Удължаване на косата 12

• 237 488
  • 777
  •   1
Отговори
# 75
а моята е вече на 2 години и много се опърпа ( доста  пари се изръсих за нея на времето)ама тя е такава с фиби така, че я слагам само ако излизаме някъде!Сега се чудя какво да правя, дали да си купя нова треса или вече май не е много актуално Rolling Eyes

# 76
Най-накрая с мечтана коса, а така да ме дразни... Аз по принцип съм маниачка на тема "косъм" Laughing всеки трябва да си знае мястото,но с тези удължения не мога да ги контролирам.Ей-на направих я с ретрото,има-няма 2 часа и къдриците бяха "рошави"  Twisted Evil Кажете ми как да  не се роши и заплита толкова и още нещо,какво означава да се реши ОТДОЛУ НАГОРЕ-от краищата към зашития ред ли  Thinking

# 77
привет и от мен...чета ви от няколко дни и реших, че ми е време за присъединяване...
имах преди няколко години екстеншъни слагани с кератин, след това я свалих и и заших щипки... след тов си поръчах още и си правех на редове и си я слагах от време на време, но се поизноси...

сега съм решила да си взема пак от там, от където и първия път..от салони джиа, за съжаление обаче вече само продават коси и салона не работи, та си търся кой да ми зашие...разбрах, че зашиването най-малко уврежда косата...лепенето малко съсипва косъма, капсите и те нараняват структурата, а ако се зашие внимателно няма проблем...

косата, която ми сложиха с джиа издържа доста боядисвания и промени...подстригвах я, боядисвах я черна....тъй като от руса реших да мина на черно, после обратно на кичури и доста време ми издържа...но я подарих на една приятелка и сега на ново...

мисля, утре да поръчам, обаче сега остава въпроса със шиенето...

чета по разните салони към 70лв и нагоре върви поставянето и оформянето..даже на места ми искат за три реда слагане и оформяне към 150лв и като сложа и 150 косата и то ми излиза колкото да отида в хубав салон да ми я направят...та съм в чуденка...споделете вие как и къде се правите...

# 78
  • Пловдив
От толкова четене съвсем се обърках.  Сега вече си мисля, че няма да се справя сама ако си поръчам коса от сайт. Как ще пришивам щипки, как ще си я слагам?
Я кажете в кой салон е най-добрата коса и поставяне и да си плащам каквото си струва и това е...

# 79
Леле Lorini ама на теб как въобще ти е останала коса, след толкова много неща който си и правила?Аз ако го направя това ще се разделя и с двата косъма които са ми останали!:(
аз още се чудя дали да си копувам ново.Ти твоето на какви парички го взе? Money

# 80
от Джиа преди време към 300лв дадох, за слагане с кератин, матиране, оформяне...а сега косите са им по 140лв с ширина 1м, двойна дебелина, дължината е 60см...
на улица 13 март до НДК се намират...

иначе на повечето места ми казаха че косите по 150-200лв са полуестествени, което значи рециклирани, каквото и да значи това и че ест. коси са по 400-500лв...

обаче тук идва големия въпрос, как аджеба да разбереш коя е истинска и коя не...ако отидеш в салон, където не познаваш никой...оък да не говорим, че познати се лъжат най-лесно...така, че честно не бих дала 400-500лв за коса, освен в Дима стил или Магама...с гаранция и т.н.

слагане с капси ми предложи една понзата за 15лв на ред и без пари оформянето...а пък имам един познат, който ми обеща без пари, но в момента снима някакъв бг сериал и няма време...

Feis шиенето на треси в домашни условия е много лесно, все едно да си зашиеш копче...и тресата сама си режеш на каквито парчета искаш...много е лесно...
аз звъняха поне в 10салона и почти всички ми казват, че слагат само със щипки, не им разрешавали, не им се занимава...това в по-гъзараските салони...в кварталните или шият или с капси...горе-долу 60-100лв слагане и оформяне...

а в един ненормален салон ми искаха 120лв само за слагането, без оформяне... #Crazy

обаче, понеже имах РД наскоро и брат ми ми подари фотоапарат, а аз го изпуснах и счупих, сега ще си го оправя първо, че ще ми трябват по 50-60лв и тогава ще мисля за коса...

на мен най-вече ми е заради морето, защото мойта много се къдри откатко родих и ако не я изправя след миене, става ужасна...

# 81
Бих желала да споделя и моят опит с удължаването на косата... Направих го 2005-та година в Магама, с естествени кестеняви кичури коса. Изръсих се почти 1000 лв. Кичурите коса ми бяха прихванати към моята с някакъв вид силикон. Не си личеше, че имам "чужда" коса, но поддръжката и занимавката са големи. Изобщо не е удобна, оплиташе се, ресах я със специална четка и т.н. нещата изискващи това. С времето (3-4 месеца) кичурите на които ми бяха закрепени удължаващите изтъняха и кичурите удължена коса почнаха да падат.

