Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 168 893
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 1 545
  • София
последно: защо са се разделили и как са се събрали пак?

# 1 546
  • Paris, France
Да, и аз понеже чета, че е Луис тока а нищо не се вижда питам. Катрин се казва и англичаните и американците имат навика да наричат някого с умалителното име - Майк вместо Майкъл, Кейт вместо Катрин. Някои хора даже си записват децата с умалителни имена.

Това е Луис ток. Не е задължително и предната част да е в стил Луис. В Англия, откакто се помня, не са излизали от мода и са популярни за сватбени обувки.

http://peterfoxshoes.blogspot.com/2010/09/what-is-louis-heel_17.html

# 1 547
Разделили са се, защото Уилям е питал баща си как да постъпи- и той му казал или да й предложи или да се разделят. И се разделили.
Случва се два месеца след 14 февруари, когато тя е очаквала пръстен, а е получила някакво друго бижу от Ван Клиф и Арпелс( гледай ти, на какви неща се сърдят някои  Grinning). Напрежението е било твърде голямо, хем е с него, хем официално не му е никаква, няма охрана, папараците ги побъркват. Уилям сънува кошмари че Кейт загива като майка му.

# 1 548
http://image.stirileprotv.ro/media/images/extra/Apr2011/60488284.jpg

Симеон Втори се вижда точно пред кръгчето  ( к е ограден румънския крал)

# 1 549
A, шоколадовата торта е по-скоро това, което аз си представях.  Joy
Тоя ток Луис нещо не ми е по вкуса. Rolling Eyes

# 1 550
  • На земята, която е всъщност звезда.
Да, и аз понеже чета, че е Луис тока а нищо не се вижда питам. Катрин се казва и англичаните и американците имат навика да наричат някого с умалителното име - Майк вместо Майкъл, Кейт вместо Катрин. Някои хора даже си записват децата с умалителни имена.

Това е Луис ток. Не е задължително и предната част да е в стил Луис. В Англия, откакто се помня, не са излизали от мода и са популярни за сватбени обувки.

http://peterfoxshoes.blogspot.com/2010/09/what-is-louis-heel_17.html

Изобщо не е с такъв ток Кейт, а с много висок и тъник /на филмчето се вижда/.

# 1 551
Каква е точната причина не се знае, то е ясно, че някакво такова обяснение ще скалъпят, а какво се случило...те си знаят. Тя не беше много убедителна в разясненията.

# 1 552
Някои хора даже си записват децата с умалителни имена.

Именно затова се чудех дали не си е просто Кейт.

А токът на бг се казва Луи. Обувки в стил Луи.

# 1 553
  • София
Разделили са се, защото Уилям е питал баща си как да постъпи- и той му казал или да й предложи или да се разделят. И се разделили.
Случва се два месеца след 14 февруари, когато тя е очаквала пръстен, а е получила някакво друго бижу от Ван Клиф и Арпелс( гледай ти, на какви неща се сърдят някои  Grinning). Напрежението е било твърде голямо, хем е с него, хем официално не му е никаква, няма охрана, папараците ги побъркват. Уилям сънува кошмари че Кейт загива като майка му.

ооо, Боже! И какво се е променило  Rolling Eyes

# 1 554
  • Paris, France
Камила НЕ може да стане кралица на Великобритания дори и Чарлз да стане крал. Ако той нямаше деца от Даяна Камила приема неговите титли изцяло  но тъй като Даяна е майка на  престолонаселдника Камила няма право на върховна титла - принцеса или кралица.

Това не е вярно. По закон на титла кралица има право законна наследница на трона след смъртта на родителя от който го наследява (крал или кралица) или съпругата на краля. Даяна, ако синът и стане крал, би била наричана кралицата-майка, което не пречи Камила да остане овдовяла кралица и да бъде наричана кралица Камила ако е била коронована. Даяна не е престолонаследник и съответно титлите и зависят от тези на съпруга и и/или децата.

Камила има право да стане кралица и тогава би била наричана кралската съпруга (queen consort) или кралица Камила.

# 1 555
и двете сестри изглеждат хитруши.
симпатични са ми , сватбата беше вълшебна, но не мога да се оттърва от мисълта за майката, която я е преместила в у-та, където е учил Уилиам... не разбрах дали е вярно, но се връзва с имиджа им на успешно катерещи се по социалната стълба ( четох вчера нещо за това:) Глициниите...

# 1 556

Боже, как звучи само! (знам, че на английски няма същото значение, ама все пак...)

# 1 557
Уилям отишъл в някакво поделение (нали е военен някакъв) и там имало много партита, а това на Кейт не и харесало. Той нямал много време за нея. Карали са се за тези работи и Уилям се почувствал притиснат, а не се чувтвал готов да се обвързва по-сериозно, като се жени и затва се разделили.
В някакъв филм в го гледах.

ПП. Те не са ли учили само в колежа заедно. Или и в гимназията?

# 1 558
аз си мисля, че Чарлз изобщо ще прескочи кралстването си в полза на сина си и ще си живее спокойни старини с Камила, сред китки и ловни дружинки

# 1 559
  • София
и двете сестри изглеждат хитруши.
симпатични са ми , сватбата беше вълшебна, но не мога да се оттърва от мисълта за майката, която я е преместила в у-та, където е учил Уилиам... не разбрах дали е вярно, но се връзва с имиджа им на успешно катерещи се по социалната стълба ( четох вчера нещо за това:) Глициниите...

е, чак толкова   newsm78 Как може да е знаела, че Уилям ще се влюби точно в нейната дъщеря. Можеше да не я забележи  newsm78

Уилям не постъпва ли 2001г, а Кейт е там от 2000г  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт