Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 167 337
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 2 265
  • Варна
Ауу, горката Даяна!

Чарлз направо си и го рекна.... ooooh!
Моля, споделете за тези, на които не им се зарежда клипа вече 10мин

"стигнах до заключението, че за мен би било много по-лесно ако имах 2 жени, за да покриват двата края на улиците и аз ще си ходя спокойно в средата, изпълнявайки задълженията си"

т.е. Даяна е толкова популярна, че неговото задължение е само да я придружава, докато тя поздравява и говори с хората.
  bouquet

# 2 266
Цитат на: Приятно ми е - Богиня! link=topic=580409.msg18580075#msg18580075
Странна "шега"  ooooh!
Даяна беше съкрушена в този момент.

Той и преди това нещо подобно подхвърля, но звукът при мене къса ужасно (когато са сред хората, 30 секунди преди това "изказване".)

# 2 267
  • София
Цитат на: Приятно ми е - Богиня! link=topic=580409.msg18580075#msg18580075 Странна "шега"  ooooh!
[quote
Даяна беше съкрушена в този момент.
Той и преди това нещо подобно подхвърля, но звукът при мене къса ужасно (когато са сред хората, 30 секунди преди това "изказване".)

тя просто го прие като предупреждение, каквото си и беше Rolling Eyes

не, просто това я чака цял живот. В UK фигурата на кралицата и престолонаследниците е много важна и те участват активно в светския живот, както и изпълняват задълженията си т.е. той ще има задължения и кариера, а тя ще го следва, където се налага и където й позволят. Освен това тя има сега една основна задача да роди наследници  Peace Напълно нормално е това, което пишат. Точно заради това "пренебрегване" уж, в снощната боза се разделиха, НО това е неговото ежедневие.

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 20:12 от missence

# 2 268

Да попитам: има ли някой от кралското сем-во, който да се е женил за чужденка т.е. позволяла ли се?  newsm78 Като разгледах тези дни материали от кралски сватби, ми направи впечатление, че май няма такъв случай  newsm78
Мисля, че беше някой принц от Северна Европа.
Да. В Холандия се развива действието. Булката е аржентинка, но не обикновена, а дъщеря на диктатор
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%B … D1%81%D0%BA%D0%B0

Мда, и мацката научи холандски за отрицателно време и роди три деца.  Ама повече май няма да има.

Да вържа и офф-а с темата.
 Холандската  двойка не е била на приема след сватбата, понеже на другия ден ( 30.04) се чества деня на кралицата и  трябваше да са свежи на родна земя.

Ето ги и на  29.04

# 2 269
Добре, че Уилям си избра хубава жена, че да му засенчва захапката ала Петър Стоянов Wink.
Едно не им харесвам: като ходят от 9 г. и принцът е възприето да се ожени, какво толкова чакаха? Някъде четох, за да минели 10 г. от смъртта на Даяна, но станаха 14 г.

# 2 270
Ауу, горката Даяна!

Чарлз направо си и го рекна.... ooooh!
Моля, споделете за тези, на които не им се зарежда клипа вече 10мин

"стигнах до заключението, че за мен би било много по-лесно ако имах 2 жени, за да покриват двата края на улиците и аз ще си ходя спокойно в средата, изпълнявайки задълженията си (или направлявайки нещата)"

т.е. Даяна е толкова популярна, че неговото задължение е само да я придружава, докато тя поздравява и говори с хората.

В един документален филм казаха, че кралското семейство не е очаквало Даяна да стане толкова популярна. В един момент Чарлз започнал да се дразни, че жена му е по-известна от него, може би периода съвпада с това изказване.

# 2 271
  • София
Добре, че Уилям си избра хубава жена, че да му засенчва захапката ала Петър Стоянов Wink.
Едно не им харесвам: като ходят от 9 г. и принцът е възприето да се ожени, какво толкова чакаха? Някъде четох, за да минели 10 г. от смъртта на Даяна, но станаха 14 г.

да се находят; да са убедени, че са един за друг и нея са я обучавали последните години на протокол!

# 2 272
  • София
В един документален филм казаха, че кралското семейство не е очаквало Даяна да стане толкова популярна. В един момент Чарлз започнал да се дразни, че жена му е по-известна от него, може би периода съвпада с това изказване.

много ясно. Все пак той е престолонаследника, той трябва да се ползва с най-голяма популярност сред обществото, а то какво стана  Whistling
Затова сега хубаво са обучили новата принцеса да не "вдига" много глава  Rolling Eyes В крайна сметка това е нормално в тези среди  Peace

# 2 273
Sterretje, ze zijn heeeel mooi gezin toch! Heart Eyes

(аз, като съм научила холандски, има ли някой, хм, холандски принц втора ръка? И хубави деца раждам, де  Mr. Green)

# 2 274
  • София
Цитат
Мда, и мацката научи холандски за отрицателно време и роди три деца.  Ама повече май няма да има.

защо?

# 2 275
Чарлз има не много благи изказвания още от преди да се оженят. Когато още в самото начало ги питат защо се женят, тя казва 'защото съм влюбена', а той пуска една иронична шега.

# 2 276
Sterretje, ze zijn heeeel mooi gezin toch! Heart Eyes

(аз, като съм научила холандски, има ли някой, хм, холандски принц втора ръка? И хубави деца раждам, де  Mr. Green)

Хайде  ела, пък дали ще те уредим... ще решим на място. Heart Eyes Hug

# 2 277
Чарлз има не много благи изказвания още от преди да се оженят. Когато още в самото начало ги питат защо се женят, тя казва 'защото съм влюбена', а той пуска една иронична шега.

Да, гледала съм го и беше ... абе грозно. На въпроса той влюбен ли е в нея, отговаря (цитирам по памет) "Да, каквото и да значи това...". Даяна гледаше много объркано, засрамено, тъжно...  Tired

# 2 278
  • София
Предполагам, че по протокол Уелският принц трябва да е по-въздържан, когато става въпрос за емоции, особено лични. И да не забравяме, че британците (хеле пък благородниците им) смятат бурнитъе и публични прояви на любов за признак на ниска култура. какво остава за пронцът на Уелс.

И отделно, по-тъп въпрос от "Влюбен ли сте в жена си" не мога да си представя. Ако някой журналист мен ме застреля с подобна безумица, определено ще реагирам по-цветисто от Чарлз. Но тази разлика също е въпрос на произход и поколения възпитание. 

# 2 279
Мисля, че пак северен принц, но не престолонаследник, си взе непопулярна жена с дете от друг.

Общи условия

Активация на акаунт