Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 9

• 47 232
  • 682
  •   1
Отговори
# 90
София - Kabuki sushi

Да кажа за Кабуки: http://assa.me/sushi-kabuki Днес се обадих да питам дали мога за днес да ги поръчам или може само за утре (в офертата пише един ден предварително). Момичето беше много любезно, вмести ни днес за 20:30 и точно в толкова са били готови, мъжът ми отиде да ги вземе.
Сушито е хубаво, с малко сухичък ориз, но чудесно като количество и вкус. Доволни сме  Peace

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 22:59 от Rangua

# 91
Go Pasta - София

дори и да се излъжат пак да пуснат, няма да си купя. Цяла нощ ми беше зле от тая паста изпих на света хапчета и беше такава война в коремчето ми  Sick. Това ни беше 3-то и последно посещение там. Първото беше доста малко паста с малко сос и без кашкавал/пермезан  или каквото слагате много алденте, второто посещение ни объркаха поръчката, но беше за вкъщи и късно видяхме. Но вчера беше върхът вари ги не повече от 2 мин абсолютно сурова паста и кой ме би да си взема карбонара сос, ядоса ме това, че никой там не те слуша като им кажеше да не е сурова пастата.
. Е това направо немога да повярвам. Взимам си и без ваучер оттам и винаги ми е било много вкусно.  Казвам да ми ги варят 3 минути, защото стандартната паста се вари 2.5 мин и в Италия я сервират точно така (все едно е леко сурова). Оплаквания със стомаха не съм имала. А момичетата винаги ми казват с кой вид паста кой сос ще си подхожда.

# 92
  • София
Днес се обадих да си запиша час, но от салона ми отказаха с аргумента, че от сайта не им плащат. Обадих се в Групово.бг- казаха, че шефът им бил в Италия и затова не са плащали и щели днес да преведат парите. От салона обаче твърдят, че така казват вече от една седмица на клиентите, а на тях изобщо не обръщат внимание.
Имате ли идея дали нещо бих могла да направя, ако нещата не се оправят?

Това звучи много притеснително. Дано всичко да е наред и да получиш услугата. Дръж ни в течение какво се случва.

Днес и аз бях за втори път на епилация в Белиз.
Направи ми впечатление, че момичето ме намазва с нещо само на определени места. Каза, че маже бенките, за да ги предпази от облъчването. Първият път такова нещо не ми правиха. Предишната козметичка не работи там вече, дали са я уволнили, защото не си върши качествено работата Thinking ? Малко ми е притеснено сега.

Първият път нямах проблем със записването на час, но сега едва успях да си запазя една седмица след желаното от мен време- просрочих и нужния интервал между двете процедури Tired поради тази причина. Имайте го предвид като си планирате процедурите.

# 93
От Go pasta и аз не съм очарована. Имахме си "приказка" по този повод  със съдържателя  (г-н Мицин беше, ако не се лъжа) на страницата на Грабо, ама сигурно вече са поизтрили коментарите. То не, че е болка за умиране, но когато им казах, че искам пастата да бъде с пармезан т.к. офертата беше "кашкавал или пармезан по избор" ни казаха, че пармезана не се слага на поръчките с ваучери... Казвам ок - явно аз не съм доразбрала нещо. Ядохме я с кашкавал, ама после погледнах пак офертата и видях, че били сме имали "избор" и ми стана леееко неприятно, та си разменихме  някои "любезности". Та господинът конкретен отговор не ми даде (не, че ми е голям дерт Wink), но отвърна на "удара" като заяви, че след като кулинарните познания и вкусове на българите гравитират предимно около шишовете с дюнери, не би следвало да има чак такива претенции, след като някой е решил да го светне как се приготвя и консумира нещото наречено  Прясна паста ... Намесиха се после и други клакьори, че за тези пари трябвало, к' вото ти сипят в копанката това да ядеш и да ги благославяш Wink ...  та така.
пп. забелязах обаче, че след първите негативни коментари,  следващите като цяло бяха много по-доволни, та все на някой му е светнала лампичката овреме.
Както съм почнала да напиша и за Бона Деа. Доста след записания час чаках, докато ми дойде реда, а и за да не се бавим повече аз сама се отказах от маската (не ми се висеше с мокра коса незнайно още колко време), но като  започна фризьорката беше много внимателна и почти за всеки кичур коса ме питаше да реже или не, след като казах, че не искам да се скъсява много ... И въпреки, че беше доста късничко и тя явно вече беше каталясала, ми направи впечатление, че пипа бързо и умело и  явно е весел и позитивен човек, който си харесва работата и не ти мрънка на главата, за да не те товари със собствените си грижи ... Е, майтапеха се нещо помежду си, чуваха се някакви шеги и закачки с редовните за "ваучерките", но като цяло съм доволна  Simple Smile

# 94

Можеш да пуснеш жалба в КЗП.

