Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 168 893
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 1 275
С палитра за сравение ли разглеждате снимките, че все тенът на момичетата ви боде очите?  Mr. Green

# 1 276
  • Пловдив
А принцеса Беатрис как са я подпукали заради шапките й в нета /даже има цяла страница във фейса, където й се присмиват и обиждат/.  #Crazy Rolling Eyes В крайна сметка може да е кичозна, но поне не е безлична!  

http://www.buzzfeed.com/melismashable/the-best-of-princess-beatrices-hat-collecti

Има си стил момичето и на мен ми изглежда весела и нестандартна. Мисля, че си приличат с братовчед си Хари в това отношение Simple Smile

# 1 277
  • София
хари с тези си изцепки и тоя темперамент..много ще ми е интересна неговата сватба.

голям цирк ще е, а кралицата трябва да отиде с успокоителни в чантата си  Laughing
чак цирк няма да е,но определено ще е по-весела и по разчупена.той на колко години е всъщност newsm78

имах предвид "цирк" за представите на кралицата. Като видях как хвърли песнопейката под стола, баба му няма да е останала очарована  Laughing

# 1 278
  • На земята, която е всъщност звезда.
Кейт е Козирог, а Уилям Близнаци. Е, няма по- различни зодиакални знаци от тези двата, направо им се чудя как са се събрали изобщо? И хайде, да кажем противоположностите се привличат, но за дълъг съвместен живот... newsm78
Казвам го като жена Козирог.

# 1 279
  • Варна
О, че той Хари не бил толкова малолетен. Аз мислех, че съм му леля, а се оказа, че съм му кака  Mr. Green

# 1 280
  • София
О, че той Хари не бил толкова малолетен. Аз мислех, че съм му леля, а се оказа, че съм му кака  Mr. Green

Henry Charles Albert David
15 September 1984

# 1 281
  • Варна
Кейт е Козирог, а Уилям Близнаци.

Уилям е рак според това, което чух аз по тв. (21 юни, граничен е, трябва да се види за конкретната година)

# 1 282
Относно тена на Кейт, гледам, че не само Пипа и майката са загорели, а братът също? Дали пък не са си така по рождение?

# 1 283
Кейт ще си има други грижи, по различни от тези на Даяна. Първата ще се бори задълго да я приемат в аристократичните среди като равна, докато стигне до точката- борба с портокола.
Определено избора не е взет случайно и кралицата ще получи получи по-голямо обществено одобрение от всички тези събития.    

# 1 284
  • на пистата
Joy
усещам,че скоро може да имаме втора сватба-по-интересна обаче от тази Joy
мисенце,разбрах те,ама не вярвам чак толкова да се изложи малкия.най-много да целуне булката още пред олтара Joy

# 1 285
  • В средата на времето
Уилям е рак според това, което чух аз по тв. (21 юни, граничен е, трябва да се види за конкретната година)

И според мен е на границата. А пък ако са Рак и Козирог ще е по-интересно Simple Smile Противоположни знаци, но пък може да се допълват добре.

# 1 286
Кейт е Козирог, а Уилям Близнаци.

слушах, че астролозите са харесали комбинацията - явно е смятано и премисляно доста, а също и датата на сватбата е била много подходяща пак според звездобройците  Wink

# 1 287
  • Варна
Е, чак пък дълго да се бори да я приемат като равна Кейт...Нещата не са каквито бяха, дори при английската аристокрация, времената са други вече.

# 1 288

Като гледам Хари тук, на никого от двамата си родители неми прилича.  Thinking
На вас прилича ли ви?

# 1 289
  • София
Да, на баба си прилича.

Общи условия

Активация на акаунт