Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 168 873
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 1 650
  • София
Плисенцата като в роклята на тъщата по-горе се наричат така.

# 1 651
  • София
Пък някоя идеална част от замъче ако изпадне в наследство.... Blush

Ооооо, аз даже знам къде искам да е  Blush, не че съм нахална, де Joy

# 1 652
Сладурррр   Heart Eyes  Много ми хареса как Уилям през цялото време се изчервяваше, усмихваше и не можеше да срие щастието си. Катрин, като че ли ми беше една идея по-сдържана и зряла.

# 1 653

Личи си кой не е бил нито чавдарче, нито пионерче. hahaha
Едно време носехме поли солей като част от униформата. Laughing

# 1 654
  • София
Вчера гледах един документален филм "Уилям, Кейт и 8 кралски сватби".
8-те кралски сватби бяха съответно на: Кралица Елизабет, сестра й принцеса Маргарет, децата й принц Чарлз, принц Андрю, принцеса Ан, принц Едуард, втората сватба на принц Чарлз /с Камила/ и разбера се последната на принц Уилям.
На мен ми бе любопитно, че почти единствено кралица Елизабет е с успешен стабилен брак вече повече от 60 години. Мисля, че и най-малкият й син принц Едуард все още е обвързан щастливо също с обикновено момиче - Софи Рис-Джоунс (между другото тя е  копие на Лейди Ди). Сватбата им беше през 1999г. А, и Чарлз с Камила.
Всички останали кралски сватби приключват с разводи.
Дано Уилям и Кейт да имат по-добър късмет от знатните си роднини.

почти съм сигурна, че бракът на Уилям ще е от малкото щастливи и вече казах защо. Тя никога няма да напусне двореца, към който толкова много се стреми, а той е безумно влюбен в нея и няма да я нарани. Дано само устоят на натиска, защото вчера гледайки интервюто на Даяна в "Panorama" (да не се бърка с БГ еквивалента) ми стана жал. Тя каза, че в първите години наистина е обичала много Чарлз и той я е обичал по свой начин, но след раждането на Хари всичко се е променило. Тя не е очаквала какъв натиск ще има от кралското сем-во и от обществото. Не е могла да се справи със стреса и напрежението и е изпаднала в тежка депресия. Чарлз не е застанал зад нея в този момент, въпреки ще тя се е разболяла в този период и от болимия. Каза, че всяко момиче, което влиза в кралското сем-во трябва психически да е подготвено за това, което му предстои  Rolling Eyes

# 1 655
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ето това сладурче не беше подготвено за стреса на сватбения ден:

# 1 656
Мерси Бояна  bouquet Човек се учи докато е жив!
Ето и солей не знаех какво е,въпреки че съм била и чавдарче и пионерче,ама вече знам Grinning

# 1 657
  • Бургас
Колко е сърдито горкото.  hahaha

Спомням си,че рекламираха филм по БТВ за Уилям и Кейт, даваха ли го вече?  Rolling Eyes

# 1 658
Филма го има в замунда.

# 1 659
Не , днес от 20ч е този по бтв, а от 14ч по бнт има документален филм за двамата.

# 1 660
имайте предвид все пак, че връзката им не се е пръкнала онзи ден, те са реална двойка от години, предполага се, че са улегнали като взаимоотношения, така че е напълно възможно да имат спокоен и добър брак.
случая не е  като на чарлз и даяна, например - уреден брак, малко влюбено и наивно момиче вс. човек, който цял живот е обичал друга жена или случая на Сара Ф.
Тук мис е струва, че има една по-голяма приземеност, влюбеност чак.. не знам, но си личи, че поне единия се вълнува ( той), тя според мен нищо не помни от целия ден, изглеждаше толкова.. стегнато, че сигурно е била на друга планета през цялото време.
за разлика от коментаторите по Е! , аз не видях да се забавляват през цялото време, изиграха си ролите и това е, пак добре, че мина без изненади, че с тези комуникации сигурно милиарди са ги гледали

# 1 661
  • София
Филма го има в замунда.

кой филм?  Embarassed

# 1 662
има някакъв игрален филм, някаква боза, май немска, рекламираха я и тук,  в стил приказката и т.н.

# 1 663
  • София
имайте предвид все пак, че връзката им не се е пръкнала онзи ден, те са реална двойка от години, предполага се, че са улегнали като взаимоотношения, така че е напълно възможно да имат спокоен и добър брак.

да, но четох, че в колежа им е било добре, защото са живели заедно и това им е давало спокойствие т.е. така или иначе са съквартиранти, нямали са нужда от прикритие, НО в момента, в който са се дипломирали, тя много се е изнервила от начина им на живот и неговата натовареност. Той вече е поел доста задължение на престолонаследник, а от сега ще са още повече (думите са на техен приятел от някаква boy група ).

# 1 664
William and  Kate.
Имаше го ок. седмица преди сватбата. Предполагам е същият, който ще пускат тая вечер. Малко е...странен. Личи си, че е евтино сниман. Но проследява историята Simple Smile
OK+Американски е, не немски. Но прилича на немските на Розамунде каква беше там...

Общи условия

Активация на акаунт