# 95
  • София...........
И аз с впечатления за сушито от р-т Добро е Много Добро! Доставиха го точно в 21 часа както беше уговорено. Доволна съм Simple Smile

# 96
  • Sofia
Предишната козметичка не работи там вече, дали са я уволнили, защото не си върши качествено работата Thinking ? Малко ми е притеснено сега.

Не се притеснявай, много е добра Grinning Тя просто се премести в друг салон. За него също има ваучери Sunglasses

Имам 3 процедури в Белиз подмишници със страхотен ефект. Това, че мажат бенките с белило е много добре, масово не се прави в другите салони.

# 97
За Рамаяна имайте предвид, че не работи (или поне преди беше така) в понеделник ( както и някои други индийски ресторанти, ако не се лъжа). Преди 2 години правих резервация там за осми декември (беше понеделник) и човекът отсреща (който ми ПЯ по телефона, беше тотално безумно! Shocked) каза, че е приета резервацията. Добре, че няколко дни преди празника мои колеги се сетиха за тази подробност и резервирахме друго място. За всеки случай им звъняхме на датата, никой не вдигна от ресторанта. Иначе съм ходила, струва ми се, два пъти, преди 3-4 години, не помня много, не беше лоша храната, но тандури салатата не ставаше особено, а и сега като прочетох, ми блесна, че май наистина дребнееха порцийките, особено предвид цената. Но аз съм фен на друг индийски ресторант и впечатленията ми за този са древни.

А за Бодега - много жалко, че така се е получило с пилето. Но преди 2-3 теми имаше още коментари, аз включително бях писала и бяха точно по офертата с паеля. Доколкото помня, обобщеното мнение беше, че "става за България". Лично на мен доста ми беше допаднала и като цяло изкарахме много приятно, но явно си зависи.

# 98
Само да кажа, на всички, които бяхте на езда в Божурище, днес можете да заведете децата в НДК. Има голяма спортна панорама, в която участват и от конната база "Ген. Крум Лекарски".
На тревната площ се полага по едно кръгче на дете.  Simple Smile Не се заплаща нищо.
Но идете навреме, защото има и много други неща за правене, а е почивен ден и лудницата ще е пълна.

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 00:41 от Люлин

# 99
  • София
Здравейте, и от мен.
Даси кажа мнението и аз.
Сушито в  DA_BAR Sushi & Tataki невероятно вкусно,  http://ofertomat.bg/offers/view/28.html
Дори и без ваучери си взимаме, самото ресторантче не е нищо специялно, но сушито си заслежава.
Също епилацията от VERSUS http://grabo.bg/sofia/versus-05ngs . много съм доволна.

# 100
  • София

Можеш да пуснеш жалба в КЗП.

Да, обмислям и този вариант. Ще изчакам и другата седмица и ще кажа какво е станало. Peace

# 101
  • София
Само да кажа, на всички, които бяхте на езда в Божурище, днес можете да заведете децата в НДК. Има голяма спортна панорама, в която участват и от конната база "Ген. Крум Лекарски".
На тревната площ се полага по едно кръгче на дете.  Simple Smile Не се заплаща нищо.
Но идете навреме, защото има и много други неща за правене, а е почивен ден и лудницата ще е пълна.

от колко часа?

# 102
  • гр.Варна
Търся си добра оферта за Априлци- цяла къща за голяма компания или нещо такова.

# 103
Бях писала мнение за Бодега и е точно обратното на това, което е споделено тук. Ние бяхме със същата оферта за пилето. Беше много вкусно и ни хареса. Не е било кисело или подобно. Не съм съгласна с това негативно мнение, може да е просто случайност. Когато аз се чудех да си купувам ли ваучер за там, имаше момичета, които бяха споделили само положителни мнения. Иначе е верно, че някой от порциите са по мънични, но то и така е обявено. Примерно тапас 100гр.  Wink

# 104
Вчера бяхме в ресторант Вратица - ваучер за пиле с ементал и горчица. Много съм доволна. Персоналът е много учтив, ядунуто е вкусно. Включваше и гарнитура от пресни пържени картофи. Музиката е приятна - евъргрийни и е тиха, не се надвикваш. Пак бих отишла и без ваучер. Единственият недостатък е че заведението е в къща, която още не е довършена и отвън изглежда доста зле, но като влезеш вътре е много добре направено и чисто.

Общи условия

Активация на акаунт