Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 162 544
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 15
Този мъж не беше ли брата на Даяна (с жената с прасковената рокля и шапка)?
Казаха, че е кмета на Лондон,naughty boy  Thinking

# 16
  • В средата на времето
Казаха, че е кмета на Лондон,naughty boy  Thinking

Объркала съм се значи Simple Smile При мен не вървят никакви коментари, само картина.

Май пристигат другите кралски височества. (кортежа с колите, който даваха преди малко)

# 17
Може би няма да е лошо да сложите линковете, на които може да се гледа, в първия пост.

# 18
# 19
Готово.
Вики носи нейна рокля и обувки на Лобутен,направени специално за нея,а Дейвид-костюм на Ралф Лорън.
Обсъждаха,че не са поканени много политици,включително Тони Блеър.Маргарет Тачър не могла да отиде поради влошено здраве.

# 20
  • София
гледам cnn и bbc и чета през телефона; луда работа!

# 21
Не, кортежът е на дипломатите.
Кралското семейство щяло да влезе през някакъв си Horse gate с ivory pass. Каквото и да значи това. Хич не съм се подготвила теоретично и сега някои от нещата, които чувам, изобщо не ги знам какви са.

пп. аз гледам по СНН ,не онлайн.

# 22
  • Sydney
Месечинка виторога и аз там гледам
сега дойде и Елтън Джон и мъжа/жена му  Grinning
дейвид и виктория са мн хубави
искам и аззззззззззззззззззз

# 23
  • В средата на времето
Елтън Джон и половинка пристигат Simple Smile

# 24
Елтън Джон и Дейвид Фърниш пристигнаха.

Преди малко говориха (по СНН) и за облеклото на Бекъмови - Девид бил с костъм Ралф Лорън, на Виктория подробно и описаха обувки, рокля и т.н., но не чух добре, защото синът ми, чувайки името Бекъм почна да вика "Мамо, и Жорко Бекъма ли е там, къде е Жорко Бекъма?" hahaha Joy

# 25
  • София
Елтън Джон и съпругът му са много сладки. По френската ТВ се питат кой им гледа бебето, докато са на сватбата. Laughing

# 26
Не знам дали има нещо, което да ме кефи повече от тоя английски непукизъм в най добрия смисъл на думата, дискретност, традиции.
Елтън Джон и на мен много ми хареса, за разлика от роклята на Вики Бекъм  Thinking Роклята е неин модел, обувките й са специално изработени Лобутен, за шапката нищо не кзаха.
Откъде точно идва традицията с шапките, някой знае ли?

пп. абе с такова лудо публикуване по сто пъти натискам, докато се вредя  Crazy

# 27
  • Sydney
Рокси ivory pass ще е някакаъв спешъл вход - вероятно от слонова кост (ivory)

# 28
  • Бургас/София
Виктория и Дейвид ги пропуснах. Коментираха, че Джон Мейджър е сред поканените за разлика от Тони Блеър.

# 29
  • В средата на времето
Бе какви са тези дървета вътре в катедралата? Laughing

Не знам дали има нещо, което да ме кефи повече от тоя английски непукизъм в най добрия смисъл на думата, дискретност, традиции.

Peace

Общи условия

Активация на акаунт