Удължаване на косата 12

• 237 887
  • 777
  •   1
Отговори
# 360
Само аз ли си мисля, че щом е ползвала блондор и почти нищо не е станало, значи косата не е 100% естествена?

Не непременно, не знаем дали е използван правилно. От снимките се вижда че е имало някакво изсветляване, но не пълно, и боята отгоре е хванала долу горе. Но ако дамата не е много опитна с боядисването, примерно държи блондора колкото на собствената си коса, а тази е индийска и по-упорита, и ето ти този резултат. Напълно е възможно и да е смеска, но така представено, аз не мога да преценя.

# 361
В такъв случай се извинявам, аз също не съм много наясно, просто това беше първото обяснение, което ми хрумна. Simple Smile

# 362
Не,не, има си логика в предположението ти, 01046050, ако има косми в които няма никаква промяна, откъсни един и го тествай със запалка.

# 363
Не,не, има си логика в предположението ти, 01046050, ако има косми в които няма никаква промяна, откъсни един и го тествай със запалка.

ами мисля ,че не са 100 % естествени,но  фризьорката каза че могат да се боядисват...аз като ги намазах с обезцветителя и почнаха малко да пушат Grinning и аз се уплаших и ги измих ,а единия пласт беше седял по малко от другите може би  затова са шарени ...Благодаря  за отговора м-у другото, ще пробвам да видя какво ще стане с римувъра ... Simple Smile

# 364
  • Има много детски смях.
Здравейте, от няколко дена съм " с коса", вградена така да го нарека, на капси, не се сваля. Обаче е много суха, с какво да я мажа, за да живне? Сега- засега преди миене я мажа с масла на Икаров, както и с разни балсами за суха коса по време на къпане, но има ли нещо доказано сполучливо в случая, което бързо да сработи?

И въобще, всякакви съвети относно поддръжката ще ми бъдат много полезни.

# 365
Здравейте, от няколко дена съм " с коса", вградена така да го нарека, на капси, не се сваля. Обаче е много суха, с какво да я мажа, за да живне? Сега- засега преди миене я мажа с масла на Икаров, както и с разни балсами за суха коса по време на къпане, но има ли нещо доказано сполучливо в случая, което бързо да сработи?

От къде косата и колко парички?
Съвет не мога да ти дам.Моята е със щипки,суха е,мажа я със 100 помади,но чак осезаема разлика не виждам Sad

# 366
Скъпи дами, препоръчайте ми салон в Пловдив, където КАЧЕСТВЕНО и щадящо /не непременно евтино/ ще ми удължат косата. Не искам щипки, клипси и т.н., а траен вариант. Косата ми е чуплива, много гъста, обемна- искам само допълнителна дължина.

# 367
Няма щадящо трайно удължаване.

# 368
Здравеите,може би назад някаде е писано ,но може ли да ми дадете съвет каква опашка от ест коса да си взема.Със шнур или със шнола,Коя стои по естествено .В голяма чуденка съм.

# 369

Аз допреди месец бях с вградена с капси коса. Моята също беше много суха. С какво ли не я мазах. Накрая си взех един крем на Phyto 7, винаги съм била доволна от него, но и той не оказа кой знае какъв ефект върху удължената коса. Честно казано поддръжката е убийственна и я издържах точно месец и половина и я свалих. Изправяне, къдрене, мазане и след един час метла...

# 370
  • Има много детски смях.
Аз вече месец съм с коса и определено смея да твърдя, че й хванах цаката.  Wink
Всяка сутрин  и вечер- напоително мацане с кристали, преди къпане- с кайсиево масло /такова имам, не за друго/, по време на къпане-  стабилно количество балсам на Орзен, след къпане- пак кристали. Реша я с широк дървен гребен, с редки "зъбци". Това е. Все по- доволна съм от това, което виждам. Стои страхотно добре и естествено, ако не знаеш, никога няма да разбереш, че е изкуствена.  Peace

# 371
Може би много зависи каква е косата. При мен след много мъки, стоеше добре не повече от час-два, след което ставаше изключително суха и заплетена.

# 372
Може би много зависи каква е косата. При мен след много мъки, стоеше добре не повече от час-два, след което ставаше изключително суха и заплетена.
Моята е много мекичка и жива,но на закачалката  Laughing Закрепя ли я на главата след час е заплетена и суха.Единственият начин,който не ме дразни е ,когато е накъдрена.Та само така я нося-накъдрена с маша,ретро преса или начупена с дифузер  Sad

# 373
И при мен беше така, задължително накъдрена или начупена. Но когато няма как да се свали изисква повече грижи. Аз имам коса и със шноли, но там пък ме дразнеше това, че след като я махна и се започва...разресване, кристали, подготовка преди да я сложиш, подготовка като я махаш. Абе голяма си е занимавка, а имам и малко дете, така че допълнително ми се усложняват нещата.

# 374
здравейте! май не съм улучила темата, но не открих подходяща за въпроса си.
Нуждая се от обем в косата горе на върха. Има ли екстеншъни които да се сложат така че да правят обем  на върха на главата?

Общи условия

Активация на акаунт