В момента имам почти до кръста естествена коса. Не бих препоръчала на никой да си удължава косата. И днес ходя в Магама, когато имам нужда от лека подстрижка и оформяне и вече гледам с други очи на момичетата, които си удължават косите там... излишно хвърлени пари на вятъра, според мене.

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 15:32 от Злати7

# 82
Здравейте Simple Smile Можете ли да ми дадете сайтове, от които сте си поръчвали екстеншъни и от които сте доволни (на ЛС Simple Smile )? Също така да попитам някой поръчвал ли си е от този сайт: http://foxylocksextensions.com/ ? И ако някоя си е поръчвала коса от ebay да сподели името на продавача Simple Smile Мерси предварително на всички  Hug

# 83
Най-накрая с мечтана коса, а така да ме дразни... Аз по принцип съм маниачка на тема "косъм" Laughing всеки трябва да си знае мястото,но с тези удължения не мога да ги контролирам.Ей-на направих я с ретрото,има-няма 2 часа и къдриците бяха "рошави"  Twisted Evil Кажете ми как да  не се роши и заплита толкова и още нещо,какво означава да се реши ОТДОЛУ НАГОРЕ-от краищата към зашития ред ли  Thinking

Да се реши отдолу нагоре - почваш на да кажем 2-3 см. от края на косата, сресваш надолу крайчетата, като са добре сресани, качваш се 2-3 см по-нагоре от там, откъдето си почнала, пак сресваш крайчетата, качваш се пак малко по-нагоре и така докато стигнеш на интервали до горе. А най-добре е да я срешиш като я измиеш и й слошиж маска, докато е с маската. После измиваш и слагаш кристали или балсам без отмиване, и ще е по-подредена.

^Milenita^ Фокси локс за мен поне са по-качествени от 85% от това, което се продава в интернет, но в ценовия им диапазон, Headkandy и  Luxy hair предлагат по-гъсти и качествени треси, според мен поне.

# 84
Момичета, здравейте, искам да ви попитам дали някоя от вас има представа къде в София се продават конските опашки от изкуствена коса - http://hubavakosa.blogspot.com/2010/12/blog-post_14.html ето за това говоря. Предварително много ви благодаря. Hug

# 85
Здравейте на всички !  Hug В момента съм с мнооогооо къса коса ще я обясня така отзад е до врата а отпред е по дълга даже доста и въпросът ми колко реда и колко сантиметра ще ми трябват ,за да я удължа поне до кръста Confused  Thinking Thinking

# 86
Здравейте на всички !  Hug В момента съм с мнооогооо къса коса ще я обясня така отзад е до врата а отпред е по дълга даже доста и въпросът ми колко реда и колко сантиметра ще ми трябват ,за да я удължа поне до кръста Confused  Thinking Thinking

По принцип от коса до врата и коса до кръста разликата е фрапантна и колкото и коса да сложиш ще си личи... защо не пробващ нещо до средата на гърба, което ще изглежда по - добре в случая.

# 87
момичета, днес си взех коса от Джиа..много е готина...ама ми се видя малко и си поръчах от бгюник още малко...та утре ще я боядисам, понеже няма като моя цвят и в неделя ще я слагам с капси...после ще покажа снимки...
а ето една снимка от предишното ми слагане...косата тогава ми беше много къса...около 15см...

# 88

По принцип от коса до врата и коса до кръста разликата е фрапантна и колкото и коса да сложиш ще си личи... защо не пробващ нещо до средата на гърба, което ще изглежда по - добре в случая.

Да определена и аз мисля така ,тъй като до сега не съм си слагала изобщо удължена коса и незнам .. та ако е до гърба според теб колко ще ми трябва  Thinking

# 89
Kotarachence тази снимка, която съм показала е доказателство, че може да се направи...бях с три двойни реда...ето такава ми беше косата след като я носих три месеца и я свалих...т.е. била е малко по-къса...

колко ще ти трябва зависи от самата коса...тази която купих днес от джия е 100гр=60см дължина(но сещайте се, че е рехава най-отдолу) и малко повече от метър ширина. станаха два двойни реда и един троен...

и си поръчах от бгюник още 50гр=75см ширина/ 55см дължина...

та това си е едно добро количество, предвид моята коса обаче, която не е от най-гъстите...

мног оса факторите и ако досега не си се правила е дбре някой, който разбира да ти помогне...т.е. някой фризьор...

Общи условия

Активация на акаунт