Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 9

• 47 100
  • 682
  •   1
Отговори
# 510
# 511
  • София
Момичета аз ли нещо недовиждам - реших да си взема сделка от задружно (почистването на зъбния камък) и да си използвам задружните 10 лв, но не виждам опция за плащане с изи пей!!!!!!!

Ох, уплаших се, че и те ще отпаднат от списъка ми, защото плащам само с Изи пей. За тази оферта си права - няма такава опция, но явно така е решил търговецът. Отворих придружаващите ги оферти и имат  Laughing.

Да похваля за втори път пицария ДЖОВАНИ в Младост 1А. Миналият път ядохме само сръбска скара и бяхме много доволни. Този път и пицата беше чудесна.

# 512
Момичета, утре имам записан час от 18.00 ч. за Профилактичен преглед, почистване на зъбен камък и плака с ултразвук и Air Flow за 32 вместо 80 лв. от Стоматологична клиника Маринови, НО немога да отида, защото се разболях((( а срока на ваучера е до 22.05. но няма да ме има другата седмица и немога да го използвам. Някой ако го иска нека ми шише на лична. За съжаление линка не е активен да го пратя офертата е от Задружно, познати са ходили и са доволни, аз лично преди време бях ходила при друг д-р на същата процедура и съм също ного доволна! Даже ми беше по-скъпо Flutter Адреса е София, ул. Охрид 21. Мъжа ми има час от 18.30 след това, бяхме се записали заедно((

# 513
Аз ги поръчах малко на сляпо, чакам ги утре и ще пиша Peace

Някой ползвал ли е услугите на Аngels SPA? На удобно място ми е та се чудя дали да не тествам тази оферта Thinking

# 514
  • София
 Някой искаше вега тест, ето http://vipoferta.bg/offer.php?offer_id=191  Peace

# 515
  • София
Да се оплача, що за чудо е това да се плаща само два начина с Ебг и банков превод  Crossing Arms http://www.goldendeals.bg/deals/12-bgn-power, засилих се да пробвам това студио, но ще пропусна само заради начините на плащане Naughty.

# 516
Момичета, може ли отзиви от екскурзията до Халкидики с Планет от Грабо на 06 Май  Praynig ? На нас ни предстои на 21 Май.

# 517
Момичета аз ли нещо недовиждам - реших да си взема сделка от задружно (почистването на зъбния камък) и да си използвам задружните 10 лв, но не виждам опция за плащане с изи пей!!!!!!!

Ох, уплаших се, че и те ще отпаднат от списъка ми, защото плащам само с Изи пей. За тази оферта си права - няма такава опция, но явно така е решил търговецът. Отворих придружаващите ги оферти и имат  Laughing.

EasyPay не се вижда на Задружно само преди да се активира сделката - там първите 5 или колкото трябват ваучера. Иначе EasyPay им е предпоследната опция, наистина малко дребно е написано и не се вижда.

# 518
Аз 4аках последния момент са сушито от ЕНСО-наистина беше доста гадно. Моми4ето на телефона и достав4ика бяха любезни.Но като цяло могат да те откажат от сушито тези от ЕНСО.

# 519
  • София

Ванеса, след последния пост на Вихрена, отново отворих офертата и вече има покупка с изи пей.

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 11:37 от Тaня67

# 520
  • Sofia, BG
EasyPay не се вижда на Задружно само преди да се активира сделката - там първите 5 или колкото трябват ваучера. Иначе EasyPay им е предпоследната опция, наистина малко дребно е написано и не се вижда.

Ааа наистина сега вече се е появило - сутринта като гледах още не беше активна сделката - има логика, за да не си усложняват живота да връщат пари кеш ако не се активира сделката. Благодаря ви за разяснението  Peace

# 521
  • София
Момичета, дайте отзиви за този Вега тест.. newsm78 Не съм запозната изобщо..Наистина ли показва храните, от които пълнеем?  Rolling Eyes

# 522
Момичета, дайте отзиви за този Вега тест.. newsm78 Не съм запозната изобщо..Наистина ли показва храните, от които пълнеем?  Rolling Eyes

По мое мнение - да  Wink

# 523
  • София-Младост
Да не са пуснали оферта?

# 524
  • София
Хмм, май ще грабна един ваучер в такъв случай. То аз си имам предположения кои са храните, от които трупам де, но...ще бъде интересно.  Thinking

Ала-Бала, да! Ето линк към офертата:  http://vipoferta.bg/offer.php?offer_id=191
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт