Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 9

• 47 200
  • 682
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,
този път проверих отзивите в старата тема  Embarassed и не намерих нищо за този ресторант - Бодега.
Някой ползвал ли е оферта за тях и доволни има ли?
И един малко идиотски въпрос  Laughing ако искам да ходим 2-ма колко ваучера да купя?

Здравей, аз съм ползвала техен ваучер, който беше за сангрия, ястие с пилешко и ябълкова тарта и останах страшно разочарована от цялото изживяване:
1/оказа се , че пилешкото месо им беше развалено Sickбуквално беше вкиснало- бяхме 4 девойки и си поръчахме различно приготвено пилешко.Извикахме сервитьорката , а после дойде и готвачът,който любезно ни обясни колко сме "прости" и как това било вкус от много специалния му сос newsm78Оказа се ,че пилешкото  ,с което готвят не е прясно , а някакво пушено или на пара цитирам "за да ставало по-бързо"Simple Smile))Както и да е след половин час разправии все пак “щедро”  Rolling Eyesни позволиха да заменим ястието с някаки хапки ( като количество и качество се сещате колко има база за сравнение но как да е) . Донесоха ни с кисела физиономия след 30ина минути, хапките . После почна истинската подигравка- поръчахме тартата и чакахме близо 1.30 ,но тя така и не дойде. Съответно ни стана ясно, че явно ни наказва по някакъв странен начин, че сме се оплакали от разваленото месо и ние станахме да си ходим - сервитьорката видя и подхвърли злобно с тънка усмивчица: "Ама чакате не сте си изяли десерта, ей сега идва" Shocked Laughing
2/порциите са смешно малки и лично аз не виждам как биха си оправдали цената – поне да компенсираха с качество на продуктите и обслужването ,но не би
3/в цял свят ,дори и в най-реномирания ресторант би могло да се случи да се натъкнеш на развалена храна ,но за разлика от нашата Бодега ,където те изкарват невежа и мрънкало , в нормалните заведения се чудят как да ти поднесат извиненията си и да поправят грешката си. Човешко е да се греши, но не е нормално да ме убеждават как пилето им си е наред и видиш ли си има сертификат за произход???Какво от това като очевидно е минало срокът си на годност???Остана у мен впечатлението, че са имали застояло пилешко и са гледали да си го пробутат с ваучер/понеже офертата беше само за основни ястия от пилешко месо)
Та като цяло от мен това е. Съжалявам за дългия пост, но ми се искаше да споделя преживяното за да може всеки да прецени сам за себе си дали да посети заведението и доколко може да има положителни очаквания .

# 76
На кавитация съм ходила в друго студио, незнам тук как е, но там където съм била представлява масаж с 4-ри различни диска, общо 40 мин: по 20 мин на едното и 20 мин на другото бедро[/color]

Аз доколкото прочетох в темата за кавитацията, тези машинки с дисковете не са особено ефективни  Rolling Eyes

# 77
Asin,
направо ми стана зле от поста ти. Какви са тия бездарници! Никога няма да стъпя в тоя ресторант, а честно казано- обмислях го.
Благодаря ти.

# 78
На кавитация съм ходила в друго студио, незнам тук как е, но там където съм била представлява масаж с 4-ри различни диска, общо 40 мин: по 20 мин на едното и 20 мин на другото бедро[/color]

Аз доколкото прочетох в темата за кавитацията, тези машинки с дисковете не са особено ефективни  Rolling Eyes
Да, там съм писала по-подробно, но честно казано от две ходения няма как да се разбере колко са ефективни и колко не са. Плюс това много е индивидуално, аз съм насеяна като лунен кратер, и 10 сигурно няма да ме оправят, така че...  Laughing

# 79
Asin,
направо ми стана зле от поста ти. Какви са тия бездарници! Никога няма да стъпя в тоя ресторант, а честно казано- обмислях го.
Благодаря ти.

