Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 9

• 47 115
  • 682
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Да споделя нещо забавно с вас. Нали обсъждахме ваучера за 75лв. от Бона Деа намален на 10 (подстригване и СПА за коса  hahaha), та гледам тук в коментарите са ги попитали за това, но те се правят на разсеяни и заети, и не отговарят. Mr. Green Whistling http://www.888.bg/offers/comments/8218

# 61
  • София
И аз да се отчета с впечатления за ползваните последната седмица ваучери:

- боядисване в салон Клеопатра (Люлин) - много съм доволна  Peace Цветът стана много добър, а със сешоара момичето се стара страшно много. Въобще се занимава с мен около 2 часа и накрая косата ми изглеждаше супер bowuu Определено ще отида и без ваучер!

- почистване на лице в салон Бранков - не съм доволна и не бих отишла пак - дори и с ваучер. Отношението под всякаква критика - през цялото време слушах как с тия ваучери се чудела какво да прави с толкова много хора и т.н. неприятни коментари; претупа почистването, явно поради натоварения график и освен това лицето ми още не може да се възстанови съвсем, а 2 дни си бях подута и червена Tired

- пица от Мама Миа - взехме за офиса, бях леко скептична заради оплакванията от студени пици, но при нас ги донесоха 45 минути след поръчката и бяха топлички, а бирата студена Mr. Green Пиците са малко мънички, но тази цена са просто супер Peace

# 62
И аз да се отчета с впечатления за ползваните последната седмица ваучери:

- боядисване в салон Клеопатра (Люлин) - много съм доволна  Peace Цветът стана много добър, а със сешоара момичето се стара страшно много. Въобще се занимава с мен около 2 часа и накрая косата ми изглеждаше супер bowuu Определено ще отида и без ваучер!

- почистване на лице в салон Бранков - не съм доволна и не бих отишла пак - дори и с ваучер. Отношението под всякаква критика - през цялото време слушах как с тия ваучери се чудела какво да прави с толкова много хора и т.н. неприятни коментари; претупа почистването, явно поради натоварения график и освен това лицето ми още не може да се възстанови съвсем, а 2 дни си бях подута и червена Tired

- пица от Мама Миа - взехме за офиса, бях леко скептична заради оплакванията от студени пици, но при нас ги донесоха 45 минути след поръчката и бяха топлички, а бирата студена Mr. Green Пиците са малко мънички, но тази цена са просто супер Peace

И аз бях така след почистването,но чета и много положителни отзиви..мислех че само при мен така се е получило  newsm78

# 63
Вчера изядохме последните ваучери за GO PASTAПУСНЕТЕ пак, моляяяяяяяя Hug Praynig

Да споделя нещо забавно с вас. Нали обсъждахме ваучера за 75лв. от Бона Деа намален на 10 (подстригване и СПА за коса  hahaha), та гледам тук в коментарите са ги попитали за това, но те се правят на разсеяни и заети, и не отговарят. Mr. Green Whistling http://www.888.bg/offers/comments/8218

hahahaе кой да напише отговор, сина докато суши или майката докато подстригва, или момичето на пералнята Joy

# 64
Аз, за да не се зипасвам само, ще попитам дали някой има по-обширни впечатления от процедурите в салон BEXQ. Появи се ваучер за кавитация:
http://bg.kolektiva.net/sofia/perfektno-tjalo-s-3-proceduri-kavi … Oz_33306_29660_16
Но вече съм предубедена към предлагане на тази услуга чрез ваучери  Rolling Eyes Чудя се дали салона си заслежва...Намерих само 2-3 мнения за него и те не бяха особено подробни. Е, поне не се оплакваха момичетата  Laughing

# 65
Поля от слънчогледи, с нетърпение чакам да ми кажеш как е минал маникюра и макар че ще завиждам (и аз съм човек, и аз грешна душа нося) ти пожелавам пъстро изживяване, ако ли не - ще ти подаря ваучер за колективно гризане на нокти Simple Smile

# 66
Аз, за да не се зипасвам само, ще попитам дали някой има по-обширни впечатления от процедурите в салон BEXQ. Появи се ваучер за кавитация:
http://bg.kolektiva.net/sofia/perfektno-tjalo-s-3-proceduri-kavi … Oz_33306_29660_16
Но вече съм предубедена към предлагане на тази услуга чрез ваучери  Rolling Eyes Чудя се дали салона си заслежва...Намерих само 2-3 мнения за него и те не бяха особено подробни. Е, поне не се оплакваха момичетата  Laughing

Точно за тази процедура незнам там как е, но онзи ден се обаждах, че имам ваучер за АфтерБейби с ВелаСмут там, и нямат места до почти края на юли... така че... мацката каза, че седят до 9 часа вечерта ... едва си записах през работно време 5 процедури, дано не ме изволнят Crossing Arms

# 67
  • софия
zvanche, благодаря за положения труд!   bouquet  А не можеш ли да изкопираш стария списък с отзиви? Може да не обхваща последните оферти, но си е полезен.

