Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 168 921
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 1 020
Аз ли не разбирам нещо, но на Челси полата има проблем с подгъва. Изобщо целия й тоалет изглежда ушит от някой аматьор.

# 1 021
  • В средата на времето
Много сладка снимка Heart Eyes

# 1 022
# 1 023
Аз ли не разбирам нещо, но на Челси полата има проблем с подгъва. Изобщо целия й тоалет изглежда ушит от някой аматьор.
Просто Челси евтинее и каквото да сложи, ще си изглежда така! Whistling

Снимката на шаферчетата е страшно сладурска!

# 1 024
# 1 025
  • София
Хари си прави шега с роклята на Пипа на балкона на двореца  Laughing Посегнал е към ръкава й  Grinning

# 1 026
  • София
Ох, тия малките сладурчета бяха толкова готини, особено на процесията в каляските с Пипа и Хари - бяха като от приказка Simple Smile
Които май се закачат и флиртуват...Пипа и Хари, де

# 1 027
Хари май е шоумена в семейството:)
Нормално де, все пак не е толкова голямо напрежението колкото върху първородния.

# 1 028
  • София
Хари май е шоумена в семейството:)
Нормално де, все пак не е толкова голямо напрежението колкото върху първородния.

определено, въпреки че е и до характер  Peace

# 1 029
По СНН показват сега Уилям в black tie и Кейт с болерото Simple Smile- на живо е чудесно.

# 1 030
Харесва ми като визия Кейт как са я направили, особено на балкона беше мн добре  Peace
Виктория Бекъм е както винаги много стилна  Peace

# 1 031
  • На земята, която е всъщност звезда.

Пишеше, че след като се видяла на точно тези снимки в някакво списание, решила, че спешно трябва да отслабне.

# 1 032
Любимите ми височества в крайна сметка си остават Фелипе, Летиция и София. Страхотно излъчване имат, винаги много стилни, а плюс това са и доста куул, без разни спечени кралски мурафети  Laughing Laughing

# 1 033
Я, не я бях забелязала, хубава е и тази рокля сиво-лилавата Peace

# 1 034
 Летисия е уникална  Heart Eyes също и тази рокля на снимката

Тоалетът на шведската принцеса Виктория през деня беше Ели Сааб, за вечерята сигурно пак ще е в негова рокля, тя почти винаги е с негови творения по официалните събития.

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 00:11 от меркантилница

Общи условия

Активация на акаунт