Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 167 264
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 2 520
И аз мисля,че нещо и е правено по лицето,все пак не съм сигурна,че може такава драстична промяна само с диета.

# 2 521
Не ми харесва начина, по който се гримират жените Мидълтън - и майка, и дъщери. Хич не ми харесва този несменяем черен очен контур, като някаква запазена марка им е.  Thinking

# 2 522
и на мен не ми допада грима.

# 2 523
  • Sydney
Не ми харесва начина, по който се гримират жените Мидълтън - и майка, и дъщери. Хич не ми харесва този несменяем черен очен контур, като някаква запазена марка им е.  Thinking
кейт май сама се е гримирала..поне така беше писано...
иначе мен ми харесва, може би аз си харесвам такъв грим...

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 10:53 от benitabeni

# 2 524

Какво се случва тук?  Laughing

# 2 525

Какво се случва тук?  Laughing

Това е снимката на деня!

# 2 526
Цитат
Публикувана от: Lana  
Вмъкни Цитат
Какво пък им е правено на зъбите, освен може би избелване?

Да, избелвани са!  Peace Бях видяла една нейна снимка, на която зъбите й бяха много жълти, ще потърся дали мога да я намеря отново.

# 2 527
Е тая снимка вече колко пъти се публикува? Тя остаря Laughing

# 2 528
Тази снимка се показва през 2-3 страници. Защо не четете?

# 2 529
Тази снимка се показва през 2-3 страници. Защо не четете?

Е тая снимка вече колко пъти се публикува? Тя остаря Laughing

Разстоянието на нея бе по-голямо.....Нали тогава установихме,че точно заради разстоянието Уилям е king size.......А тук....нюню.....

# 2 530
  • София
Не ми харесва начина, по който се гримират жените Мидълтън - и майка, и дъщери. Хич не ми харесва този несменяем черен очен контур, като някаква запазена марка им е.  Thinking
кейт май сама се е гримирвала..поне така беше писано...
иначе мен ми харесва, може би аз си харесвам такъв грим...

по - вероятно да се е гримиРАЛА

# 2 531
  • Sydney
Vanya_I няма безгрешни хора... ooooh! много дребнаво и не на място

# 2 532
  • София
Vanya_I няма безгрешни хора... ooooh! много дребнаво и не на място
Hug

# 2 533
  • Варна
Гримът на Кейт е отчайващ. Да има голямо, "отоврено", с интересна форма око да го подчертава (макар че и това не е идеалния вариант), но при нейните дадености се получава обратен ефект. А можеше да я гримират професионалисти и да изглежда наистина ослепително. Много самонадеяно и глупаво от нейна страна.

# 2 534
И аз не мисля, че е пипано по нея, дори изобщо не ми се струва толкова отслабнала, понеже тя и преди си е била достатъчно слаба и стегната. Само ми се струва с по-стеснени контури на лицето, сега лицето и не е с толкова отчетливи бузки и не така пухкаво, може би само оттам нещо е отнето? 

Аз не мисля, че си е правила пластика освен зъби и ботокс. Скулите и не са различни от тези на майка и и сестра и. Носът и никак не ми прилича да е правен.

Още снимки:

Къщата на Мидълтънови

Кучето на Кейт, Ото

Кейт Мидълтън като момиченце

Кейт манекенства на благотворително дефиле в колежа. Твърди се, че принц Уйлям я забелязал едва след като я видял облечена така и тогава и предложил за пръв път среща. Кейт обаче първоначално отказала, понеже по онова време ходела с друг от горния курс.

Сградата в Бъркшир, където е първият дом на Мидълтънови преди да забогатеят

Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт