Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 167 314
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 2 205
  • Варна
Покажете го този грим, де. Аз не мога да намеря снимка на лицето й в едър план.

# 2 206
  • Ænima/Albuquerque
Тук се вижда, но не много добре.

Едит, на тази се вижда по-хубаво.

# 2 207
  • Варна
Не е чак толкова зле, колкото го описвате. Аз очаквах шок и ужас Simple Smile Всъщност, единственият недостатък според мен е, че линията на долния клепач не е туширана. Стои малко рязко така. Но пък за снимки е идеално. Може би това е била целта?

# 2 208
На мен по-скоро ми е много розов ружът. Ама не чак толкова, че да ми е грозно.

# 2 209
  • Ænima/Albuquerque
Аз не казвам, че е супер зле - тя ще си е хубава и с леген на главата, мен ако питате, но можеше да не е така рязка линията.
Това да и е кусура!   Mr. Green

# 2 210

Тук като цъкнеш на снимка 11 от можеш да я разгледаш под лупа  Grinning

http://www.vogue.co.uk/celebrity-photos/110429-royal-wedding-/ga … lery.aspx?Page=1#

Покажете го този грим, де. Аз не мога да намеря снимка на лицето й в едър план.

# 2 211
  • София
Не е чак толкова зле, колкото го описвате. Аз очаквах шок и ужас Simple Smile Всъщност, единственият недостатък според мен е, че линията на долния клепач не е туширана. Стои малко рязко така. Но пък за снимки е идеално. Може би това е била целта?

Със сигурност това е била целта. Имайки предвид, че хората я гледат отдалеч и по телевизията... неподчертаните очи отдалеч просто не си личат и става като измита. Поради тази причина според мен и ружът е толкова явен.

# 2 212

И мисля, че косата и е с естествения си цвят, и не е боядисвана. Има тук таме някой бял косъм.

# 2 213
На мен ми харесва грима.

# 2 214
  • Ænima/Albuquerque

Точно тази снимка търсех.
Ако не я бях видяла, нямаше да ми направи впечатление.

# 2 215
  • Варна
Добре си е булката. Айде стига сте търсили недостатъци Peace

# 2 216
Само на мен ли не ми изглежда на 29? Аз съм на нейната възраст, но нямам такива бръчки дори като се смея...
Иначе булката си е супер:)

# 2 217
  • Варна
Само на мен ли не ми изглежда на 29? Аз съм на нейната възраст, но нямам такива бръчки дори като се смея...
Бръчките може да са факт след рязкото отслабване.

# 2 218
Добре си е булката. Айде стига сте търсили недостатъци Peace
Аз не прочетох някой да казва като цяло, че е зле. За англичанка си е направо красавица. Намирам я по-хубава от Даяна.

На някои снимки ми се стори, че някои от гостенките са боси все пак, а не с тънки светли чорапи. Rolling Eyes Тези двете със сигурност са боси.

# 2 219
Бръчките може да са факт след рязкото отслабване.

Под очите? Може, не знам......аз 25 кила смъкнах но не се появиха.Може да е до кожа:)

Общи условия

Активация на акаунт