Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 167 345
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 2 190
И аз не вярвам да не е.
Въобще не вярвам да не е подписал. Сега ще има много спекулации по всички въпроси.
В предаването "Тази сутрин" днес сутринта дизайнерката Невена е обяснила доста неща и символи за роклята на младоженката.

# 2 191
  • На земята, която е всъщност звезда.
И аз не вярвам да не е.

А иначе ако не е подписал той, какво значение има тя подписала ли е, не е ли?  newsm78 По повод приятеля на вселена се чудя тука Simple Smile

Той може да го подпише след това и договорът влиза в сила. Просто няма начин да не е уреден имуществения въпрос.

# 2 192
Аз не мисля, че има значение дали го е подписал или не той този договор, все пак става въпрос за евентуална подялба на НЕГОВОТО имущество, което ТЯ да вземе, т.е той си го пази, а тя се разписва да не претендира за него при евентуална раздяла.
Грима и е ужасен, с това черното под очите не ми харесва. Единствено това не харесах от цялата сватба, и не разбирам как може за елементарна прическа като нейната да се изисква толкова труд от специалист, а грима  Rolling Eyes е сама да се гримираш  Confused и сватбата си, и то да се омъжиш за принц  Rolling Eyes можеше да се остави в ръцете на специалист според мен, не ми харесва

# 2 193
Може ли да сложите снимка на това как би ви харесало да изглежда булката.
Рокля или прическа..
На мен така ми хареса.Но щом роклята не ви допада сигурно имате идея как трябва да изглежда.

# 2 194
На мен много ми харесва като цяло. Според мен точно това е тип рокля за принцеса.
За себе си харесвам друг вид рокли, ама аз няма да се омъжвам за принц, де. Laughing

# 2 195
Може ли да сложите снимка на това как би ви харесало да изглежда булката.
Рокля или прическа..
На мен така ми хареса.Но щом роклята не ви допада сигурно имате идея как трябва да изглежда.
Честно казано, аз повече се влюбих във втората и рокля, за партито.
Не обичам нещо рокли с шлейфове.

# 2 196
  • Варна
Абе за грима ,като че ли така си се правят на острова, знам ли, и сестра и, и маман бяха с подобен...и преподавателката ми по английски - британка, така си черни очите.
Пък може наистина да не се е одобрила, както  се и каза, и решило момичето само..... искала да е разпознаваема за любимия - всъщност това беше обяснението.

Да не говоря, аз, която се гримирам отлично, че и всички дружки правя...защо бях решила да ида на грим за моя сватбен ден...още като се надигнах от шезлонга ( или както там се нарича - легло за масаж) и срещнах погледа на приятелката ми, разбрах, че нещата са страшни...след хилядите уверения на гримьорката , че ще е нещо свежо и леко, се оказах, забележете, със златна очна линия, оранж сенки и ярко червило в коралово Sick и кристална сълзичка за разкош Shocked
Сега ми е забавно, но тогава ...  та разбирам, че Кейт може да не е видяла себе си в пробния грим.

# 2 197
  • София
ЛюбОff  Joy Joy Joy
Смешно е да се чете, но знам какво е да се изпита на собствен гръб  Tired

Чудно ми е слуд като установихме, че френския маникюр е най - важното и модерно нещо във визията какво ли е най - важното относно грима за Кейт. Може би в тази семпла рокля с дантели трябваше да се направи като родните фолкаджийки... За мен и черното, и всичкото и си е наред. Ако го нямаше отдалеч Катрин щеше да изглежда като измита. А пък като се е гримирала сама какво от това - въпрос на личен избор. В тези неща няма значение принцеса ли си или не.

# 2 198
Densi, а знаеш ли какви са тези символи?

Ще потърся из нета.

Аз също харесах повече втората рокля.

Попаднах на това относно букета:
http://www.gradinata.bg/index.php?page=article&article_id=1320

# 2 199
Според мен всичко беше идеално - и Кейт, и Уилям, а най-много ми хареса това, че се обичат много и това им личеше Peace Дано имат наистина дълъг и много щастлив брак и както каза отчето, по време на венчавката, да са заедно сега и завинаги Heart Eyes

# 2 200
Никой не е казал, че грима трябва да е силен или измит. Има и средно положение. Можеше да е леко опушен около очите да речем, но тази черна линия под окото ме "боде", не ми харесва. Въпрос на вкус, както се казва  Peace Определено на тази нежна дантелена рокля не би стоял добре вечерен грим ала Николетка, но можеше да се постарае повече  Crazy Забелязах и аз, че и сестра И и майка И са с подобен грим, за другите англичанки - не знам какво е модерно там  Grinning
А за "професионалните" гримьори в БГ - не съм ходила аз самата, но доста мои приятелки са станали "жертва" на такива  Mr. Green та знам за какво става въпрос. Именно за това аз сама си  направих грима за бала си, и се отличавах от половината ми съученички заради черното около очите, което при мен липсваше. И пак не бях "измита"  Rolling Eyes
Но и тук предполагам е въпрос на професионализъм, както има добри диазйнери и лоши такива, има и добри гримьори, и лоши такива. Жена в нейното положение е нормално да се възползва от тези услуги. Иначе, да, няма лошо сама да се гримираш при такива събития. Но на мен не ми харесва начина, по който го е направила  Mr. Green

# 2 201
  • На земята, която е всъщност звезда.
Пишеше, че по повод събитието, Кейт е взела "уроци" по грим от професионален майстор. Сега, аз не знам какво се има предвид под "гримирала се сама", но със сигурност някой я е огледал, преди да тръгне към олтара, и този някой не е бил хванат от улицата.
Струва ми се, че доста се преиграва с това, че те сами били взели решение за това или онова. Сами, сами, е колко пък да са били сами.  Wink По- скоро се опитват да внушат на обикновените хора, че евентуалният бъдещ крал и съпругата му са зрели, самостоятелни и, във време на криза, разумни и пестеливи. Дори роклята е избрана да не е пищна точно с такава цел.
По повод медения месец, щял да бъде на остров в Индийски океан.    

# 2 202
Грима и е ужасен, с това черното под очите не ми харесва. Единствено това не харесах от цялата сватба, и не разбирам как може за елементарна прическа като нейната да се изисква толкова труд от специалист, а грима  Rolling Eyes е сама да се гримираш  Confused и сватбата си, и то да се омъжиш за принц  Rolling Eyes можеше да се остави в ръцете на специалист според мен, не ми харесва
Peace Peace Peace Абсолютно съгласна.

# 2 203

И на мен прекалено затвореният и акцентиран очен контур на Кейт беше единственото, което не ми хареса от сватбата. Всичко останало беше идеално преценено, нямаше какво да се добави или отнеме.
А още не откривам нищо за обувките на Кейт. Не са онези, които масово се показват, на кадър със слизането от каляската ми се стори, че са по-заотстрени отпред. Защо толкова ги крият?  Grinning

# 2 204
Обуките са направени ръчно също от Сара Бъртън от коприна и сатен, но няма тяхна снимка все още. Роклята струвала към 100 хл. паунда.

Общи условия

Активация на акаунт