Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 168 869
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 1 605
  • София
Azzy И съпругата на кмета на Лондон не представлява Индия, но по етикет може да бъде в национална носия на родната си страна. Ако на един бал има 20 шотландци, най- обикновени, е твърде вероятно всички да са с полички без официално да представляват Шотландия.

Ама то бива да се лигавите ама чак пък толкоз. Цели 107 странници лигавене. Какви дрехи и шапки носили. Къде какво правили. Още малко и ще обсъждате как са се любили принца и принцесата. А, и каква марка презервативи (евентуално) са използвали.
Къде по-важни неща има да се обсъждат в родината ни, вие сте седнали обсъждате едни персони които по никакъв начин (освен ако не живеете в Обединеното Кралство)не засягат нашето битие.
Темата се превърна в Спамо-Чат и нека модераторите я затворят.
Ако помислиш малко ще разбереш какво е важното в тази сватба, за да се обсъжда. Но дори и да не го намериш приеми, че всеки може да намира различни неща за важни и интересни. Ако всички бяхме точно като теб на кого щеше да четеш морал и кого щеше да просветляваш?

# 1 606
  • Costa Rica
това всъщност не са шапки, мисля, че се казват фашинейтърс или нещо такова ( не се сещам в момента), но всички тези безумия и акценти по главите, които не могат да се нарекат шапки имат друго име, не че има значение де.

Точно fascinators са.

А едната от Даянините племеннички - Кити, беше окачествена като най-зле облечена, заради обилното количество цици, изложени на показ.

emokey, ти май наби де що имаше за пребиване и до нашата тема ли опря? Я бегай да си търсиш кауза другаде Mr. Green

# 1 607
  • София
Чакайте сега и аз да се изкажа като клюкарка, дето си  няма друга работа  Mr. Green. Вчера обърнахте ли внимание на двете сериозни грешки, които направиха водещите на централната емисия новини по Нова ТВ? Галина Щърбева разказваше за залата, в която се провежда вечерния прием. Че била най-голямата, бла-бла, поръчана от кралица Виктория в чест на края на Римската война  Joy (а не Кримската, както е правилно). А водещият, още с първите си думи, начере Катрин и Уилиям дук и дукеса на Окфорд  Laughing (пък те взеха херцогството Кеймбридж).
До края на емисията нито един от тях не каза "Извинете, сгрешихме"  Crossing Arms.

Интересно ми е как се дават титлите? Нали се наследяват? Вярно, че могат и да се отнемат, но все пак ми е интересно. Всеки член от кралското семейство при сватбата си е получил някаква титла, а преди това е имал май и по рождение..., или бъркам.

# 1 608
Направо на фетишинейтърс ми мяза работата. Сега зацепих - Пипката що си няма и тя такова боднато? Или "the maid of honor" e освободенa от модното изтезание?

# 1 609
  • София
Azzy И съпругата на кмета на Лондон не представлява Индия, но по етикет може да бъде в национална носия на родната си страна. Ако на един бал има 20 шотландци, най- обикновени, е твърде вероятно всички да са с полички без официално да представляват Шотландия.
Бояна, не ми харесва кметицата, как да ти го обясня.
Наясно съм с етикета, но ми е смешна, просто.

# 1 610
  • Costa Rica
Направо на фетишинейтърс ми мяза работата. Сега зацепих - Пипката що си няма и тя такова боднато? Или "the maid of honor" e освободенa от модното изтезание?
Имаше си. Отзад на косата и не толкова хахаво. Wink

А тук изглежда супер:

# 1 611
А някой някъде прочете ли обяснение,зашо Пипа е в бяло?
Аз това,което чух по телевизията е че наистина не е прието никой да е облечен в бяло за да не бъде конкуренция на булката,но Пипа като най- доверена приятелка и сестра на Кейт го били съглусавали помежду и така искали да покажат,колко са си близки и как си се подкрепят като семейство
:lol

:
Имаше си. Отзад на косата и не толкова хахаво. Wink
О да,и беше дори много нежно и красиво и идеално и пасваше на роклята Heart Eyes

# 1 612
  • София

И на мен не ми хареса. Като е искала да е със индийски одежди е можела да се представи далеч по-добре. И тези чехли?
Имам приятелка индийка, виждала съм я облечена със сари ( малко снимки 1 2 3 ) и въпреки, че не са ми по вкуса, са доста впечатляващи. За жената на кмета не мога да кажа същото.

