Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 168 881
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 1 800
  • София
Тук има клипче как най-големите купонджии пристигат в хотел Горинг след партито в Бъкингам - видях Пипа, Беатрис, май Челси, ама Хари - не  Sad

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 16:29 от Lana

# 1 801
  • София
Простете, включвам се безобразно късно в тази тема(ама аз в Клюкарника рядко влизам, сега влязох заради Батето), ама обсъдихте ли вече кога ще се появи бебето на Катрин и Уилям? Първото бебе на Грейс Кели и Рение се е появило 9м. и 4 дена след сватбата....А сега? Момче, момиче? Как ще се казва? Катрин да я поканим да стане бъдеща мама - отчетничка?
Не, Маме, още не сме стигнали до тези въпроси  Joy. Към момента сме коментирали тоалети, кръвни връзки, наследства, любови и изневери.

# 1 802
Мама Цоцоланка, верно не си чела  hahaha Свекърите плАтиха сватбата, на тях ще е кръстено детето.

# 1 803
ето как ще изглеждат предполагаемо децата им:
http://curious.actualno.com/news_344398.html

като бебенца

на 21:

# 1 804
  • София

Явно във висшето общество са малко назад с козметичните технологии.  На портретните снимки в едър план ясно си личи как Кейт Мидълтън не си е боядисала или отскубнала няколкото бели косъма в косата край челото.

а видях сума ти набръчкани лакти по тази сватба. Както и суха кожа на ръцете.

И на мен ми се стори, че има няколко бели косъма.

дайте ги тези снимки в близък план, че аз гледах само тези от тронната зала, а там нямаше такива  Rolling Eyes

# 1 805
  • София
Мама Цоцоланка, верно не си чела  hahaha Свекърите плАтиха сватбата, на тях ще е кръстено детето.
Хах, вярно, бе! Как забравих  Joy!

Ей, гледам, че някои от вас се гласят за другия принц, Рокси по ковчежническа линия влиза в благородническия кръг, една друга сладурана пък даже знае кой замък иска да получи като наследство, други дами са с подходящо образование. В тая връзка, като почнат да се раздават титлите, пишете ме мен Дукесата на Красна поляна, че искам и аз кралски облаги  Joy!
Ще ме прощавате за лигнята, ама излъсках цялата къща и нещо ме удари в централния мозък Crazy Hug!

# 1 806
  • София
Тук има клипче как най-големите купонджии пристигат в хотел Горинг след партито в Бъкингам - видях Пипа, Беатрис, май Челси, ама Хари - не  Sad

линкът не се отваря  Rolling Eyes

# 1 807
  • София

линкът не се отваря  Rolling Eyes

Оправих го  Blush

# 1 808
  • София
Хари казал на Пипа на балкона:

"You do look very beautiful today — seriously."

бре.... Laughing

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/royalwedding/3556291/P … pa-Middleton.html

# 1 809
Не си оправила линка.И при мен не се отваря.

На мен Хари много ми допада с чувството си за хумор и бунтарския си нрав,на пук на всички съсухрени лелки и чичковци със синя кръв.Имам чувство,че принца е перманентно напушен. smile3546

Пипа-Хари ми идва прекалено измислено от медиите.Какво й казал,какво тя му казала...не знам си какво..Търсят сензация там,където не мисля,че има такава.

# 1 810
майките със щерки за задомяване да се стягат, този е още на свобода, време е да бъде окован в брак:

Казираги е принц с ангелски очи и дяволски нрав

Принцът с ангелските очи - така пресата нарича 25-годишния Андреа Албер Пиер Казираги. Синът на монакската принцеса Каролина и Стефано Казираги бе обявен за принц на 21 век, като далеч зад себе си остави медийно по-известните принцове Уилям и Хари. Андреа е известен с бохемския си начин на живот, с бунтарския си нрав и вечната битка, която води с папараците и жълтата преса. В разрез с етикета, той обожава да носи развлечени дрехи и тежки гръндж обувки. Вратовръзките и колосаните ризи заемат само малка част от гардероба му, разбира се, с надпис „Неизбежно задължителни”. За ужас на благородниците, Андреа смело развява дългата си коса, която пусна, след като видя снимка на баща си като млад модел. Чаровникът (обявен за един от най-големите красавци в класация на списание People) има бурен любовен живот. Понякога дори гъвкавите папараци не успяват да го хванат в крачка – докато го дебнат с една приятелка, той вече я е сменил и ги изненадва с нова красавица под ръка. Последната „принцеса” на Казираги беше богатата латинодива Татяна Санто Доминго от семейството, известно като “колумбийските Кенеди“. И макар принцеса Каролина да одобри избора на сина си, той все още гледа на гаджетата си като на временно развлечение и не иска дори да чува за сериозно обвързване. Андреа Казираги се появява сравнително рядко по страниците на списанията. И по-добре – колкото по-малко момичета по света знаят за него, толкова по-голяма е вероятността ние, които сме видели ангелските му очи, да потънем в тях.

# 1 811
  • София
Не си оправила линка.И при мен не се отваря.

На мен Хари много ми допада с чувството си за хумор и бунтарския си нрав,на пук на всички съсухрени лелки и чичковци със синя кръв.Имам чувство,че принца е перманентно напушен. smile3546

Пипа-Хари ми идва прекалено измислено от медиите.Какво й казал,какво тя му казала...не знам си какво..Търсят сензация там,където не мисля,че има такава.

кой принц?

Аз мисля, че Хари доста държи на Челси  Peace

# 1 812
Някой нещо да е прочел за прослувутите залози?

# 1 813
missence ако мога да ти направя забележка......Втората целувка бе много по-страстна......

# 1 814
  • In a surreal moment!
Ееее..умирам да видя наше отче да прави цигански колелета насред църквата Simple Smile
Големи зевзеци има в таз Англия, еййй Simple Smile

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1381975/Royal-Wedding-Ca … inster-Abbey.html

малко по надолу в статията има и видео

Общи условия

Активация на акаунт