.....
Разбира се, мога, но ми се стори малко излишно, защото има линк към предишната тема и там може да се види. Сега, като, че ли, няма и смисъл - ще се загуби в страниците Peace

# 68
Но вече съм предубедена към предлагане на тази услуга чрез ваучери  Rolling Eyes Чудя се дали салона си заслежва...Намерих само 2-3 мнения за него и те не бяха особено подробни. Е, поне не се оплакваха момичетата  Laughing

Точно за тази процедура незнам там как е, но онзи ден се обаждах, че имам ваучер за АфтерБейби с ВелаСмут там, и нямат места до почти края на юли... така че... мацката каза, че седят до 9 часа вечерта ... едва си записах през работно време 5 процедури, дано не ме изволнят Crossing Arms

Ясноо  Rolling Eyes
Аз си мисля, че ваучера е написан подвеждащо. Все още не съм особен спец по процедурата кавитация, но си мисля че това което представлява процедурата от този ваучер не е кавитация  Rolling Eyes В сайта им не видях да предлагат такава процедура, а само Velasmooth  Rolling Eyes
Но явно и да си взема ваучер, няма да мога да го ползвам. Няма как да излизам от работа толкова често  Tired
Е, дано поне да са добри в процедурите си.

# 69
  • София
zvanche, благодаря за положения труд!   bouquet  А не можеш ли да изкопираш стария списък с отзиви? Може да не обхваща последните оферти, но си е полезен.

.....
Разбира се, мога, но ми се стори малко излишно, защото има линк към предишната тема и там може да се види. Сега, като, че ли, няма и смисъл - ще се загуби в страниците Peace

Не са минали 24 часа и може да го добавиш във втория ти пост, но не пречи и да се поглежда в старата тема. Още веднъж благодаря за положения труд, който наистина е много голям!   bouquet

# 70
  • Хасково
Някой бил ли е на почистване на зъбен камък при Албена Нешова (Колектива). Видях, че има изтекла оферта във Vipoferta пак при нея за същата цена Thinking

И аз се интересувам от същото.Ето я офертата http://bg.kolektiva.net/sofia/extra/oslepitelna-usmivka-pri-d-r- … to-za-120-lv.html  и като гледам май остават само няколко бройки.

# 71
Здравейте,
този път проверих отзивите в старата тема  Embarassed и не намерих нищо за този ресторант - Бодега.
Някой ползвал ли е оферта за тях и доволни има ли?
И един малко идиотски въпрос  Laughing ако искам да ходим 2-ма колко ваучера да купя?

http://-spam129-%D0%9F%D0%BE%D1%85a%D0%BF%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%B … %D0%B2.-o131.html

# 72
Но вече съм предубедена към предлагане на тази услуга чрез ваучери  Rolling Eyes Чудя се дали салона си заслежва...Намерих само 2-3 мнения за него и те не бяха особено подробни. Е, поне не се оплакваха момичетата  Laughing

Ясноо  Rolling Eyes
Аз си мисля, че ваучера е написан подвеждащо. Все още не съм особен спец по процедурата кавитация, но си мисля че това което представлява процедурата от този ваучер не е кавитация  Rolling Eyes В сайта им не видях да предлагат такава процедура, а само Velasmooth  Rolling Eyes
Но явно и да си взема ваучер, няма да мога да го ползвам. Няма как да излизам от работа толкова често  Tired
Е, дано поне да са добри в процедурите си.
На кавитация съм ходила в друго студио, незнам тук как е, но там където съм била представлява масаж с 4-ри различни диска, общо 40 мин: по 20 мин на едното и 20 мин на другото бедро

# 73
  • Sofia
В момента за почистване на зъбен камък при Албена Нешева има 2 оферти - едната за 30 лв. и една за 38 лв. Mr. Green

Може да ги видите във Всичкиоферти.ком, в момента не ми се рови за линкове. Имам отдавна ваучер, но не съм го ползвала и не мога да дам отзив, за съжаление.

Почистване лице в Бона дея - доволна съм. Фотоепилация в Аппартмент ъф Бюти - ул. Галичица, Лозенец - хич не ми вдъхна доверие машинката им. За резултат е рано да кажа. Но едва ли ще им ставам клиент.

Химическо почистване в Ателие 33 - много добре се справят! Май това е засега Grinning

# 74
почистване на лице в салон Бранков - не съм доволна и не бих отишла пак - дори и с ваучер. Отношението под всякаква критика - през цялото време слушах как с тия ваучери се чудела какво да прави с толкова много хора и т.н. неприятни коментари; претупа почистването, явно поради натоварения график и освен това лицето ми още не може да се възстанови съвсем, а 2 дни си бях подута и червена Tired
За трети път чета подобно мнение и няма да отида, въпреки, че си купих и аз ваучер. Ще ги прежаля парите, на фона на това, че кожата ми е доста чувствителна и не искам да ме обезобразят. Confused

Общи условия

Активация на акаунт