Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 9

• 47 103
  • 682
  •   1
Отговори
# 45
Някой бил ли е на почистване на зъбен камък при Албена Нешова (Колектива). Видях, че има изтекла оферта във Vipoferta пак при нея за същата цена Thinking

Аз ще ходя в сряда и ще докладвам 

# 46
Някой ял ли е пици от Ресторант Diavolo? Чудя им се на 3-те малки пици за вкъщи.... И малко тъпо, че не са с доставка.

Нали тук ни четат.... аааа  Grinning Ако може пак да пуснете една оферта за Go Pasta  eat

Не сме яли,но и на нас ни е в района.Взех ваучер,довечера ще опитаме да си вземем пиците и ще докладвам:) Ако всико е наред ще си вземем още Simple Smile

# 47
Говорих с Belize - момичето ми обясни, че няма проблем да се прави фотоепилация на мишници през лятото, освен ако не се излагат на слънце 1 седмица преди и 1 седмица след процедурата. Също трябва да се мажат с висок фактор слънцезащитен крем.  Peace В понеделник ми е първата процедура  Flutter

София - http://www.lapni.bg/offer/140/

и аз съм в понеделник Simple Smile)))) в 13.00часа

# 48
  • София
Здравейте, извинете, че не мога да прочета предишните теми, но се сблъсках с проблем и се чудя дали някой е имал същия. Купих ваучер за фотоепилация от Групово.бг http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=122  . Днес се обадих да си запиша час, но от салона ми отказаха с аргумента, че от сайта не им плащат. Обадих се в Групово.бг- казаха, че шефът им бил в Италия и затова не са плащали и щели днес да преведат парите. От салона обаче твърдят, че така казват вече от една седмица на клиентите, а на тях изобщо не обръщат внимание.
Имате ли идея дали нещо бих могла да направя, ако нещата не се оправят?

# 49
Видях, че се е споменало за някакви кодове с отстъпка. Те индивидуални ли са и само веднъж ли могат да се ползват. Защото съм виждала из другите теми, че се споделят? newsm78

# 50
  • София
zvanche, благодаря за положения труд!   bouquet  А не можеш ли да изкопираш стария списък с отзиви? Може да не обхваща последните оферти, но си е полезен.

Да попитам за отзиви от ресторант Вратица. Спомням си, че дълго време имаше оферта за пилешки филенца, а сега са запечени картофки. Някой да го е посещавал?

Ако имате отзиви и за Ресторант-клуб 21. Личи си кой не обича да влиза в кухнята  Embarassed. Само оферти с ядене гледам  Embarassed.

# 51
наистина трябва да се пита в хотелите и коплексите преди закупуване на ваучер за резервация.
На две страхотни оферти ударх на камък- цялата база била запазена за фирмени мероприятия.
В тази криза, направо се учудвам, но пък ...

# 52
Запис и от мен, малко късно Embarassed
днес съм в Белиз на фотоепилация на мишници и ще споделя Peace

# 53
Здравейте, извинете, че не мога да прочета предишните теми, но се сблъсках с проблем и се чудя дали някой е имал същия. Купих ваучер за фотоепилация от Групово.бг http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=122  . Днес се обадих да си запиша час, но от салона ми отказаха с аргумента, че от сайта не им плащат. Обадих се в Групово.бг- казаха, че шефът им бил в Италия и затова не са плащали и щели днес да преведат парите. От салона обаче твърдят, че така казват вече от една седмица на клиентите, а на тях изобщо не обръщат внимание.
Имате ли идея дали нещо бих могла да направя, ако нещата не се оправят?
това звучи доста обезпокойтелно, но с толкова много нароили се сайтове може и да стане по-често. ако са 20-тина лева за процедура, ще ги прежалиш, но ако са над сто за някой хотел?

# 54
По-късно ще се включа да дам отзиви за прясно използваните ваучери Wink.

# 55
  • София
Споделям впечатления от ресторант Бижу - залата за непушачи е в мазето /ресторантът е къща/ и беше адски студено. Сервитьорката беше мила. Храната ставаше:
Пържените картофки не бяха прясно изпържени и бяха леко топли.
Пържени пилешки крилца - бяха полусурови.
Език в масло с гъби и кашкавал - беше вкусно, но порцията беше 1/3 от обявеното в менюто количество.
Сачът - прекрасни зеленчуци с четири-пет парченца много сухо пилешко.
Палачинките бяха твърди и сухи, дори не ги бяха стоплили в микровълновата.

Не бих посетила втори път, дори и с ваучер.  Peace

# 56
  • Sofia
Говорих с Belize - момичето ми обясни, че няма проблем да се прави фотоепилация на мишници през лятото, освен ако не се излагат на слънце 1 седмица преди и 1 седмица след процедурата. Също трябва да се мажат с висок фактор слънцезащитен крем.  Peace В понеделник ми е първата процедура  Flutter

София - http://www.lapni.bg/offer/140/

аз съм много доволна от процедурата в салона, скоро ще ходя на втора.

# 57
Момичета,

в неделя съм на подстригван ес италиански техники в Бона Дея - дано и аз съм доволна като повечето от вас, че тая коса я пускам 3 години  Praynig
Аз да питам, защо няма никакви коментари за тая екскурзия http://www.dalavera.bg/151/samo-za-59-lv-na-chovek-2-noshtuvki-2 … leno-ot-130lv-55? Априлци никога не съм посещавала, та се чудя доста де. Ако някой си е взел ваучер или има мнение- моля да пише

# 58
  • В страната на бурите
Момичета, някой ползвал ли е сешоар или иозбщо някакви услуги на салон ХАОС? От вчера се опитвам да си запиша час - ваучерът ми изтича до 1 май, а на посочения телефон никой не вдига. И какво правим в този случай???  #2gunfire

# 59
Момичета, някой ползвал ли е сешоар или иозбщо някакви услуги на салон ХАОС? От вчера се опитвам да си запиша час - ваучерът ми изтича до 1 май, а на посочения телефон никой не вдига. И какво правим в този случай???  #2gunfire
От кой сайт ти е ваучерът? Обади се на сайта и ги питай. Трябва да ти съдействат.

Общи условия

Активация на акаунт