# 1 613
Интересно, много коментари за всичко , а никъде никой не каза и не се видяха обувките на Кейт. newsm78 newsm78

Между другото, Пипа е много хубава и стилна.

# 1 614
  • Costa Rica
Интересно, много коментари за всичко , а никъде никой не каза и не се видяха обувките на Кейт. newsm78 newsm78

Разходи се из предните страници. И казаха, и показаха Wink

Пипа и Кейт на са стандартни красавици - лицето на Кейт е ужасно несиметрично - но имат класа и излъчване. Изобщо нямат нужда от ботокс, маникюри и изрусяване.

# 1 615
Интересно ми е как се дават титлите? Нали се наследяват? Вярно, че могат и да се отнемат, но все пак ми е интересно. Всеки член от кралското семейство при сватбата си е получил някаква титла, а преди това е имал май и по рождение..., или бъркам.
Има различни. Някои се наследяват, специално Кеймбриджката пише, че е използвана до 1901 г (май) и сега отново се възстановява.
А и то има толкова видове титли, че сигурно цял живот няма да ни стигне на нас, плебеите, да ги изучим:)
Аз по назад питах за герба, ама никой не ми отговори. Бащата Мидълтън заради сватбата ли се е сдобил с герб ( и Пипа, и Кейт си имат), или всеки може да си избере герб и мото?

Много ми стана инересна темата, ако има някой да препоръча книга по върпоса за гербове, титли,монархии на достъпен език ще съм благодарна. Може и на английски.

# 1 616
  • На земята, която е всъщност звезда.

Joy Joy

А това е приятелят на Пипа, лондонски богаташ и банкер:

Предишните й приятели също са били богати, а и от аристокрацията. Изобщо, сестрите Мидълтън не си губят времето.  Laughing  

# 1 617
  • София

И на мен не ми хареса. Като е искала да е със индийски одежди е можела да се представи далеч по-добре. И тези чехли?
Имам приятелка индийка, виждала съм я облечена със сари ( малко снимки 1 2 3 ) и въпреки, че не са ми по вкуса, са доста впечатляващи. За жената на кмета не мога да кажа същото.
Определено.
Жените от добрите семейства в Индия, имат изключително царствено излъчване.
Изобщо Изтока дава онази пищност, която на една европейка би стояла кичозно, натруфено и направо нелепо.
И в крайна сметка става въпрос за личен стил.
Никой не може да ме убеди, че джапанките на кметицата, разпуснатите волоси и изобщо цялостното решение за визията и са добър избор.

# 1 618
  • София

Е, аз не съм казала, че на мен ми харесва. Нали обсъждахме защо е облякла носия. Дали и е хубава носията не мога да кажа, защото не съм живяла в Индия и идея нямам какво е красиво според индийците.

# 1 619

Аз по назад питах за герба, ама никой не ми отговори. Бащата Мидълтън заради сватбата ли се е сдобил с герб ( и Пипа, и Кейт си имат), или всеки може да си избере герб и мото?

Преди сватбата е направен герба, представляващ три дъбови клонки с три жълъда, които олицетворяват трите деца на семейство Мидълтън, златната лената по средата символизира майката и т.н. Гербът е поръчан преди сватбата, за да може след това да се съчетае с герба на Уилям и така да се създаде нов герб на новото семейство. И по принцип всяко семейство може да си изработи герб, не само аристократите.

Общи условия

Активация на акаунт