Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 167 016
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 2 820
Английското сп. "Star" излиза с новината, 4е "Булката е бременна". И не само това- оттам уверяват, 4е ве4е се знае пола на детето- моми4е и 4е ще бъде кръстено Даяна. Младоженците били много щастливи и щели да го оповестят след медения си месец.
Колко може да им се вярва, не знам?

# 2 821
А, стига бе! Първи април мина отдавна.
Твърде слаба  ми се видя, за да е бременна толкова, че да може да се определи и полът на детето!
Ма какво разбирам аз?! Друго са си корифеите от "Star".

Joy Joy Joy Joy Joy

# 2 822
  • София
Колкото и да се е осъвременило кралското семейство, не мисля, че биха допуснали съпругата на престолонаследника да е забременяла преди сватбата си.

# 2 823
Казвам какво про4етох, колко е вярно не знам.
За слаботията има и такива бременни, но дали е възможно да се ожени бременна, предвид изискванията към нея, това е странно.

# 2 824
Силно се съмнявам, че биха кръстили Даяна бъдещото си дете.

# 2 825
  • Пловдив
Мда те още преди сватбата я бяха искарали бременна в едно списание  защото имала замечтан и благ вид като на бременна ,но това е несериозно според мен. За четвъртия месец пък абсурд , може и да има слаби бременни в 4 тия месец , но поне по гърдите щеще да си личи.

# 2 826
Вие не знаете ли, че бебето отдавна се е родило, но в тайна? Сложили са го в кошница и са го пуснали да плава по Темза с надеждата, че някоя добра жена ще го намери и осинови. За да спасят семейната чест  Laughing Пък ако не, жалко за малката душичка, но монархията иска жертви  Mr. Green

Списанията да пишат каквото си искат, в законодателството, засягащо монарха, присъства терминът lawfully begotten. И точно това никога няма да го отменят. Колкото и съвременни да са.

# 2 827
Как успях да изчета всичко дотук не знам....Simple Smile Аз продължавам да харесвам Кейт като излъчване и като цялостна визия. Според мен се е съсухрила от отслабването, комбинирано с цигари - кожата и просто не изглежда свежа, а много суха и самата тя изглежда уморена. Предполагам всички гримове, цигарите, притеснението...а и тази Дюканската диета е толкова вредна за организма, при липса на всякакви мазнини кожата загубва еластичност и свежест. Допълнително тези черни очертания около очите и най-вече около долния клепач оптически състаряват. Иначе си изглежда чудесно и е много сладка. Ако си знае мястото едва ли ще се почувства нещастна от нещо. Дано са щастливи.

# 2 828
Английското сп. "Star" излиза с новината, 4е "Булката е бременна". И не само това- оттам уверяват, 4е ве4е се знае пола на детето- моми4е и 4е ще бъде кръстено Даяна. Младоженците били много щастливи и щели да го оповестят след медения си месец.
Колко може да им се вярва, не знам?

Английският Star не е ли нещо от типа на нашия Шок?

Както и да е, аз лично не го вярвам.... Не мисля, че Кейт, която 9 години е имала поведение, с което нищо да не накърни Уилям и короната, точно преди сватбата ще му отпусне края и ще си позволи да забременее!
Да не говорим, че по нищо не прилича на бременна!
А пък да го кръстят Даяна - пълен абсурд!

# 2 829
  • София
това за бебето е малко вероятно, освен ако не е забременяла м/у годежа и сватбата, но щеше да личи  newsm78

# 2 830
Не знам дали споменахте ( сигурно) това:

Роклята на Алекзандър Макуин е претърпяла незначителна промяна м/у 2те събития, на мен не ми харесва като тъкан/цвят, правеща гънки и т.н на Камерън Диаз, при Пипа стои по-добре

# 2 831
  • UK/София
Някои каза, че англичанките просто се състаряват по- бързо и е прав, жените на възрастнад 30 масова  имат по- изхабена и някак си изпръхнала кожа.

А стига вече!Изчетох ви глупостите от първа страница още за англичаните, но ми преля.Как може да коментирате хора които не сте виждали никога. ooooh!
  Не, англичните не се състаряват по-бързо, нито са по-грозни от българите.И с гаранция са много по-подържани от нас!Дори се твърди, че заради влажният въздух лицата ми се състаряват по-бавно.Стига с тези да не казвам какви  констатации, смешни сте.
 Както да кажа, че е модерно да се пуши тук, да.Това пак беше пореден бисер в темата......
 И на мен Кейт не ми харесва като не е с професионален грим.Но има прекрасни английски жени и девойки, много по-красиви от доста българки.Просто ние от малки сме си научени, че сме най-красивите и най-работните.И за съжаление си го вярваме.

# 2 832
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Естествено, че не може да се обобщава, но пък аз като бях в Шотландия и ми направи впечатление, че младите момичета имат много нежна, почрти прозрачна кожа. Така обикновено изглежда сухата кожа, а е факт, че тя се състарява по-бързо от мазната и смесената. И да, може да се обобщава на някакъв принцип дадена нация, особено островна такава, където генотипът се е съхранил през вековете. Освен това никой не казва, че всички англичанки са грозни или че всички пушат, нали?

# 2 833
  • София
Някои каза, че англичанките просто се състаряват по- бързо и е прав, жените на възрастнад 30 масова  имат по- изхабена и някак си изпръхнала кожа.

А стига вече!Изчетох ви глупостите от първа страница още за англичаните, но ми преля.Как може да коментирате хора които не сте виждали никога. ooooh!
  Не, англичните не се състаряват по-бързо, нито са по-грозни от българите.И с гаранция са много по-подържани от нас!Дори се твърди, че заради влажният въздух лицата ми се състаряват по-бавно.Стига с тези да не казвам какви  констатации, смешни сте.
 Както да кажа, че е модерно да се пуши тук, да.Това пак беше пореден бисер в темата......
 И на мен Кейт не ми харесва като не е с професионален грим.Но има прекрасни английски жени и девойки, много по-красиви от доста българки.Просто ние от малки сме си научени, че сме най-красивите и най-работните.И за съжаление си го вярваме.

Освен това като отидем в чужбина сме научени супер бързо да превъзнасяме новата си "родина" и да изкарваме само негативите си, за да  си подхранваме самочувствието, че сме измъкнали от лошото и сме  станали по-добри  Laughing Wink Нищо лично, просто мнение  Peace Братовчед ми живее от 12г. в Лондон и не е на твоето мнението. Така че да окачествяваш нечие мнение, различно от твоето като "глупост" е още нещо, на което СМЕ научени от малки  Wink

# 2 834
  • UK/София

Laughing Laughing Не, просто аз мислех по същия начин преди да дойда в Англия.Англичаните също са хора и то най-нормални.И вече толкова са се измешали с чужди раси, че много рядко се срещат типичните английски физиономии с продълговати лица.
 За самочувствието ми не го мисли, не си го подхранвам с нищо английско. WinkМанталитетът на българите (както и моят естествено) ще се промени след няколко поколения.

Общи условия

Активация на акаунт