Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 166 998
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 2 835
Ха оставете Даяна на мира, а? Темата е за сватбата... Пък и вече много дотяга цялата помия. Едва ли е толкова важно на средностатистическата бегемама да разбере точно колко лъжи, пози и други ужасяващи лошотии е извършила жената през краткия си живот.

Невена и Karis, държите се все едно е мисията на живота ви да обясните на всички неоспоримата истина за живота на Даяна, а да не говорим, че и двете сте толкова компетентни за житието й, все едно сте живели под полата й откак се е родила  Laughing Даяна си отиде, никой не знае каква е истината, а вие се излагате вече много сериозно и правите темата много, много тъпа и злобна.

Подкрепям те напълно! Чета темата, но вече ми дойде множко писанията ви за Даяна!

# 2 836
  • София

Laughing Laughing Не, просто аз мислех по същия начин преди да дойда в Англия.Англичаните също са хора и то най-нормални.И вече толкова са се измешали с чужди раси, че много рядко се срещат типичните английски физиономии с продълговати лица.
 За самочувствието ми не го мисли, не си го подхранвам с нищо английско. WinkМанталитетът на българите (както и моят естествено) ще се промени след няколко поколения.

абсолютен факт, макар че съм живяла в др. европейска държава и не смея да давам оценка за англичаните от първа ръка. В крайна сметка всеки народ си има своите особености, но от всяко правило си има изключение.

В темата като цяло всеки пише каквото е чул, прочел, гледал и разбрал. Други пък го поправят, защото не е вярно. Аз лично научих доста неща, за които не бях и чувала  Peace

Цитат
Даяна си отиде, никой не знае каква е истината
да, само тя и кралското сем-во си знаят. Даже ако питаш мен, всеки си има различна версия. За мен тя си има "+" и "-" като всеки човек и е чудно как може у даден човек да се виждат само негативите или само позитивите  Thinking

# 2 837
Съсухрена, набръчкана и уморена кожа - обяснението е лесно. Момичето е било на сериозна диета, а и всяка булка е напрегната, което се отразява на лицето. Аз ако не спя като хората три вечери поред, изглеждам точно като майка си. Ще се оправи.

За версиите на истините за Даяна съм съгласна. Едно време си мислех, че истината е някъде по средата. Сега смятам, че не е дори там, а забутана някъде много дълбоко, откъдето и двете страни не желаят да я извадят. Не само за Даяна, за почти всички неща в живота.

# 2 838
  • София
Съсухрена, набръчкана и уморена кожа - обяснението е лесно. Момичето е било на сериозна диета, а и всяка булка е напрегната, което се отразява на лицето. Аз ако не спя като хората три вечери поред, изглеждам точно като майка си. Ще се оправи.

а Кейт е била не само напрегната. Направо в стрес. Все пак не е лесно сватбата ти да е обявена за сватбата на века!!!

# 2 839
  • София
аз от деня на сватбата на Уилям и Кейт съм влюбена в тази двойка Simple Smile
желая им щастие. Hug

# 2 840
Английското сп. "Star" излиза с новината, 4е "Булката е бременна". И не само това- оттам уверяват, 4е ве4е се знае пола на детето- моми4е и 4е ще бъде кръстено Даяна. Младоженците били много щастливи и щели да го оповестят след медения си месец.
Колко може да им се вярва, не знам?

Английският Star не е ли нещо от типа на нашия Шок?

Както и да е, аз лично не го вярвам.... Не мисля, че Кейт, която 9 години е имала поведение, с което нищо да не накърни Уилям и короната, точно преди сватбата ще му отпусне края и ще си позволи да забременее!
Да не говорим, че по нищо не прилича на бременна!
А пък да го кръстят Даяна - пълен абсурд!

Нямам представа какво е Шок. Но да, това е клюка.  Въпреки 4е списанието е убедено в правотата си, всеки може да си мисли каквото и да е. Тази тема тук преди вси4ко е клюкарска, затова написах какво про4етох, явно оба4е други истории вълнуват.
Истории като тази със сигурност ще се публикуват и за в бъдеще, тъй като двойката е на дневен ред, интересна... Предполагам 4е и по- луди неща ще се 4етат, но е нормално да има толкова интриги покрай тях.

# 2 841
Жената няма съсухрен и набръчкан вид. Има съвсем нормален вид на 30годишна жена. Не е някоя сочна ориенталска хубост, има остри черти, приятна усмивка и зашеметяваща фигура. Със сигурност, ако й се появи бръчка има кой да се погрижи за нея.

# 2 842
Набръчкана и съсухрена беше кожата на баба ми, когато почина на 102-години. И такава кожа обикновенно има нужда от балсаматор, не от гримьор. Хайде малко по-реални прилагателни да използваме, когато държим непременно да се изкажем по темата.

# 2 843
  • София
Хайде, наистина, не е съсухрена девойката. Човек като погледа фотошопнати снимки и в един момент забравя, че близък план всеки има по някоя бръчка, пора и тн. За англичанките също не мога да се съглася. Учила съм с доста англичанки, някои още са ми приятелки и виждам как се променят във времето, но не мога да кажа, че са по- сбръчкани от приятелките ми българки. Въпрос на ген е това. Имам позната, която на 27 беше по- сбръчкана от жени на 40, но жените във фамилията и бяха така.

# 2 844
Съсухрена и набръчкана е моята кожа, защото съм болна. След една седмица вече няма да е. Правете разлика между сбръчкан (от възрастта) и набръчкан (моментно състояние). Никой не казва нищо обидно за Кейт, просто на някои от снимките кожата й изглежда такава. Проблем не виждам. Смятам, че е временно, заради стреса. Смятам освен това, че всеки има снимки, на които изглежда уморен. На Кейт ще са много повече, защото ще я снимат много повече.

# 2 845
а на мен ми прави впечатление тук колко много от англичанките пушат. ние от източния блок зарязахме този вреден навик, а те  си пафкат яко.

# 2 846
Аз също мисля, че при Кейт е временно явление, освен част от снимките бяха в изключително близък план, без обработка и не мисля, че ако някоя друга знаменитост я щракнат така ще е различно. Освен това ми направи впечатление, че на снимките от днес, когато е на пазар иглежда чудесно свежа. Просто на сватбата е бил пиковият момент на всичкия изживян стрес и безсънни нощи.

# 2 847
Биляна, преди да квалифицираш хората, помисли малко. 99% съм сигурна, че съм живяла по- дълго от теб в Англия Wink
А иначе кой какво ще пише тук е личен избор Peace

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 23:59 от The same myself

# 2 848
  • UK/София
Биляна, преди да квафилифицираш хората, помисли малко. 99% съм сигурна, че съм живяла по- дълго от теб в Англия Wink

Joy JoyЕ и?Значи, че поради по-дългият ти престой тук си видяла повече сбръчкани хора, отколкото аз за 5г.Значи аз след още 5г. ще твърдя, че англичанките около 30-те са сбръчкани като костенурки.

И все си мисля, че хората се класифицират, квалификацията за която се опита погрешно да пишеш е за съвсем различно естество. Mr. Green

Ха сега ти помисли какво си написала.Аз спирам да размивам темата.

# 2 849
Изтривам мнението си.
По- умният отстъпва. Не искам да развалям темата.

Последна редакция: сб, 07 май 2011, 00:13 от The same myself

Общи условия

Активация на акаунт