Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 168 891
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 1 770
  • София
Още бабата е била бая амбициозна.

# 1 771
  • София
Хари пак се е изцелил с това "пич" в речта си  Joy Joy Joy Joy Започва все повече да ми харесва това момче  Joy Представям си физиономията на кралицата по време на речта  Joy Joy

http://www.dailymail.co.uk/home/index.html

Тя и мъжа й не са били там - предвидливо са оставили младите да се напразнуват Simple Smile

# 1 772
Беатрис  Rolling Eyes с маратонки ли е  newsm78

И принц Филип си го бива за своите 90 години  Laughing

# 1 773
  • София
Хари пак се е изцелил с това "пич" в речта си  Joy Joy Joy Joy Започва все повече да ми харесва това момче  Joy Представям си физиономията на кралицата по време на речта Joy Joy

http://www.dailymail.co.uk/home/index.html

Тя и мъжа й не са били там - предвидливо са оставили младите да се напразнуват Simple Smile

еххх, изпуснала е много или просто е знаела, че речта на Хари няма да е за нейните уши  Joy

ето какво казва Челси за връзката си с Хари: ‘There’s no way we are getting married. It’s not a life for me.’ She has watched what Kate has gone through and how much she has had to sacrifice, and says it’s not for her.

# 1 774
"семейната козметична компания"

Сега пък козметична компания. Ще си водя списък с всички дейности, с които се твърди, че се занимава семейството й.
Това е компанията, някой беше публикувал линк към нея и по напред в темата.
http://www.partypieces.co.uk/

Inside the Middletons' family business
http://money.cnn.com/2011/04/14/smallbusiness/kate-middleton-par … -pieces/index.htm

# 1 775
Къде ще ходят на месец месец, като решат да отидат де????

Доста домашно имам да чета......

Да питам и друго - коя е следващата кралска особа, която трябва да оженим? Принц Алберт може би?

# 1 776
  • София
Хари.

# 1 777
  • София
ето какво казва Челси за връзката си с Хари: ‘There’s no way we are getting married. It’s not a life for me.’ She has watched what Kate has gone through and how much she has had to sacrifice, and says it’s not for her.

Е, няма да и се сърдим много на Челси... Wink

# 1 778

Що Хари? Нека си поживее момчето........

# 1 779
принц алберт от монако е следващият за женене, на 2 юли, мисля беше.
и оттам нататък, само секънд хенд , давайте, че не остана.  Hug

# 1 780

Simple Smile)) Катерин Мидълтън е на 29 години и нито ден не е работила.
Даяна, поне, работеше като детска учителка, преди да я загробят в царското семейство.

След като разделихме разходите по сватбата между сватовете беше ред и да се присмеем hahaha
Joy Joy Joy Голям купон в тази тема Simple Smile))) Цялата рода ги "оправихме" Joy

# 1 781
  • София
ето доказателството, че на Кейт ролята "принцеса" й харесва определено, както и всичко свързано с тази роля  Peace т.е. да се популяризира всичко свързано с нея и Уилям  Peace

The  wedding was the first Royal ceremony to be recorded digitally, with the official audio version available to be downloaded online within an hour of the event’s end. Kate wanted the soundtrack to her big day to be available to the public worldwide via sites such as iTunes. The official Royal Wedding CD will be available on Wednesday.

Вижте обаче Челси какво иска т.е. антипода:
Chelsy thought the wedding was wonderful and she had a ball, but there’s no way marriage is on the cards for her. She wants her freedom and to start a career. That’s her focus at the moment, she and Harry are going to see how things go.’

# 1 782
  • София
АБе аз и секънд хенд няма да го върна.
Секънд хенд с коса фърст хенд.

# 1 783
голям праз, че нито ден не е работила катрин  Wink. не виждам да примира от радост да се прави на ударничка многомашинничка. супер си е била девойката, специалността и е аристократична, майката и - перфектна в сметките, и с добрата семейна среда и финанси, какво повече да иска човек.

на даяна проблемът и е бил, че е била едностранно влюбената във връзката си/и макар и благородничка, от нестабилно семейство/, а чарлс се жени за нея под натиск от двора.

АБе аз и секънд хенд няма да го върна.
Секънд хенд с коса фърст хенд.
абе аз и без коса го взимам  Laughing за мъжа това не е важно  Twisted Evil

# 1 784
  • София
голям праз, че нито ден не е работила катрин  Wink. не виждам да примира от радост да се прави на ударничка многомашинничка. супер си е била девойката, специалността и е аристократична, майката и - перфектна в сметките, и с добрата семейна среда и финанси, какво повече да иска човек.

на даяна проблемът и е бил, че е била едностранно влюбената във връзката си/и макар и благородничка, от нестабилно семейство/, а чарлс се жени за нея под натиск от двора.

самата Даяна твърди, че до раждането на Хари, Чарлз я е обичал и тя го е усещала  Peace

Общи условия

Активация на акаунт