Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 9

• 47 099
  • 682
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Здравейте!
Да ви попитам за офертата за Трещеник, не я намирам в нета, а си купих един ваучер.До колкото разбирам вече е изтекла.Аз съм я заявила по банков път, и ако е изтекла днес трябва да я платя.
Помагайте, изтекла ли е вече?! Hug

# 31
Много искам да си взема шоколадовият масах от Колектива,но още нямат опция за плащане през пейпал.  Crossing Arms

# 32
  • София
Аз малко си набих контрите напоследък и спрях да купувам.

# 33
Как ме дразнят такива нещаааа:  http://www.facebook.com/pages/%D0%A1%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B8-%D0%A2%D1%80%D0%B8%D1%84%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D1%81%D0%B5-%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%92%D0%B8%D0%B6%D1%82%D0%B5-%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B7%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0/124336644308553?sk=app_168556726531625

Напълни се с такива фалшиви спамерски странички във фейсбук - примамват те с интересна тема, карат те да лайкнеш и после те засипват с реклами!  #2gunfire
Сигурно това им е последната надежда на Грабо - като не им струват офертите, дай да трием/забраняваме коментари, да лъжем клиентите си, пък барем продадем нещо! Но за търговците след Грабо трева не никне!
Дори да е качествен търговецът (а те рядко са), като продадеш хиляда ваучера, как ще обслужиш хората за един месец?!
Още като спряха коментарите реших да бойкотирам Грабо, но това с Facebook ме довърши просто!
P.S. Извинявайте за спама, но не можах да се сдържа  Embarassed

# 34
Какво представлява този рибен маникюр, май съм го изпуснала..

# 35
  • До хладилника, който обичам
Здравейте!
Да ви попитам за офертата за Трещеник, не я намирам в нета, а си купих един ваучер.До колкото разбирам вече е изтекла.Аз съм я заявила по банков път, и ако е изтекла днес трябва да я платя.
Помагайте, изтекла ли е вече?! Hug
Изтече вчера вечерта, да.

# 36
  • София
hotday, много ти благодаря за полезната информация.

# 37
Момичета знаете ли нещо повече за това устройство PhoneShield ? До сега един приятел много ми го похвали, но из нета не намирам никакви дискусии за устройството. Мерси!  Hug

# 38
  • София
Говорих с Belize - момичето ми обясни, че няма проблем да се прави фотоепилация на мишници през лятото, освен ако не се излагат на слънце 1 седмица преди и 1 седмица след процедурата. Също трябва да се мажат с висок фактор слънцезащитен крем.  Peace В понеделник ми е първата процедура  Flutter

София - http://www.lapni.bg/offer/140/

# 39
Момичета знаете ли нещо повече за това устройство PhoneShield ? До сега един приятел много ми го похвали, но из нета не намирам никакви дискусии за устройството. Мерси!  Hug

ако наистина блокира излъчванията, няма да ти работи телефонът  Peace

# 40
  • Варна
zvanche   Peace   Благодаря за темата и труда, не се притеснявай-който иска ще намери онова,  което го интересува!   bouquet

И аз мисля, че няма нужда от обобщаването на впечатления в първия пост, излишен (и доста голям) труд е за поддържащия темата. Впечатленията са субективни и не винаги това, отразено в началото на темата е меродавно. Peace

Утре съм на екскурзията до Одрин и Лозенград (офертата на Колектива - за Варна), ще споделя после. Party

# 41
Още като спряха коментарите реших да бойкотирам Грабо, но това с Facebook ме довърши просто!

И аз съм много недоволна, как за има-няма два месеца генерално си промениха политиката  Confused След като използвах първите си ваучери оттам (февруари месец) ме приканваха на електронната поща да коментирам качеството на получената услуга  Rolling Eyes Много бях впечатлена от обратната връзка, но няколко седмици по-късно започнаха да трият коментари, да забавят публикуването им, сега вече генерално ги отрязаха...  Rolling Eyes  Confused
Сигурна съм, че техни служители четат тук, не е зле да обърнат внимание  Peace

# 42
Някой бил ли е на почистване на зъбен камък при Албена Нешова (Колектива). Видях, че има изтекла оферта във Vipoferta пак при нея за същата цена Thinking

# 43
  • София...........
Здравейте Simple Smile
Момичета, моля ако някой види да се появи екскурзия до Истанбул с две нощувки за 100-110 лв. да пише.
Благодаря

Вчера взех ваучер за суши от р-т Добро, което съм поръчала за тази вечер и след това ще пиша как е. Иначе като се обадих да направя поръчката бяха много любезни независимо от ваучера  Wink

# 44
Бях на подстригване, сешоар и маникюр в салон Белиз. Фризьора ме очарова. Подстрига ме и преди да започне сешоара ме попита дали искам само четка и сешоар или му разрешавам да се развихри. Разреших му да ме изненада (тайничко надявайки се да не съжалявам после  Wink )и наистина не съжалявам. Страхотно ми направи косата. Супер съм доволна. Маникюра също беше много добър.Момичето е много кадърно. И двамата си заслужиха бакшиша.

Общи условия

Активация на акаунт