Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 9

• 47 183
  • 682
  •   1
Отговори
# 570
  • София-в сърцата на моите деца
Е,ти пък, сьомгата я ловим във Владайската река, не знаеш ли? Mr. Green

# 571
  • София
Аз тази сутрин си закупих ваучер за рисунка върху стената от Задружно.
Надявам се да мога да изненадам дъщеря ми с някоя интересна картинка в новата й стая. Вярно, че има много стикери, но се надявам ръчното рисуване да изглежда по-добре.

Да споделя, че и от Задружно са прихванали порочната практика да трият мнения. Преди няколко дни гледах оферта за почистване на лице, на цена с отстъпка, същата като посочената в сайта на салона. Писах им, еми изтрили са го Mr. Green
От Грабо са ми върнали парите(като Задружни пари) в профила ми, от ваучера за салон Бутик, който не можах да използвам.
А от Порто Релакс са удължили срока на ваучерите до 10,06,11г. Но много сопнати тез момичета....и на място отидох, ми същите са си Thinking

# 572
От Грабо са пуснали контра оферта за някакъв BIA Test http://grabo.bg/otkriite-perfektnata-hrana-za-vas-s-test-bia-opr … m-za-34lv-0mzb583

Някой има ли впечатления от този тест? Или по-скоро препоръки кой е по-добър в сравнение с вегата?

# 573
  • София
От Грабо са пуснали контра оферта за някакъв BIA Test http://grabo.bg/otkriite-perfektnata-hrana-za-vas-s-test-bia-opr … m-za-34lv-0mzb583

Някой има ли впечатления от този тест? Или по-скоро препоръки кой е по-добър в сравнение с вегата?
Идея си нямам за тоя новия тест, но и от описанието на офертата не ми стана ясно КАК се прави точно. Какви резултати дава, ок, написали са, но точно самата процедура какво представлява НЕ. Ще чакам някой да ни "светне" по въпроса, че се съмнявам да не е по голяма излъгация и от Вега тест.

# 574
Ако се чудите къде да отидете по празниците, препоръчвам тази оферта: http://grupo.bg/offers/view/pirin-rezidens-maj-mesec  Peace

# 575
Имам излишен ваучер за тази оферта http://bg.kolektiva.net/sofia/closed/pochistvane-na-lice-pamiko-lo.html http://bg.kolektiva.net/sofia/closed/pochistvane-na-lice-pamiko-lo.html (взех за себе и за колежката ми после тя се отказа да го ползва) ако има желаещи да пишат на лична.

Вчера на Грабо им се счупи система за плащане с карта:( бях се заклела да не взема нищо повече от тях, но се изкуших Twisted Evil Twisted Evil сега имам 2 транзакции и 4 ваучера които няма как да употребя  дано ми върната парите   Thinking

# 576
Някакви отзиви за студио за красота Мания? http://grupo.bg/offers/view/studio-maniq14981111793312

# 577
  • софия
София
ресторант Бижу - 3/10

храна - 4/10, беше вкусно, но нищо особено.
Потвърди се споделеното, че в ястията с месо, месото силно отсъства. В "Болярски сач", 1,800 кг., 3 вида месо - 300 гр. Зеленчуците бяха вкусни, но е по-добре да се поръчат отделно зеленчуци, отделно месо. Поне ще си наясно с това, колко месо ще има. Пържените картофи са домашни, а не от бланшираните. Хубави. Панираните червени домати са интересни. Палачинката вкусна. Детето яде всичко с апетит, а тя е добро мерило за хубава храна(не яде Макдоналдс и сие. Не защото не й предлагам, а защото не й харесва. Детското меню се купува заради играчката, както и шоколадовите яйца.)

обстановка - 2/10. Стара софийска къща. Вътре нищо не е правено. Леко мизерно. Бяхме в стаята на 2рия етаж - помещение за непушачи. Не се умирисахме на цигари, а на манджа, незнайно как. Няма никаква вентилация или каквото и да било.

цени - средни/горе-долу нормални за подобен тип заведение.

сервиз - 4/10. Без забележки. Получих бира с мигла в пяната бонус Sick Смениха ми я. Надявам се не са пресипали от едната в другата чаша след махането на бонуса. Сервитьорката беше любезна, но с нищо забележима.

