят, а уж офиса им е в София.

# 19
запис да ви следя и аз искам да си взема коса обаче аз я искам само за конска опашка и мисля да не се набутвам с естествена ами да си взема изкуствена ама все пак ще се радвам дами споделите и вашето мнение

# 20
mims 861  Моето мнение е , че изкуствената коса е пълен боклу, аз имам изкуствена коса и нямаше си напредстава колко много си личи , че е изкуствена, има един много странен блясък, неможе да се среше, постояно седи сплетена, много е тежка, неможе нито да се кадри , нито да се изправя, ако не улучиш точния цвят неможеш да я боядисаш, абе с една дума пълен ужас.Нензам може аз да не съм улучила хубава изкуствена коса, но моята си беше някакъв ужас и аз я изхвърлих.Но ако все пак искаш пробваи, незнам опашките може да са по - добре и да ти свърши работа.То изкуствените коси ги има и в магазинчетата за аксесоари, така че варви виж , разпитай и късмет.Но по хубаво от естествената коса, според мен няма, като я пипнеш и е мека , жива, а не пластматса.. късмет мила!

# 21
Хммм много страно , досега не бях чувала естествена коса за 40 лв..? Сигурна ли си, че е толкова, да не си забравила някоя нула..? И междо другото 190 лв за естествена коса си е направо малко, при положението, че косите до преди 2 3 години бяха над 600 лв, че и повече.Не е казано, че човек като има коса трябва да я слага всеки ден.Аз например, ще си я слагам, за някакви поводи, някога за дискотека и т.н.. ама за работа или за кафета абсурд..Лично аз много ще си я пазя.
Да, разбира се, че за това съм сигурна, след като вече съм купувала за 50, такава цена забравя ли се? Чак пък толкова да не си знам парите???  hahaha Не си спомням доставчика само, иначе в ибей ги има и не знам защо всички си мислят, че щом са евтини то тогава со кофти?  newsm78 Китайска е разбира се, но си е много качествена изобщо не се усеща увреждане от машата.

# 22
Здравейте момичета Grinning
Аз си нося моята и и се радвам много,много съм доволна.
Много от вас ми писаха за адреса на доставчика и нищо повече не чух.
Ако някой си е купил да се похвали.
Иначе по въпроса...моята я третирам много - навиване на маша всеки ден и стилизиращи продукти.
Още не съм я мила,но май утре ще го направя че мина доста време.
Мия я с меки шампоани и слагам много балсам като оставям поне час да престои.
Слагам и маски,спрейове за блясък и влажност,чат пат коприна на Биосилк.
Използвам серуми и кремове преди термична обработка.
До сега най добре отразяващите и се продукти са на Дав и Пантен.
А тази показаната четка не съм я виждала никога,някой има ли я,как е?!
И една снимчица:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=188052431240805&set=a … ype=1&theater

Приятен уикенд  bouquet

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 20:53 от мими23

# 23
Мацки някой може ли да ми каже нещо , с което да си мажа косата преди да почна да я изправям или къдря, някакъв хубав продукт..че неискам да я горя..?

# 24
Много съм доволна от един крем с помпа на Сайос и от розовия спрей на Лореал Peace
Не стига че предпазват и улесняват самата процедура но и косата става много хубава и бляскава.

# 25
Мими23 абе мила неможах да ти отворя снимката, много исках да ти видя косата, но като щракнах на линка ми написа, Не е открито съдържание!На каква цена са тези продукти..? И кой е по - добър, че да си взема и аз един от двата, защото излипшно ми казаха, косата преди да я правя нещо, да мажа с някакъв препарат..! И как трябва да мажа.. Например мажа кичур и изправям и т.н.. или мажа цялата коса и почвам да действам  Joy

# 26
Мими23 абе мила неможах да ти отворя снимката, много исках да ти видя косата, но като щракнах на линка ми написа, Не е открито съдържание!На каква цена са тези продукти..? И кой е по - добър, че да си взема и аз един от двата, защото излипшно ми казаха, косата преди да я правя нещо, да мажа с някакъв препарат..! И как трябва да мажа.. Например мажа кичур и изправям и т.н.. или мажа цялата коса и почвам да действам  Joy

http://www.facebook.com/photo.php?pid=481415&l=c04833fe57&am … d=100001081496385
Пробвай този линк Peace
Горе долу на една цена са,аз ги взимам за по 5-6 евро. Бих ти препоръчала тогава розовия спрей на Лореал. Аз когато изправям пръскам цялата коса и после почвам а ако навивам на маша кичур по кичур Peace

# 27
Оф косата ти е многооо яка, ама ти имаш доста косичка  Whistling ще взема на лореал и ще мажа при всяко третиране, а с кристли кога трябва да си мажа косичката?

# 28
Здравейте момичета.
Отдавна следя темите ви и те бяха един от поводите да се реша за поставяне на нова коса.
Много съм доволна, а надявам се - и красива!
Споделям радостта си с вас!

мими23 страхотна коса, много си хубава!

# 29
Мерси Аделинче  bouquet
И твоята е станала много хубава,цвета е нещо подобно на моя....стои естествено,ако не знаех че е удължена нямаше да разбера.

Общи условия

Активация на акаунт