Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 167 227
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 2 415
  • София
Къде е тръгнала Кейт Мос да се мери с Мидълтън?  hahaha

# 2 416
Здравейте! Аз малко късно.....Но днес какво разпарчетосваме? И остана ли нещо, което да не е направено на пух и перушина?

# 2 417
Това за обиците се отнасяше за сестрата на Даяна, а не за Катрин.

Извинявам се тогава  Blush

# 2 418
На Кейт майка й не ви ли прилича на Анжелика Хюстън?

# 2 419
Това за обиците се отнасяше за сестрата на Даяна, а не за Катрин.

Извинявам се тогава  Blush
Просто поясних Simple Smile не е нужно да се извиняваш!

Много! Понеже бяхме на работа в деня на сватбата, още тогава го установихме с колежка и приятелка. Peace

# 2 420
  • На земята, която е всъщност звезда.
Цитат
Кейт е една, наистина, Кейт Мос
Кейт Мос да каже мерси на Фотошоп, защото от няколко години има вид на повехнала алкохолизирана лелка.Някой могат да го приемат като смело и оригинално, но има и привкус на has been....

Това е много вярно, от две-три години привлича внимание само чрез скандал. Явно е от звездите, които със зъби и нокти се борят срещу неизбежния момент на залязването.

# 2 421

И аз си го помислих, когато гледах сватбата, но понеже съм много лоша физиономистка........не посмях да го напиша. Наистина ми заприлича на нея! Peace

# 2 422
Диамантените обеци на Катрин са подарък от родителите и и са с мотиви от новия им фамилен герб.

# 2 423
Това за обеците и аз го чух, но се чудех от сега вече ще имат герб, все едно са аристократи ли или са имали, пък сега си сменят герба?

# 2 424
Нов е и Катрин и Принца също имат свой.

# 2 425
Цитат
Публикувана от: allya 
Вмъкни Цитат

Аз през цялото време се чудех как се казваше артистката, на която ми прилича майката на Кейт!   bouquet

# 2 426
# 2 427
А пък това е вуйчото на Кейт и брат на "Анджелика Хюстън", Гари Голдсмит. Тук е нагласен за сватбата на племенницата си и прилича на Слави Трифонов  Grinning

Колоритна фигура, очертава се той да е новата черна овца в разширената кралска фамилия.
Мултимилионер, забогатял от компания за набиране на персонал в IT сектора (която продава за 270 милиона), както и сделки с имоти и какво ли още не друго, включително продажба на наркотици. Бонвиван, женен три пъти, като май една от съпругите му е била танцьорка на пилон, а понастоящем се е събрал с някаква крадла и измамница, осъдена условно, че е задигнала над 250 хиляди паунда. Живеят заедно в къщата на Гари в централен Лондон, която струва 1.5 милиона. Има и къща на Ибиса, оценена на 5 милиона, която Гари е кръстил с милото име "Ла мезон дьо Банг-Банг" или нещо подобно, в която прекарва доста време в алкохолни оливки, обиколки из баровете и консумация на бели пътечки. Даже се наложило британските сикрет служби да му правят проучвания и забележки да не се държи като наркобарон.
Все пак, партньорите му в легалния бизнес твърдят, че е доста креативен тип. Напоследък търпи финансови несполуки, след като се захванал да прави вятърен парк в САЩ, което не му попречило да си купи наскоро ново лукс джипче Роувър за 80 хиляди. Изобщо, хубав човек, почти припокриващ се с нашенския модел богаташчета  Grinning

Тук е хванат как си приготвя дозата, с коментар: Gary Goldsmith - royal asshole  Grinning

# 2 428
  • Paris, France
Е, не е лош чичото. Повечето започнали от 0та и забогатели имат по някоя не особено законна сделка. Не е красив, но не е чак чудовище и говори приятно. Не е като Слави Трифонов, от чийто глас и образ децата ми се разплакват.

# 2 429
Цитат
Колоритна фигура, очертава се той да е новата черна овца в разширената кралска фамилия.
Мултимилионер, забогатял от компания за набиране на персонал в IT сектора (която продава за 270 милиона), както и сделки с имоти и какво ли още не друго, включително продажба на наркотици. Бонвиван, женен три пъти, като май една от съпругите му е била танцьорка на пилон, а понастоящем се е събрал с някаква крадла и измамница, осъдена условно, че е задигнала над 250 хиляди паунда. Живеят заедно в къщата на Гари в централен Лондон, която струва 1.5 милиона. Има и къща на Ибиса, оценена на 5 милиона, която Гари е кръстил с милото име "Ла мезон дьо Банг-Банг" или нещо подобно, в която прекарва доста време в алкохолни оливки, обиколки из баровете и консумация на бели пътечки. Даже се наложило британските сикрет служби да му правят проучвания и забележки да не се държи като наркобарон.
Все пак, партньорите му в легалния бизнес твърдят, че е доста креативен тип. Напоследък търпи финансови несполуки, след като се захванал да прави вятърен парк в САЩ, което не му попречило да си купи наскоро ново лукс джипче Роувър за 80 хиляди. Изобщо, хубав човек, почти припокриващ се с нашенския модел богаташчета 

Тук е хванат как си приготвя дозата, с коментар: Gary Goldsmith - royal asshole 

EЕй сега на това му се вика новина!!!  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт