Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 168 931
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Ænima/Albuquerque
не, не мисля. После коментарът беше,че майката ( стюардесата) се взела в ръце и не знам какво е постигнала и как при външността на дъщерята, но в колежа вече Кейт и сестра и станали доста популярни - сестрите Мидълтън.

Не съм чула такова нещо, затова питам...  newsm78

# 1 141
  • Пловдив
За Даяна четох , че 6 месеца е живяла с кралицата да се научи на кралски етикет. Освен това когато е започнала връзката си с Чарлз е била на 16 години ,а на 20 се е омъжила за 12 години по-възрастен от нея.
Е, не, не. Не е започнала връзката си с него толкова млада. Тогава той е излизал със сестра и Сара, но нея не са я харесали, защото е имала и други връзки.
А ако може да се говори за връзка между тях, това е било няколко месеца преди годежа им. Абсолютно нагласено е било всичко.
Така е. Ето какво казва леля Уики:

През 1977, на 16-годишна възраст, тя напуска Уест Хийт и за кратко посещава института Алпин Видеманет в Швейцария. По същото време тя среща бъдещия си съпруг, който по това време излиза със сестра ѝ, лейди Сара. Даяна е била много добра в плуването и гмуркането и мечтае да стане балерина. Известно време учи балет, но е твърде висока за професионална кариера.

Чарлз познава Даяна от няколко години, но едва през лятото на 1980 тя събужда интереса му за първи път като потенциална годеница. Това става по време на един уикенд в провинцията, когато тя наблюдава как играе поло. След това той я кани на друг уикенд на кралската яхта Британия и в кралската резиденция Балморал, Шотландия , където я представя на родителите си и тя получава тяхното одобрение. След това двойката продължава да се среща в Лондон и на 6 февруари Чарлз прави официално предложение за женитба, което Даяна приема, но запазват това в тайна няколко седмици. Годежът им е обявен официално на 24 февруари 1981, когато престолонаследникът подарява на принцесата пръстен за £30,000 с 14 диаманта и сапфир.

20-годишната принцеса се омъжва в катедралата Свети Павел, в която има повече места отколкото в Уестминстърското абатство, което обикновено се ползва за кралските бракове. Сватбата е наричана "приказна" и се състои на 29 юли 1981.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B0%D1%8F%D0%BD%D0%B0_%D0% … D1%81%D1%8A%D1%80

# 1 142
Това е така, но Даяна се е омъжила за Чарлс, Принца на Уелс и затова е станала Даяна, Принцеса на Уелс, докато Уилям не е принц на Уелс, то се използва за него и Хари нещо като фамилно име, а не е титла. Така че и сега Катрин е принцеса Уилям, но не е принцеса по собствено право. Предполагам, че когато Чарлс стане крал Уилям и Кейт ще станат принц и принцеса на Уелс. Между другото вчера са им дали още  титли - граф и графиня на нещо си и барон и лейди на друго.

Точно.

А в Уикипедия са проследили корените на Кейт и пише че от едната страна са 15ти братовчеди с Уилям, от другата-12ти. Тези англичани направо ми скриват  шапката с родословията си:)

# 1 143
Аз пък да си кажа,че тази Пипа не ми харесва,сладка е,но Катрин е класи над нея.А и с тоя мургав тен.. А и роклята и на шаферка не беше нищо особено,и аз мога да сътворя такава,не знам какво толкова я хвалите.Зелената рокля пък е с твърде голямо деколте според мен за такъв род събития,иначе е по-хубава.
Някой знае ли тя с какво се занимава?

# 1 144
http://www.zimbio.com/pictures/vP2qwBiooX8/Guests+Arrive+Royal+A … Princess+Beatrice - да си беше останала с дневния тоалет и обувки Tired

# 1 145
И аз да си изкажа мнението Laughing
Кейт ми харесва определено-няма нужда да е супер красавица,не го пише никъде,има хубава фигура ,коса и симпатична муцунка!Разгледах снимки из нета и определено има вкус към дрехите и всичко и седи много добре.
Ако беше грозна като крокодил,без образование дали щяха да разрешат на Уили да я вземе newsm78-примерно
И тя определено ще се справи с тежестта на короната така да се каже,защото това не е за всеки-ако на мен Уилям примерно го казвам ми предложи брак отказвам категорично Laughing не искам такъв живот

# 1 146
  • На земята, която е всъщност звезда.
Аз пък да си кажа,че тази Пипа не ми харесва,сладка е,но Катрин е класи над нея.А и с тоя мургав тен.. А и роклята и на шаферка не беше нищо особено,и аз мога да сътворя такава,не знам какво толкова я хвалите.Зелената рокля пък е с твърде голямо деколте според мен за такъв род събития,иначе е по-хубава.
Някой знае ли тя с какво се занимава?

Пипката работи в лондонска фирма за организиране на тържества:

http://en.wikipedia.org/wiki/Pippa_Middleton

# 1 147
Между другото, по повод плащането на половината сватба по назад Mr. Green- състоянието на Мидълтонови е оценено на 30 млн, а сватбата струва 50.

# 1 148
Нахлузила е гуменките vuitton май, ужасна история и безвкусица, колко
годишна е Беатрис?

# 1 149
Между другото, по повод плащането на половината сватба по назад Mr. Green- състоянието на Мидълтонови е оценено на 30 млн, а сватбата струва 50.

Значи все пак не са чак толкова богати. Като платят, ще им останат 10 млн, но инвестицията си заслужава отвсякъде. Един път, дет се вика  Mr. Green

Мисля, че и на Пипа е по-сериозно да започнат да й викат Филипа.

# 1 150
Бе не знам на кого са гуменките, но и са мръсни на всичко отгоре. Ясно ми е, че са я заболяли краката с токчетата, ама.....страшно е това момиче просто.....вие тук намирате кусури на Кейт, ама на фона на всички 1900 страхотии дето се изсипаха, тя и сестра и изглеждаха като бели гълъби сред врани ( с малки изключения от гостите де:) )

# 1 151
Абе аз не мисля, че точно тези си делят разходите по сватбата, ама карай, сметки да има Party

# 1 152
Бе не знам на кого са гуменките, но и са мръсни на всичко отгоре. Ясно ми е, че са я заболяли краката с токчетата, ама.....страшно е това момиче просто.....вие тук намирате кусури на Кейт, ама на фона на всички 1900 страхотии дето се изсипаха, тя и сестра и изглеждаха като бели гълъби сред врани ( с малки изключения от гостите де:) )
Именно, от принцесите не виждам да лъха благордство и кралско потекло. Приличат на средностатистически английски разхайтени девойки.

# 1 153
  • София
http://royal-brides-2.tripod.com/

И нашите царски особи/снахите/ ги има в недействащите монарси. Интересно четиво.

А на тази Беатрикс какъв й е случая? Двете със сестра си приличат на сестрите на Пепеляшка от анимационните филмчета.

# 1 154
  • София

Момиче от народа, казвате?  newsm78С 50 млн. ???? #Crazy   Hands Thumbsup... Хич даже не е такава... Поредната милионерска щерка. Ако родителите й бяха чиновници примерно, принцът и с поглед нямаше да я удостои.smile3530

Общи условия

Активация на акаунт