Съжалявам, че избрахме там да празнуваме повод, въпреки, че не беше идеално лошо. Не бих го направила пак. Единственото, заради, което, евентуално, бихме отишли там е градината - малка, приятна, тиха; местоположението на "ресторанта" и нелошата храна. И само в градината. Но наистина трябва да ми е последен, последен, най-последен вариант.

Не съм претенциозна, но държа на детайлите, хигиената и "добрия" въздух.

# 578
Смятам да се възползвам от тази оферта на Белиз.Доволна съм от студиото и персонала/там правя и фотоепилацията/
 http://www.lapni.bg/offer/167

# 579
  • София
Момичета в лапни офертата за парти център Германи заслужава ли си?
Някой посещавал ли го е,някакви отзиви?

# 580
Днес използвах ваучера си за пицария
Мамма Миа - офертата за две пици с
1 литър Пепси.
Какво ми направи впечатление - печатът с
годността на бутилката .......Дано да се окаже, че съм прекалено подозрителна!
С бутилките бира от предни оферти беше минал срока на годност или изтича след 2,3 дена... разбира се че за това ги дават към офертата Crossing Arms

# 581
  • София
1 литър Пепси.
С бутилките бира от предни оферти беше минал срока на годност или изтича след 2,3 дена... разбира се че за това ги дават към офертата Crossing Arms

Е, хубава работа!
Или по-точно българска работа!
Не мисля, че е етично спрямо
клиентите. Мен специално ме
загубиха като клиент.

# 582
1 литър Пепси.

А как сме сигурни в такъв случай какъв е срока на годност на продуктите в пиците на Мама Мия?  Mr. Green
И аз се замислям дали да платя заявения сутринта ваучер за две големи пици.....

# 583
София
ресторант Бижу - 3/10

храна - 4/10, беше вкусно, но нищо особено.
Потвърди се споделеното, че в ястията с месо, месото силно отсъства. В "Болярски сач", 1,800 кг., 3 вида месо - 300 гр. Зеленчуците бяха вкусни, но е по-добре да се поръчат отделно зеленчуци, отделно месо. Поне ще си наясно с това, колко месо ще има. Пържените картофи са домашни, а не от бланшираните. Хубави. Панираните червени домати са интересни. Палачинката вкусна. Детето яде всичко с апетит, а тя е добро мерило за хубава храна(не яде Макдоналдс и сие. Не защото не й предлагам, а защото не й харесва. Детското меню се купува заради играчката, както и шоколадовите яйца.)

обстановка - 2/10. Стара софийска къща. Вътре нищо не е правено. Леко мизерно. Бяхме в стаята на 2рия етаж - помещение за непушачи. Не се умирисахме на цигари, а на манджа, незнайно как. Няма никаква вентилация или каквото и да било.

цени - средни/горе-долу нормални за подобен тип заведение.

сервиз - 4/10. Без забележки. Получих бира с мигла в пяната бонус Sick Смениха ми я. Надявам се не са пресипали от едната в другата чаша след махането на бонуса. Сервитьорката беше любезна, но с нищо забележима.

Съжалявам, че избрахме там да празнуваме повод, въпреки, че не беше идеално лошо. Не бих го направила пак. Единственото, заради, което, евентуално, бихме отишли там е градината - малка, приятна, тиха; местоположението на "ресторанта" и нелошата храна. И само в градината. Но наистина трябва да ми е последен, последен, най-последен вариант.

Не съм претенциозна, но държа на детайлите, хигиената и "добрия" въздух.
Полезно ми беше,понеже и аз имам вау4ер за там,леко се разо4аровах,но като се има предвид,4е ми излезе 2 лв. съм спокой на  Mr. Green

# 584
  • София
А как сме сигурни в такъв случай какъв е срока на годност на продуктите в пиците на Мама Мия?  Mr. Green
И аз се замислям дали да платя заявения сутринта ваучер за две големи пици.....

Трябва да ти кажа, че докато ядяхме
пиците, си помислих точно същото.
Особено, както на едната има яйце...
Понеже имам много добър нюх, му се
доверих, че все пак стават за ядене.
Днес ни няма нищо.  Mr. Green

Но, това не заличава лошото впечатление
от постъпката им с изтеклата годност на
Пепси-то.

Общи условия

Активация на акаунт