Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 168 883
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 1 725
може би нямат постоянна прислуга, но все някой идва да чисти, пере и глади.

# 1 726
  • София
само на мен ли ми харесва катрин и преди, и след?
дори и майка и/както се пише/ да е подпомогнала съдбата  Crazy, супер е, жената е подредила перфектно картите на дъщеря си/ако имах дъщеря, бих направила същото/. на по-малката дъщеря след това представяне на сватбата дори шансовете и се увеличават още по-стремглаво да сключи подходящ брак.
аз пък и завиждам, мисля, че това е един живот като в приказка и веднага взимам който и да е принц.   Simple Smile

Кейт трябва да е благодарна цял живот на майка си, ако е вярно това  Peace Пипа скоро ще се откаже от крикет-играча. Добре си изиграва козовете  Peace

# 1 727
може би нямат постоянна прислуга, но все някой идва да чисти, пере и глади.

Да да, ама мисълта ми беше, че не е като един слуга в ливрея да ти дърпа стола, втори да ти разгъва салфетката.

И на мен ми харесва и преди, и след. То разликата е само в годините, иначе нещо фрапиращо не виждам.

# 1 728
  • София
В момента по Канал 1 дават документален филм за Уилям и Кейт! Peace

това е същият филм, който даваха по DIVA мисля  Peace

# 1 729
  • Абсурдистан
И аз да се наредя за линк от филма, моля. Praynig

Кой филм, този от замунда ли?

# 1 730
  • София
Прочетох с интерес последните страници и заформилата се дискусия относно "тежестта на царската корона". В тази връзка как ще коментирате промяната в Летисия, която от самоуверена жена с професия се превърна в красива принцеса без никакъв живец в погледа. Престоят в испанския двор ли й се отрази така или има някакъв друг проблем или дразнител?

# 1 731
Цитат
Цитат на: Смърфиетка в Нед., 01 Май 2011, 14:52
В момента по Канал 1 дават документален филм за Уилям и Кейт!

това е същият филм, който даваха по DIVA мисля  

Супер, защото не го гледах тогава!  Simple Smile

# 1 732
Докато той е военен, няма да им трябва чак толкова прислуга. Военните са по цял ден на работа, почти като служители, всичко им е осигурено през деня - закуска, обяд. Предполагам, че униформите не си ги перат в къщи, много неща от битов характер поема частта, в която служат. Та Кейти ще има да прави една вечеря, да чисти и да пере доста по-малко от всяка редова домакиня. По скоро си мисля, че дори ще й е скучно - сама, на място без близки и кой знае какви развлечения.

# 1 733
  • София
Прочетох с интерес последните страници и заформилата се дискусия относно "тежестта на царската корона". В тази връзка как ще коментирате промяната в Летисия, която от самоуверена жена с професия се превърна в красива принцеса без никакъв живец в погледа. Престоят в испанския двор ли й се отрази така или има някакъв друг проблем или дразнител?

можеш ли да постнеш снимки before и after, защото не съм забелязала промяната  Embarassed Освен това е нормално да промени държанието си- скромност, въздържаност, спокоен поглед....това са качествата на една принцеса  Peace

DarkViolet , няма да е сама. Хари ще живее с тях и сестра й ще я посещавала много често  Peace

# 1 734
В момента гледам как 18 годишният Уилям готви и чисти тоалетни на някаква мисия в Чили, където е бил 1 година. Така, че явно той ще домакинства в новия им дом, след като нямат прислуга  Party

# 1 735
  • София
Позитиви и облаги има, проблемът е, че се свиква с тях и когато започнат да се приемат за ежедневие, негативите още повече дотежават. Напр. свикваш с това, че не се налага да готвиш след уморителен 8- часов работен ден, а започваш да забелязваш все повече това, че не можеш да се храниш където и когато поискаш. Ако Кейт се беше омъжила за някой обикновен граф или за някой от редовите внуци или племенници на кралицата, съм съгласна, че ще има повече позитиви, отколкото негативи.

абсолютен факт. Съпругата на Хари (която и да е тя) ще бъде в много по-изгодно положение от тази гледна точка  Peace

Еее, зависи каква ще е на хари съпругата. Ако е лудетина като Фърги  Crazy

Е, да ако се беше омъжила за по-обикновен граф или друг внук, щеше да и е по-лесно, но май не това е искала бившата г-ца Мидълтън.
Освен това по повод оттеглянето на Чарлс в полза на Уилям - и за двамата младоженци ще е по-добре, ако Чарлс не го направи - така ще имат много повече време да свикнат, с това което им предстои като кралска двойка.

В момента гледам как 18 годишният Уилям готви и чисти тоалетни на някаква мисия в Чили, където е бил 1 година. Така, че явно той ще домакинства в новия им дом, след като нямат прислуга  Party
Във филма казаха, че и Кейт е била там, но по разлчино време, разминали са се.

DarkViolet , няма да е сама. Хари ще живее с тях и сестра й ще я посещавала много често  Peace
Ееее, значи може да стане и доста интересно  Joy Тази информация, че Хари ще живее с тях откъде се появи?

# 1 736
Добре де, какъв точно е печелившият бизнес на родителите й?
Постоянно казват различни неща - кетъринг, каталожна търговия, детски играчки  newsm78

# 1 737
  • На земята, която е всъщност звезда.

Не знам какъв точно е проблемът, но хич не ми хареса Летисия, наистина е като болна. Не знам защо, но като видях първите снимки с нея ми стана много мъчно. Sad

А относно Пипа, не мислете, че тепърва се готви за скок сред аристокрацията. Предишните й две гаджета са били точно такива, родителите на единия притежават замъка, в който е сниман Хари Потър. Също четох, че тя е била по- популярната от двете и се е смятало, че тя ще сключи по- звезден брак.

# 1 738
Добре де, какъв точно е печелившият бизнес на родителите й?
Постоянно казват различни неща - кетъринг, каталожна търговия, детски играчки  newsm78
парти агенция

пп. какви източници следиш Shocked не съм чула нищо по различно дотук

# 1 739
  • София
ето го тежкият момент, който по TLC каза приятелят им, че ги е разделил. Той поема задълженията си по рождение след дипломирането, а тя е свикнала да са постоянно заедно и не е била съгласна явно да не й обръща внимание.

Общи условия

Активация на акаунт