Удължаване на косата 12

• 237 499
  • 777
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, имам запитване за този сало и косата, която предлагат там. Питам момичетата от Бургас и тези които са я поръчвали с куриер. т.е само изпитани мнения. Имам няколко познати много ги хвалят, но аз да си питам и вас  Hug
http://grabo.bg/udaljavane-na-kosa-s-estestveni-kichuri-na-polovin-tzena-0trhbg

10Х Предварително..(гледам, че и няма много време)

# 91
Kotarachence тази снимка, която съм показала е доказателство, че може да се направи...бях с три двойни реда...ето такава ми беше косата след като я носих три месеца и я свалих...т.е. била е малко по-къса...

колко ще ти трябва зависи от самата коса...тази която купих днес от джия е 100гр=60см дължина(но сещайте се, че е рехава най-отдолу) и малко повече от метър ширина. станаха два двойни реда и един троен...

и си поръчах от бгюник още 50гр=75см ширина/ 55см дължина...

та това си е едно добро количество, предвид моята коса обаче, която не е от най-гъстите...

мног оса факторите и ако досега не си се правила е дбре някой, който разбира да ти помогне...т.е. някой фризьор...

О ,благодаря ти много за полезната информация  Hug Hug

# 92
Здравейте, някой поръчвал ли е от тази коса? Дали си струва?

http://prodavalnik.com/100-estestvena-kosa-nova-5-tsvyata-8-shno … i-podara-i2305696

На мен ми изглежда добре за тези пари, но не съм имала удължена коса до сега и затова се допитвам до вашето мнение.

# 93
  • Sofia
Аз си купих 180см треса и сега се чудя на колко парчета да я разрежа? Мислех си един троен ред по 29см, един двоен 27см и още един двоен 20см или един четворен 30см и един двоен пак 30см. Вашите как са разкоени? Може ли всички редове да са еднаква ширина или е по-добре да са както с различни?

# 94
Здравейте, някой поръчвал ли е от тази коса? Дали си струва?

http://prodavalnik.com/100-estestvena-kosa-nova-5-tsvyata-8-shno … i-podara-i2305696

На мен ми изглежда добре за тези пари, но не съм имала удължена коса до сега и затова се допитвам до вашето мнение.

Някой от вас поръчвал ли е от тях и да ми каже дали е доволен ?

# 95

тройните редове са пълен кошмар, както каза моя фризьор...

много са дебели и се личат...и трудно се слагат, ако не са на щипки...

аз ги направих три тройни, зашити и с капси на места...

за точни см не мога да ти кажа, но си мериш по главата...но най-добре двойни, но 4 или 5...като можеш да си нарежеш и по-малки парчета, които да слагаш на определени мест, според прическата

на мен първата треса ми беше около 2м единична...или 1м двойна...което щеше да ми е идеално, но аз съм алчна и си взех още 75см...които половината останаха...и сега имам ред, ей така...

само, където сега малко ме опъва косата...

аз преди като ми беше косата на щипки имах всякакви редчета с рамери...и така си правех различни прически...някой път само дължина, някой път обем...и така...

момичета, много съм хепи, защото вторник рано сутринта тръгваме за морето...

# 96
Момичета искам да ви попитам някои сам шил ли си е тресите и по какъв начин става Confused

# 97
аз сама си ги ших...става с игла и конец...все едно си шиеш дреха, нищо по-различно няма...

# 98
А от този продавалник някой взимал ли си е коса от тези момичета и доволни ли сте ,че мисля от там да си взимам .. и ако трябва сама да си я режа разплита ли се косата и трябва ли да зашия края който съм отрязала? Stuck Out Tongue

# 99
Аз си купих 180см треса и сега се чудя на колко парчета да я разрежа? Мислех си един троен ред по 29см, един двоен 27см и още един двоен 20см или един четворен 30см и един двоен пак 30см. Вашите как са разкоени? Може ли всички редове да са еднаква ширина или е по-добре да са както с различни?

Трябва да са различни, защото иначе няма как да си я слагаш, най-добре иди на фризьор да ти премери. Най-долния пласт е най-малък и е само с 2 щипки др два са почти еднакви.

# 100
  • Sofia
Добре, ще пробвам. Не знам дали ще е толкова голям проблем да са тройни редовете. Косата не е от най-гъстите и ако са двойни цялата ми глава ще стане в щипки, а и моята коса не е изобщо гъста.  Rolling Eyes

# 101
проблема при тройните е не гъстота на косата а дебелината която се получава в основата и ако си с по тънка коса това ще личи, понеже там наддига...пробвай с двойните и ако не ти хареса можеш да пробваш и с троен...

мойте са тройни и ми опъват доста...все пак косата е доста...само 150грама са, ама тежи...

аз си мислех, че едната треса от 1м двойна , няма да ми стигне, но щеше да е идеална...затова сега имам една резерва...

# 102
Здравейте миличкии! Hug От доста време следя темата и най-накрая и аз се наканих да се включа. Та имам следните въпроси : Аз също разглеждах в продавалника и наистина има големи оферти, но дали косата наистина си заслужава?? Аз лично си харесах ето тази:

Косата е от Англия.Чисто нова.180см треса и 50см дължина - 120лв!! Струва ли си?? За тези пари ме съмнява да е наистина естествена, въпреки че продавачката ме убеждава.  newsm78
Моля, ако някоя мацка има такава и има наблюдение, да даде мнение.Благодаря предварително.

# 103
с този блясък не ми изглежда като естествена. най-добре от продавалника се взима коса като предварително можеш да я видиш и пипнеш, въпреки че и тогава не може да си 100% сиг че е естествена, но поне на пипане да ти хареса

# 104
Момичета моя въпрос е като си взема косичка като я режа после трябва ли края да го зашия да не би да се отшие ли незнам Confused

Общи условия

Активация на акаунт