Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 168 883
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 1 815
  • София
missence ако мога да ти направя забележка......Втората целувка бе много по-страстна......

факт, но не можах да намеря гифтче с нея, а ме мързи да си направя  Embarassed

Още повече, че според медиите Уилям казал: Целуне ме отново Кейт, обичам те!

# 1 816
  • На земята, която е всъщност звезда.
майките със щерки за задомяване да се стягат, този е още на свобода, време е да бъде окован в брак:

Казираги е принц с ангелски очи и дяволски нрав

Принцът с ангелските очи - така пресата нарича 25-годишния Андреа Албер Пиер Казираги. Синът на монакската принцеса Каролина и Стефано Казираги бе обявен за принц на 21 век, като далеч зад себе си остави медийно по-известните принцове Уилям и Хари. Андреа е известен с бохемския си начин на живот, с бунтарския си нрав и вечната битка, която води с папараците и жълтата преса. В разрез с етикета, той обожава да носи развлечени дрехи и тежки гръндж обувки. Вратовръзките и колосаните ризи заемат само малка част от гардероба му, разбира се, с надпис „Неизбежно задължителни”. За ужас на благородниците, Андреа смело развява дългата си коса, която пусна, след като видя снимка на баща си като млад модел. Чаровникът (обявен за един от най-големите красавци в класация на списание People) има бурен любовен живот. Понякога дори гъвкавите папараци не успяват да го хванат в крачка – докато го дебнат с една приятелка, той вече я е сменил и ги изненадва с нова красавица под ръка. Последната „принцеса” на Казираги беше богатата латинодива Татяна Санто Доминго от семейството, известно като “колумбийските Кенеди“. И макар принцеса Каролина да одобри избора на сина си, той все още гледа на гаджетата си като на временно развлечение и не иска дори да чува за сериозно обвързване. Андреа Казираги се появява сравнително рядко по страниците на списанията. И по-добре – колкото по-малко момичета по света знаят за него, толкова по-голяма е вероятността ние, които сме видели ангелските му очи, да потънем в тях.

И брат му не е лош, хем няма опасност от колумбийско отмъщение. Laughing Laughing А като споменахте секънд хенд, не забравяйте нашия Кирил, който се разведе с Росарио Надал.

# 1 817
  • София
Палмира и сестра му е красавица.

Разминаваме се. Докато дойде времеда му пренетирам дъщеря ми, сто процента ще го е отнесла някоя.

# 1 818
  • In The Middle Of Nowhere
Изобщо не ми харесва този Андреа Казираги... въобще не съм омаяна от роял-чарът на тези принцове. Единственото привлекателно, което им намирам е, че са бъдещи крале  Whistling

# 1 819
Не си оправила линка.И при мен не се отваря.

На мен Хари много ми допада с чувството си за хумор и бунтарския си нрав,на пук на всички съсухрени лелки и чичковци със синя кръв.Имам чувство,че принца е перманентно напушен. smile3546

Пипа-Хари ми идва прекалено измислено от медиите.Какво й казал,какво тя му казала...не знам си какво..Търсят сензация там,където не мисля,че има такава.

кой принц?

Аз мисля, че Хари доста държи на Челси  Peace

Хари де,за него писах в поста си.
Нямам представа колко държи на Челси,Иванка,Драганка..честно казано не ме вълнуват дотолкова кралските особи.

# 1 820
нищо де, иде нова вълна подрастващи принцове. ей го къде е испанският двор, на една ръка разстояние , че и рода сме нещо там май.

и двете инфанти имат синове.

# 1 821
Аууууу, Казирагито хич, ама хич не е лош, имайки предвид факта, че не си падам твърде по млади!

Мммм, има дЕволско пламъче в очичките! Twisted Evil

# 1 822
  • София
Е, да, ама аз искам и богат да е.
Не ме вълнува само кръвта.

# 1 823
Аууууу, Казирагито хич, ама хич не е лош, имайки предвид факта, че не си падам твърде по млади!

Мммм, има дЕволско пламъче в очичките! Twisted Evil
жозефа, на такъв годините не се гледат, а на на колко пре/скока е от трона  Flutter

Е, да, ама аз искам и богат да е.
Не ме вълнува само кръвта.

ами огледай се в холандия тогава. не са никак беднички  Laughing/както се казва 1 процент акции да има от 'шел' и е добре  Laughing уреден . вилем александър милият само със щерки се обзаведе, но пък константайн има един син.

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 17:12 от палмира

# 1 824
Хари не е ли разделен с Челси? Навсякъде в английската преса пише за нея като ех т.е бивша?  Thinking

# 1 825
Ето ги и тук двете Казирагита:

http://charlottemaripomeline.web-log.nl/charlottemaripomeline/an … _pierre_20092012/

Ама да знаете, че там я няма английската дисциплина и работата доста е олабена. Laughing

# 1 826
  • София
missence ако мога да ти направя забележка......Втората целувка бе много по-страстна......

факт, но не можах да намеря гифтче с нея, а ме мързи да си направя  Embarassed

Още повече, че според медиите Уилям казал: Целуне ме отново Кейт, обичам те!

поправям се. Тук ги разгадава водещата думите:

1 kiss: fast public kiss!
2 kiss: one more kiss, go on!

# 1 827
Работила е, нещо като мърчъндайзър, доколкото разбирам.
В тази статия от 2007 година, в която се коментира раздялата им, се казва: Middleton, who is an accessories buyer for the British fashion chain Jigsaw

И какво е работила, защото ми се губи по трасето.... newsm78 Money Money Money

Колкото до спора преди/след, преди явно е била по-пухкавка. Ето снимка от 2009 г.

Тук се коментира, че Кейт и Уйлям всъщност имат роднинска връзка, по нейна бащина линия и по линия на Даяна. Родословната връзка:

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/11/17/article-1330370-0C1AD3 … C-359_634x626.jpg

По майчина линия Кейт има еврейска кръв.

# 1 828

По-назад в темата имаше няколко. Като намеря време, ще се разровя Simple Smile

дайте ги тези снимки в близък план, че аз гледах само тези от тронната зала, а там нямаше такива  Rolling Eyes

# 1 829

По-назад в темата имаше няколко. Като намеря време, ще се разровя Simple Smile

дайте ги тези снимки в близък план, че аз гледах само тези от тронната зала, а там нямаше такива  Rolling Eyes

Може да е от светлината:

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/04/30/article-1382109-0BD5A0 … 8-439_634x542.jpg

Общи условия

Активация на акаунт