Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 168 929
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София-в сърцата на моите деца
Прекрасна сватба...Да се обичат младите...  Heart Eyes

# 1 156
  • София
Е те няма да плащат 50/50, кралицата и Чарлс ще платят, Мидълтънови и те нещо - поне такива неща прочетох.

# 1 157
Между другото, по повод плащането на половината сватба по назад Mr. Green- състоянието на Мидълтонови е оценено на 30 млн, а сватбата струва 50.

Момиче от народа, казвате?  newsm78С 50 млн. ???? #Crazy   Hands Thumbsup... Хич даже не е такава... Поредната милионерска щерка. Ако родителите й бяха чиновници примерно, принцът и с поглед нямаше да я удостои.smile3530

Съдиш със съвсем друг аршин. За онези мащаби 50 милиона се считат за най-долното стъпало. Поне до към 100. Отдавна милионите не са това, което бяха.

# 1 158
Най- зле облечените

Най-добре облечените

В линковете има доста снимки и коментари.
Едната принцеса е при най- зле облечените, а другата при най- добре Mr. Green

# 1 159
5 милиона лири е сватбата , плаща я кралският двор ,
семейството на Кейт й е купило роклята и тук-там някой друг харч имат ,

скромна сватба , даже и от на принц Едуард е по-скромна , но в тия кризисни времена не се изхвърлят
Кейт не е роял-хънтър определено , това са слухове ,
приятна сватба .. ...
и ние да си имахме царски двор и аристокрация ...

# 1 160
  • София

Мани, не думай...по-добре, че си нямаме. Представяш ли си я нашата аристокрация  Shocked

# 1 161
на мен Бекъмова не ми хареса - като от кройка на  Бурда е моделът ,от тия с едната звездичка , но и тя дизайнер се пише ,
плюс тъмен цвят , а те винаги се обличат със светли дрехи по офиц. събития ,
само шапката й е супер ..и е единствената , която се е надула като пуйка ....

# 1 162
5 милиона лири е сватбата , плаща я кралският двор ,
семейството на Кейт й е купило роклята и тук-там някой друг харч имат ,

скромна сватба , даже и от на принц Едуард е по-скромна , но в тия кризисни времена не се изхвърлят

ич не четете  Crossing Arms 5 млн е само загубеното работно време.

тя нашата аристокрация е същата, само дето се изчерпва с десетина човека. все пак европейските монарси са горе долу една омешана кръв.

# 1 163
Версии всякакви, аз пък четох, че 5 милиона е само храната. Щом само тортата бялата е 80 хил. долара мисля прочетох.

# 1 164
Мани, не думай...по-добре, че си нямаме. Представяш ли си я нашата аристокрация  Shocked
о , да , представих си я - на мен много ми харесват Симеон и Маргарита , синовете им също ,
истинска класа са си , , красиви , елегантни и със стил
направо са връх до ония грозновати англичани ...

загубеното работно време покрай сватбата го изчислиха на над милиард !?

# 1 165
  • Ænima/Albuquerque
Мани, не думай...по-добре, че си нямаме. Представяш ли си я нашата аристокрация  Shocked

А представяте ли си, как щяхме да им плащаме сватбите?!  Shocked

*Оп, Лана, хелоу!

# 1 166
Версии всякакви, аз пък четох, че 5 милиона е само храната. Щом само тортата бялата е 80 хил. долара мисля прочетох.
rush rush просто цитира първия резултат на гугъл, ама не е кликнала д го прочете цялото:)

пише cost 5 billion, а като кликнеш на линка е допълнено In lost working time Wink

Royal wedding to cost Britain £5bn... but it's not all bad

So Prince William and Kate Middleton's Royal wedding on April 29, 2011 is set to cost the economy up to £5 billion in lost working time - but let's look on the bright side, we say.

ot tuk: http://www.metro.co.uk/news/848269-royal-wedding-to-cost-britain … t-its-not-all-bad

Read more: http://www.metro.co.uk/news/848269-royal-wedding-to-cost-britain … bad#ixzz1KzeQFB3y

# 1 167
Симеон е изключително красив Joy

# 1 168
Аз да кажа,че си купих Стори за Кейт и Уилям,изглежда много интересно,като го изчета ще докладвам. Peace

# 1 169
Аз вече ще сънувам Уилям и Кейт, май превъртях с тази сватба, а до преди 2 дни нямах интерес.

Общи условия

Активация на акаунт