Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 167 234
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 2 505
  • 221B Baker Street
 red shoe ,благодаря много Simple Smile
има известна прилика,признавам,а аз бях скептична:))

# 2 506
  • София
Никаква прилика няма, освен в позата и прическата. Нито с Кейт, нито с Камила.

# 2 507
  • Paris, France
Бижу, снимките, които си пуснала на кого са? Не помня да съм ги виждала с подобни жени като малки. Една филипинка ги гледаше.

Флип, аз пък виждам прилика в чертите и то голяма. В смисъл пропорции на кости на лицето.

# 2 508
  • София
Ами, виж на Кейт снимката - носът е съвсем различен, линията на брадичката - също, устата - също. Само широката усмивка, веждите и косата имат някаква прилика. Ако снимките не бяха толкова симетрични, нищо общо нямаше да се види. И в другата снимка е така, макар че по форма на лицето жената прилича на Камила. Но повече прилика идва от шапката и косата.

# 2 509
Бижу, снимките, които си пуснала на кого са? Не помня да съм ги виждала с подобни жени като малки. Една филипинка ги гледаше.
Колкото и да не ти се вярва, на дясната снимка е именно филипинката.
http://deiniel.com/arts-and-entertainment/former-princes-nanny-t … he-royal-wedding/

http://www.hertfordshiremercury.co.uk/Hoddesdon-and-Broxbourne/B … ding-28042011.htm

Аз не бях по това време в двореца, ти явно си била, но хората така разправят.

# 2 510
  • Paris, France
Лелеееее, никога нямаше да помисля, че е тя. Беше много красива жена. Ах, колко е безмилостно времето. Не можах да я позная изобщо. Мислех, че е някой бабишкер от семейството. Няма нужда да ходиш в двореца. Тя ги извеждаше из Хайд парк а и често ги показваха по телевизията след смъртта на Даяна Peace Аз винаги съм се чудела не ги ли е страх в парка сред толкова минувачи.

# 2 511
  • Costa Rica
Малка гавра с Шапката:

# 2 512
# 2 513
  • София

нормално да са в една и съща поза, това са официалните снимки, с които кралското сем-во обявява годежите  Peace Може и фотографът да е същия  Laughing

този Rupert Finch изглежда много симпатичен (поне от далеч)  Peace

# 2 514
  • София-в сърцата на моите деца
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2011-05-04&article=366319
По повод пластиките Peace

# 2 515

Тук Кейт ми прилича на Кейти Холмс, а гаджето й на актьора, който играеше принц Уилям във филма за тях.  Simple Smile

И аз така мисля, колкото и да сваляш килограми, тези скули са съвършени, особено сравнени със снимки от преди година, две. Просто при нея се наблюдава сериозна промяна в посока по-аристократично излъчване и осанка, в което няма нищо лошо де, все пак ще е кралица един ден.

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 07:18 от Смърфиетка

# 2 516
  • София
Тук Кейт ми прилича на Кейти Холм, а гаджето й на актьора, който играеше принца Уилям във филма за тях.  Simple Smile

И на мен много ми прилича Simple Smile

# 2 517
  • Paris, France
Аз не мисля, че си е правила пластика освен зъби и ботокс. Скулите и не са различни от тези на майка и и сестра и. Носът и никак не ми прилича да е правен.

# 2 518
# 2 519
  • София
Какво пък им е правено на зъбите, освен може би избелване?

Общи условия

Активация на акаунт