Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 167 225
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 2 430
  • Варна
Eeee, е това е клюката.... толкова страници...най-накрая пикантерия. Ще стане забавно Grinning

# 2 431
  • На земята, която е всъщност звезда.
Това не се брои, защото е от страна на Кейт. Заедно с чичото се коментираха и пиянски снимки на Пипа и брат й /разбира се, на Кейт такива снимки не са пускани  Wink/, но не се приемат толкова трагично, защото нали...това е от страната на плебеите, а на тях по им е позволено.  Laughing   

# 2 432
  • София
като я жалят по медиите, че нямала да яде морски дарове и нямала право да си изказва мнение по полит. и соц. въпроси. Много важно! Нали се докопа до място в кралското сем-во. Сега работата й е да роди наследник, да чака Уилям да се върне от базата, да му сготви нещо (ако не- прислугата е на разположение), да отиде на маникюр, фризьор и т.н. и да мисли с какъв тоалет да се появи на обществените изяви на мъжа си. "Много ще й е трудно", направо е за "съжаление". По TLC дадоха къщата им на Ангълси. Хич няма да й е зле, ама хич. Пред алтернативата да бачка, да живее в селската къща на Мисълтънови, да се омъжи без никой да чуе, ми се струва приемливо да не хапва морски деликатеси и да се усмихва, без много да говори  Laughing

# 2 433
  • Paradise
http://www.bunte.de/royals/prinz-william-kate-middleton-royale-t … l-_aid_24667.html - интересна статия за роклята на Кейт - нали пикантерии търсите Grinning

# 2 434
  • София
http://www.bunte.de/royals/prinz-william-kate-middleton-royale-t … l-_aid_24667.html - интересна статия за роклята на Кейт - нали пикантерии търсите Grinning

те и булките си приличат в лице  Laughing

# 2 435
  • София
Добре де, а защо да не яде морски дарове, нещо съм пропуснала.  newsm78

# 2 436
... да живее в селската къща на Мисълтънови, да се омъжи без никой да чуе, ми се струва приемливо да не хапва морски деликатеси и да се усмихва, без много да говори  Laughing

Селска къща  ooooh!
Нека не си изсмукваме от пръстите пикантерии. Нито родителите й са някакви селяндури и бедняци, нито къщата им е селска, нито селото е село, поне не такова, каквото си представяме ние, когато се каже село и къща на селокато.

# 2 437
Добре де, а защо да не яде морски дарове, нещо съм пропуснала.  newsm78
По същата причина, заради която не допускат принц Уилям и принц Чарлз да летят в един и същ самолет.
Съображения за сигурност.

# 2 438
  • София
Аааа, ясно, благодаря!
То пък само яденето на морски деликатеси да беше вредно и опасно.  ooooh!

# 2 439
В един вестник четох,че Кейт била пропушила в последно време.Мислите ли,че е вярно?Според мен не биха и го позволили... newsm78

# 2 440
Ами класическа, консервативно-романтична булчинска рокля... тя топлата вода отдавна е измислена.
А пък как се крадат из модните среди, не е истина. То вдъхновението и фантазията да не растат по дърветата?
Вчера слушам новата извънземна песен на Кати Пери и нещо ми блясва в съзнанието, след две минути вече бях наясно, че това е видоизменена леко "Я сошла с ума" на Тату... Ма Катето Перева пак ще обере наградите на МТV и Грамитата, а за руските девочки нищо не се чу след режисираната им скандална поява и бърз апогей.

# 2 441
  • София
... да живее в селската къща на Мисълтънови, да се омъжи без никой да чуе, ми се струва приемливо да не хапва морски деликатеси и да се усмихва, без много да говори  Laughing

Селска къща  ooooh!
Нека не си изсмукваме от пръстите пикантерии. Нито родителите й са някакви селяндури и бедняци, нито къщата им е селска, нито селото е село, поне не такова, каквото си представяме ние, когато се каже село и къща на селокато.

имах предвид, че сравнена с двореца и даже с къщата на Ангълси си е типична провинциална къщичка. За БГ село изобщо не съм говорила  Peace

# 2 442
В един вестник четох,че Кейт била пропушила в последно време.Мислите ли,че е вярно?Според мен не биха и го позволили... newsm78

Еее,чак пък толкова.Сега и забрана за цигари ли имат? Съгласна съм,че кралските особи ги държат по-изкъсо,ама чак дотолкова да им вярвате...

# 2 443
Да на много места пише, че пуши много, и Уилям не е съгласен с това.
Засега пуши тайно, защото било лош пример. С диетата започнала да пуши още повече защото както е известно цигарите убиват апетита.

# 2 444
  • София
Да на много места пише, че пуши много, и Уилям не е съгласен с това.
Засега пуши тайно, защото било лош пример. С диетата започнала да пуши още повече защото както е известно цигарите убиват апетита.

малеееееее, това е някакъв ад, ако е така  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт