Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 168 873
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 1 905
Точно се чудех дали не е Наташа, тя ми е голяма любимка, но тук не я разпознах от пръв поглед. Мооого я харесвам по принцип.

явно и принцът й е фен  Laughing
А коя е Наташа Rolling Eyes

# 1 906
Ето една снимка:

Тук е участвала в организирането на благотворително събитие с цел събиране на пари за някаква болница в памет на техен приятел. Били са на кънки, каузата е била супер, но са я критикували доста за неподходящото облекло. Хич няма да е лесно, като те следят на всяка крачка.

# 1 907
  • Пловдив
Е не е най-големия компромат на света  Simple Smile А Уилям е бил доста по-хубав тогава.

много по-хубав, а не е било кой знае колко отдавна (2007г.)

Просто е имал повече коса. На сватбата със шапка беше много по-красив. Може би трябва да си присади малко косица  Laughing

# 1 908
  • Paris, France

Явно във висшето общество са малко назад с козметичните технологии.  На портретните снимки в едър план ясно си личи как Кейт Мидълтън не си е боядисала или отскубнала няколкото бели косъма в косата край челото.

а видях сума ти набръчкани лакти по тази сватба. Както и суха кожа на ръцете.

И на мен ми се стори, че има няколко бели косъма.

И на мене така ми се стори. Може и от светкавиците да е. Не вярвам да са я оставили с бели коси а и е много млада за такива. Понякога засъхнала пяна, лак за коса, гел или подобен продукт дава илюзия за бял или сивеещ косъм. Това е предимството на светлата или изсветлена коса - не си личи бялото в нея  hahaha.

По челото и се виждаха и дупки - нещо като белези от акне. Тях фон дьо тена би трябвало да ги покрие. Направо я съжалявам. По цял свят и обсъждат белезите и белите коси дето сигурно ги няма.

# 1 909
  • София
Цитат
Направо я съжалявам. По цял свят и обсъждат белезите и белите коси дето сигурно ги няма.

това я чака  Rolling Eyes

Смърфиетка, много е критикувана и за онези снимки, на които й се виждат бикините  Laughing

# 1 910
Наташа пееше в Atomic Kitten.

Кейт ще трябва да бъде супер консервативна оттук нататък, така че добре че поне 3 месеца е походила с по-фриволно облекло  Crazy Поне снимки ще има да си ги гледа.

# 1 911
Цитат
Смърфиетка, много е критикувана и за онези снимки, на които й се виждат бикините

Ха, тях съм ги пропуснала  Laughing

# 1 912
Цитат
Направо я съжалявам. По цял свят и обсъждат белезите и белите коси дето сигурно ги няма.

това я чака  Rolling Eyes
което не разбирам на кого му пука, винаги ми е било адски странно и смятам, че е избиване на комплекси от страна на "обикновените хора", които четат много приказки за принцеси и принцове. Същото важи и за звездите от шоубизнеса. Странно ми е как аз например, с моето понапълняло тяло, неоформени в момента вежди, вързана на опашка коса, пишейки пред компа по домашни дрехи мога да изкоментирам двата бели косъма на една страшно красива жена Wink

# 1 913
Е да коментираме собствените си е супер безинтересно  Laughing

# 1 914
  • In The Middle Of Nowhere
Току-що почна филмът за Уил и Кейт и казаха, че е основан на реални събития. Ако има някой неразбрал  Peace

# 1 915
  • София
Цитат
Смърфиетка, много е критикувана и за онези снимки, на които й се виждат бикините

Ха, тях съм ги пропуснала  Laughing

Току-що почна филмът за Уил и Кейт и казаха, че е основан на реални събития. Ако има някой неразбрал  Peace

започна супер захаросано с този разговор с Чарлз  Rolling Eyes И уж точно Кейт го е раздавала незаинтерисована от цял колеж  Wink

# 1 916
по коя програма е?

# 1 917
  • София

БТВ

# 1 918
  • In The Middle Of Nowhere
По БТВ и е ужасно лигав.

# 1 919
  • София
По БТВ и е ужасно лигав.

абсолютно подкрепям. Кейт единствена не се интересува и разбира се се натъртва, че монархията не е вече толкова консервативна по отношение на потеклото   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт