Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 168 873
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 2 130
Роклята изглежда сива  Shocked

От светлината е.

Според мен, Летисия изглежда най-добре от всички високопоставени особи, които е показала alice*.

Зъбките на Кейт дали са изкуствени, че на такива ми приличат newsm78

Едва ли.

# 2 131
  • Sydney
някъде бях чела, че са "правени", но то си и личи де... за разлика от на Уилям - уж принц пък..

# 2 132
  • Варна
някъде бях чела, че са "правени", но то си и личи де... за разлика от на Уилям - уж принц пък..
Няма нищо по-хубаво от естествени "непипани" здрави зъби.

# 2 133
Из коментарите, една англичанка си задава прозаичния въпрос, какво би станало ако на Кейт, пардон Катрин, и се приходи до тоалетната Joy

What's she doing in a dress that anyone can see is miles too long for her...? What if she'd been given the Order of the Bath and needed to 'go to the bathroom'...?? Just imagine the struggle she'd have had simply getting in and out of the bathroom, for a start...!!!

Ама като се замисля, то всички присъстващи трябва да са си направили сметка, да не им се налага да ходят до 00, поне в разстояние на 2-3, че и повече часа.

# 2 134
  • Sydney
ама поне да не бяха жълти  Wink

# 2 135
  • София

Ама като се замисля, то всички присъстващи трябва да са си направили сметка, да не им се налага да ходят до 00, поне в разстояние на 2-3, че и повече часа.

Ох, все едно пък никой не е ходил на сватба... Аман от простотии, които се обсъждат.
Ся пък и зъбите жълти ли са или не са...

# 2 136
  • Майничка
Из коментарите, една англичанка си задава прозаичния въпрос, какво би станало ако на Кейт, пардон Катрин, и се приходи до тоалетната Joy

What's she doing in a dress that anyone can see is miles too long for her...? What if she'd been given the Order of the Bath and needed to 'go to the bathroom'...?? Just imagine the struggle she'd have had simply getting in and out of the bathroom, for a start...!!!

За булката е лесно - памперс и нищо не личи под диплите. Тези, с рокля като на Пипа да му мислят... Wink

# 2 137
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ето го и Ричката, даваха го в директното предаване как се разхожда в църквата. Мислех, че това е приятелката му, но явно не е:

http://www.dlcache.indiatimes.com/imageserve/04lO7hw0Q5f5k/500x3 … background=000000

http://www.dlcache.indiatimes.com/imageserve/06x5ctU6wDdtJ/500x3 … background=000000

Зъбите на Кейт, а и на сестра й и брат й, са направени много добре, не намирам, че са жълти, а съвсем нормален човешки цвят. Комплименти за дентиста.

# 2 138
Не знам дали е обсъждано, но днес виждам снимка от поставения букет на Кейт върху паметника на Незнайния воин в Абатството. Само че като гледах церемонията, тя си се качи с букета в каретата към Бъкингам newsm78 Кога се е озовал върху паметника, май пропусна да го остави сама?

# 2 139
  • Варна
ама поне да не бяха жълти  Wink
Жълти, ама здрави Simple Smile
Тази американска мания за белоснежна усмивка здраво промива мозъци.

# 2 140
Не знам дали е обсъждано, но днес виждам снимка от поставения букет на Кейт върху паметника на Незнайния воин в Абатството. Само че като гледах церемонията, тя си се качи с букета в каретата към Бъкингам newsm78 Кога се е озовал върху паметника, май пропусна да го остави сама?

Нали имаше снимки, че после са си направили разходка с Уилям с един Астън Мартин кабрио. Тя е все още с роклята и букета. Вероятно тогава са се върнали и го е оставила там.

# 2 141

Нали имаше снимки, че после са си направили разходка с Уилям с един Астън Мартин кабрио. Тя е все още с роклята и букета. Вероятно тогава са се върнали и го е оставила там.

По ТВ казаха, че букетът се оставял там след сватбата.......

# 2 142

Да, ако са криви още по-добре.  Crazy

# 2 143
  • Варна

Да, ако са криви още по-добре.  Crazy

Ако са криви, да се извадят и да се сложат винири и фасети.
Полудяхте съвсем.

# 2 144
Много ми е интересно винаги било търсещите кусури мамаши какво, аджеба, представляват точно в живота? Зад екрана?
90/60/90, 178/55 кг, 32 белоснежни без НИТО ЕДИН КАРИЕС зъби, перфектна стойка и кожа?

Общи условия

Активация на акаунт