Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 169 368
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 1 335
започна филма, не знаех, че Кейт и Уилям са били разделени, Кейт много тежко го е приела, на следваЩата година са се събрали отново

# 1 336
Снимката е колаж на една известна имитаторка  Wink
Всъщност Даяна не отрича за наличието на връзка с въпросния инструктор по езда в Двора , но казва ,че периода не съвпада  Mr. Green

# 1 337
  • София
Ами идеална е Кейт, как иначе. Първо , поне от година се готви за този ден, докато при Даяна цялата работа с ухажването и брака са станали за няколко месеца. Едната на почти 30, другата едва 19 годишна. Обича Кейт принц, постарала се е да е достойна. Обикновените хора какви ли не компромиси правим в брака, колко му е да се нагодиш към един кралски етикет:)

според мен обучението й е отнело повече от година. За сватбения ден може да се е упражнявала 1г, но докато се изкорени излъчването на обикновен човек и се вмени кралското в нея, им е трябвало много време (това се отнася за всеки без синя кръв). Кралските деца се обучават на това почти от както се родят. Тя няма как да го научи за няколко месеца. Това се видя при Даяна. Най-малкото стойка, изказ, начин на махане, поглед и т.н. Тя е направена почти перфектна, а не й е дошло от вътре.

# 1 338
  • София
започна филма, не знаех, че Кейт и Уилям са били разделени, Кейт много тежко го е приела, на следваЩата година са се събрали отново

е, те много ясно, че ще кажат, че го е приела тежко. Някъде беше казала, че са се разделили по нейно желание, защото тя искала повече внимание, а той бил вечно зает (това по време на раздялата)

Забележете как той от малък е научен на къде да гледа, как да маха, как да се качва по стълби, как да върви, как да дава интервюта и т.н. Тя е трябвало да научи всичко това за 2-3 години. Не е лесно.

# 1 339
Kъде го дават тоя филм?
Пак нещо не съмв час  Rolling Eyes

# 1 340
Kъде го дават тоя филм?

По канал DIVA, в момента
И току що свърши май  Joy  newsm78

# 1 341
  • София
Kъде го дават тоя филм?

по DIVA

свърши

направи ми впечатление:

Цитат
Кралицата я харесва,
кралицата ще се радва Уилям да има щастлив брак...
няма да й е лесно на Кейт. Досега добре е обучена, но има още много да учи за тези среди, а кралицата не спи 

# 1 342
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ами идеална е Кейт, как иначе. Първо , поне от година се готви за този ден, докато при Даяна цялата работа с ухажването и брака са станали за няколко месеца. Едната на почти 30, другата едва 19 годишна. Обича Кейт принц, постарала се е да е достойна. Обикновените хора какви ли не компромиси правим в брака, колко му е да се нагодиш към един кралски етикет:)

според мен обучението й е отнело повече от година. За сватбения ден може да се е упражнявала 1г, но докато се изкорени излъчването на обикновен човек и се вмени кралското в нея, им е трябвало много време (това се отнася за всеки без синя кръв). Кралските деца се обучават на това почти от както се родят. Тя няма как да го научи за няколко месеца. Това се видя при Даяна. Най-малкото стойка, изказ, начин на махане, поглед и т.н. Тя е направена почти перфектна, а не й е дошло от вътре.

Абе накрая вдянаха, че понякога е по- добре амбициозна мома от простолюдието, която дава мило и драго да е една от тях и която винаги може да бъде поставена на мястото й, отколкото плаха в началото аристократка, която с годините ще започне да си показва зъбките.

А относно филмите и книгите, не са ми интересни, защото са предварително одобрени от кралския двор и не показват истината такава, каквато е.

# 1 343
Kъде го дават тоя филм?
Пак нещо не съмв час  Rolling Eyes

По канал DIVA, в момента
И току що свърши май  Joy  newsm78

Eeee, сега ще дават за другите кралски сватби, много бързате, не е свършил...

# 1 344
  • София
Абе накрая вдянаха, че понякога е по- добре амбициозна мома от простолюдието, която дава мило и драго да е една от тях и която винаги може да бъде поставена на мястото й, отколкото плаха в началото аристократка, която с годините ще започне да си показва зъбките.....

абсолютен факт. Истината е, че Кейт винаги ще има едно на ум, че не е от аристократичен произход и ако иска да се задържи в тези среди, трябва наистина да дава мило и драго и да слуша какво й се говори. Това е по-добрия вариант за кралския двор.

inna-bubulina, за Кейт и Уилям свърши. Това имах превид  Peace

# 1 345
  • на пистата
кейт изглежда амбициозно момиче.сигурно ще слуша,ако пък и наистина обича прица ще е идеална кралица.

# 1 346
  • Варна
Кейт Мидълтън в стил Даяна http://prittywomanstyle.blogspot.com/2011/04/blog-post_15.html

# 1 347
Относно Хари-по-назад в темата бях пуснала снимки негови и на предполагаемия му баща и наистина супер много си приличат,а и Хари и риж като него-нито Даяна,нито Чарлз имат червена коса.Доколкото си спомням,бях чела някъде,че самата Даяна потвърдила,че не е син на Чарлз. Peace

# 1 348
  • София
кейт изглежда амбициознно момиче.сигурно ще слуша,ако пък и наистина обича прица ще е идеална кралица.

тя няма как да не слуша, защото не идва от тези среди и има още много да учи (най-малко за това). Виж като каже нещо и се обръща веднага към него да проследи реакцията му т.е. добре ли се справя и т.н.
Относно Хари-по-назад в темата бях пуснала снимки негови и на предполагаемия му баща и наистина супер много си приличат,а и Хари и риж като него-нито Даяна,нито Чарлз имат червена коса.Доколкото си спомням,бях чела някъде,че самата Даяна потвърдила,че не е син на Чарлз. Peace

ако е истина, значи чест му прави на Чарлз отношението към Хари  Peace

# 1 349

Общи условия

Активация на акаунт