Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 168 894
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
Голям разбойник е Хари.
Той е моят любимец.

# 1 261
Много са сладки тук. Heart Eyes Децата им отиват , дано да имат скоро и свои.
обаче тя как готино е поставила ръка на крака му.
даммм, леко притежателно звучи  Mr. Green
Всъщност за мен излъчването на Катрин никак не е миловидно, а по-скоро доста хитричко, но знае ли човек, може би се лъжа newsm78

# 1 262
  • София
всички от кралското сем-во пренощували в двореца и напуснали сутринта с автомобилите си, само Хари си тръгнал в 3ч. посред нощ с бусче  Joy Joy Joy

# 1 263
  • на пистата
даммм, леко притежателно звучи  Mr. Green
Всъщност за мен излъчването на Катрин никак не е миловидно, а по-скоро доста хитричко, но знае ли човек, може би се лъжа newsm78
абе исках да напиша свойски поставила,ама айде... Laughing
на мен катрин също ми изглежда доста по-сериозна и хитра от уилям.дано да греша,но май тя е мъжа в семейството.
хари с тези си изцепки и тоя темперамент..много ще ми е интересна неговата сватба.

# 1 264
  • срещу двата комина :)))
ето официално заявление :
The Duke and Duchess of Cambridge have chosen not to depart for a honeymoon immediately. Instead, after spending the weekend privately in the United Kingdom, The Duke will return to work as a Search and Rescue pilot next week.

с две думи решили са да не отиват веднага на меден месец. Ще прекарат уикенда някъде в Англия и после Уилиам ще се върне на работа , като пилот.  Peace

# 1 265
даммм, леко притежателно звучи  Mr. Green
Toй май няма нищо против като го гледам как се е ухилил. Grinning

# 1 266

Toй май няма нищо против като го гледам как се е ухилил. Grinning

# 1 267

Всъщност, когато се вричаха един на друг, Кейт не произнесе думите, че ще се "подчинява" за всичко на Уилям /малко пак, по-така/. Иначе, "ще го обича, почита..., но не и Подчинява".

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 15:48 от inna-bubulina

# 1 268
  • София
хари с тези си изцепки и тоя темперамент..много ще ми е интересна неговата сватба.

голям цирк ще е, а кралицата трябва да отиде с успокоителни в чантата си  Laughing

# 1 269
  • София
Хаха, така де, не е важно с какви сили и средства, важното е да си биеш шута в суматохата Simple Smile

И според мен Катрин няма да бъде тиха и послушна.
И това би ми харесало.
Бъркам ли, или тя отказа официално да се "подчинява" на съпруга си?
Имаше някакъв текст подобен из официалните обреди и тя го съкрати.

# 1 270
ето официално заявление :
The Duke and Duchess of Cambridge have chosen not to depart for a honeymoon immediately. Instead, after spending the weekend privately in the United Kingdom, The Duke will return to work as a Search and Rescue pilot next week.

с две думи решили са да не отиват веднага на меден месец. Ще прекарат уикенда някъде в Англия и после Уилиам ще се върне на работа , като пилот.  Peace

хах - жалко за залаганията - изгубиха всички дали паричките си за Кения или Йордания като дестинация на медения месец Mr. Green

# 1 271
  • Sofia
Снимки с интересни подробности за роклята и аксесоарите на Кейт.

Пише от какво е направена сватбената рокля, пръстенът, букетът, обиците и са "нещо ново", диадемата е "нещо назаем", гримът си е направила сама, прическата е на стилист, отнела е няколко часа.

# 1 272
  • на пистата

голям цирк ще е, а кралицата трябва да отиде с успокоителни в чантата си  Laughing
чак цирк няма да е,но определено ще е по-весела и по разчупена.той на колко години е всъщност newsm78

# 1 273
  • София
27.

# 1 274
...той на колко години е всъщност newsm78

На 27 г. /роден е през 1984 г./

Общи условия

Активация на акаунт