Дълго обмислях дали е редно и коректно да споделя - все пак може би има и "късметлии" ,но реших, че е честно след като буквално се подиграха откровенно с нас да публикувам и негативните си впечатления, та дано прочетат и да се корегират ConfusedЛошото при мен беше ,че на следващия ден ми предстоеше дълго презокеанско пътуване със самолет и просто си представих /с извинение/ как отварям люка на самолетчето Joyза пауза за драйфане....Разваленото месо не е шега работа и може да доведе до сериозни здравословни последствия така ,че в случая изобщо не съжалявам ,че се оплакахме и не си изядохме чинно пилето в "специалния" сос с дъх на вкиснало WinkСамо ми стана любопитно как този сос оказва влияние на 3 различно приготвени ястия като са обявени с различни съставки и сосове newsm78Явно го прилага майстор готвачът повсеместно  chef

# 80
  • В полите на Витоша :)
Здравейте!

За София
Първо искам да попитам дали някой е посещавал студио Choice? Пуснали са интересна оферта http://www.dalavera.bg/153/25-lv-za-podstrigvane-terapiya-za-kos … 71-lv-65-otstapka

И второ, да дам отчет за студио Фреш. Имах ваучер за http://www.dalavera.bg/53/13-50-za-seshoar-podhranvashta-grizha- … -33lv-59-otstapka Фризьорката (която май е собственичка на салона) е много внимателна! Обясняваше ми какво ми слага на косата, как действа и т.н. Направи ми страхотна прическа с букли, но за съжаление не издържа и 5 часа. Не обвинявам нея за това, косата ми досега нищо не я е задържало, много е тежка.
За маникюра обаче не мога да кажа същото. Първо, ужасно впечатление ми направи, че жената не почисти инструментите след момичето, което беше преди мен! Не исках рязане на кожички, никога не са ми рязани, но това им беше първият път! Нямаше никаква основа преди лака, направо 2 слоя лак и капка изсушител! Легнах си 7 часа по-късно и на другия ден лакът беше ужасен! Може би 1 ден не трябва да спя, за да изсъхне  newsm78

# 81
  • София
Относно ресторант Рамаяна, току-що мъжкият взе ваучър и отивам да правя поръчка за вкъщи, която планът е да я ядем тая вечер. Силно съм притеснена да не са си развалили качеството (точно като наркоман в абстиненция ще се изтипосам, ако се окаже, че вече не мога да разчитам на тях за индийско) и понеже моят коментар е от 3-те единственият положителен (възоснова на последно ходене преди месец), лично ще установя как стоят нещата понастоящем, при близо 220 закупени ваучъра, които трябва да обслужат.

# 82
  • СОФИЯ
Много доволна от сушито на Кабуки. http://assa.me/sushi-set-kabuki Взимам още един ваучер.

# 83
Е,да разкажа за някои от ваучерите,които съм използвала.
 1.Непалски ресторант "Гуркха"  - много вкусно успокояващо преживяване Simple Smile беше отдавна,но имам хубави спомени
2.Суши експрес - любимците ми!От първата им оферта им станах фен.Взимам си и без ваучер.Цените им са най-приемливите в София.Грамажа им отговаря.Недостатък(ако може да се нарече така)-не става за излизане на вечеря-заведение тип "бързо хранене",взимам за вкъщи.
 3.Подстригване,измиване, масаж със специална терапия за скалп, терапия за коса и маникюр в бутик Ricci e Capricci, на стойност 100лв.(20лв) - паст коментара в Грабо,който оставих: За съжаление не мога да се присъединя към хвалбите.Лично аз не бих отишла пак,дори и за 20 лева(ако бях дала 100...инфаркта ми е сигурен)Не можах да разбера кое трябваше да бъде терапията за коса,по време на измиването ли се прави?За скалпа предполагам,че беше ампулката поставена на темето само(доколкото помня...трябва да си водя записки,не да плампам с жените)Единия нокът тотално го отписах(добре,че растат).Иначе момичетата наистина са много готини,изкарах си добре(не съм по мърморенето),но грижите ми вкъщи са по-...
 4. Go Pasta -  бях си взела доста ваучери.Първият път всичко беше супер.Вторият ни прецакаха с грамажа,ама наистина ПРЕЦАКАХА(1/3 от кутийката) ,третия път грамажа беше ок,но вкуса...не
 5.Фотоепилация в Савана- много доволна ,след първата процедура : -70-80 % Много приятелски настроени
 6 Суши от Енсо -ужас,без пари да ми го дават не го искам.Най-много съжалявам за тези пари...през целия си живот досега.Нищо общо със суши,нищо общо с храна.
 7.Спа маникюр в Diamants - слаба хигиена(обща кърпа за многократна употреба,прах).Маникюра нещо не се получи- много място покрай кожичките,непокрит лак с топ на места,трудно изсъхна и го поразвалих.Приятни момичета.Общо взето съм доволна.Вече мисля да почна работа като маникюристка-никоя досега не ми го е правила толкова добре колкото мога да го направя аз,ще имам клиенти  Rolling Eyes

# 84
Go Pasta - София

дори и да се излъжат пак да пуснат, няма да си купя. Цяла нощ ми беше зле от тая паста изпих на света хапчета и беше такава война в коремчето ми  Sick. Това ни беше 3-то и последно посещение там. Първото беше доста малко паста с малко сос и без кашкавал/пермезан  или каквото слагате много алденте, второто посещение ни объркаха поръчката, но беше за вкъщи и късно видяхме. Но вчера беше върхът вари ги не повече от 2 мин абсолютно сурова паста и кой ме би да си взема карбонара сос, ядоса ме това, че никой там не те слуша като им кажеше да не е сурова пастата.

# 85
http://www.lapni.bg/offer/141/53-%D0%BE%D1%82%D1%81%D1%82%D1%8A% … B0-9-%D0%BB%D0%B2    
Току що хапнахме- вкусни са много и ги взехме топлички:)) Препоръчвам Simple Smile

# 86
Момичета да споделя за Белиз, София
Доволна съм, бях на фотоепилация на мишници, не чаках, бяха мили, не знам дали ще има резултат, но определено ги препоръчвам, имам още 4 ваучера и дано успея да премахна гадините завинаги Mr. Green

# 87
  • Sofia
Момичета да споделя за Белиз, София
Доволна съм, бях на фотоепилация на мишници, не чаках, бяха мили, не знам дали ще има резултат, но определено ги препоръчвам, имам още 4 ваучера и дано успея да премахна гадините завинаги Mr. Green
А казаха ли ти нещо дали може да продължиш процедурите през лятото?

# 88
И в предната тема питах,но никой не отговори.Някой ползвали вече ваучера за почистване на дома и офиса от Раит Клийнинг?Много ваучери са купени и като се обаждах за час преди празниците,ме записаха за средата на май.
Моля,ако някой има впечатления вече, нека сподели  Praynig

# 89
  • София
Относно ресторант Рамаяна, току-що мъжкият взе ваучър и отивам да правя поръчка за вкъщи, която планът е да я ядем тая вечер. Силно съм притеснена да не са си развалили качеството (точно като наркоман в абстиненция ще се изтипосам, ако се окаже, че вече не мога да разчитам на тях за индийско) и понеже моят коментар е от 3-те единственият положителен (възоснова на последно ходене преди месец), лично ще установя как стоят нещата понастоящем, при близо 220 закупени ваучъра, които трябва да обслужат.

Приключихме - единственото ми възражение е, че едно от ястията ми дойде безсолно. Извън това всичко, което поръчахме, беше наред и като вкус, и като колко бързо дойде и колко топло беше. Сосовете им още са страхотни, съвсем индийски, зеленчуците бяха пресни и не ги бяха пестили. Пилето тандури (ярко розово-червеното) беше чудесно. Друго месно блюдо ние рядко взимаме - обичаме си го това, а и се захласнах по индийската кухня, защото беше първата и засега единствената, която постоянно ме изкушава да нагъвам вегетарианските им ястия, въпреки че съм патологичен месояд.

Едно е вярно - при някои от ястията, особено десертите и няколко от предястията, цената излиза соленичка предвид скромното количество. Основните са добре. За тия 25 лева и 7 доставка се навечеряхме двама души и ни остана за по един (малък) обяд за утре, пък макар и невключващ десерт Wink

Общи условия

Активация на акаунт