Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 167 163
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 2 535
Момичето си изглежда добре и преди, и сега. Очеизвадно няма нужда от намеса. Май на повечето зрители им се ще да съществува друго обяснение за красотата й и по възможност кусурите да са колкото се може повече.  Grinning

# 2 536

[/quote]

Кейт манекенства на благотворително дефиле в колежа. Твърди се, че принц Уйлям я забелязал едва след като я видял облечена така и тогава и предложил за пръв път среща. Кейт обаче първоначално отказала, понеже по онова време ходела с друг от горния курс.

[/quote]

да, с въпросния Rupert Finch
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/230591_2073228593 … 229_4898515_n.jpg

и той не е бил лоШа партия
Rupert Finch was an affable and handsome law student and cricketer in his final year at  St Andrews when Kate turned up in 2001. They dated for less than a year.  His parents’ farm is on land in Norfolk owned by William’s uncle, Earl Spencer.
Now a solicitor in London, Rupert is safely married to the Marquess of Reading’s daughter Lady Natasha Rufus Isaacs, who runs a fashion company called Beulah London with a friend. The clothes are made by women who have escaped the sex trade in India.

# 2 537
Добре, а ако лицето и вече няма бузи, то тази оперативна намеса как се нарича?

# 2 538
  • София-в сърцата на моите деца
И аз не искам бузи... Peace

# 2 539
  • Русе/София
не е задължително да е оперативна намеса/никога не съм предполагала,че имам страхотни скули,но при едно мое рязко сваляне на кг.-лъснаха/.

# 2 540

Очеизвадно единствената промяна в Кейт е очертанието на лицето и. Интересно (ми) е как се е получила.

Момичето си изглежда добре и преди, и сега. Очеизвадно няма нужда от намеса. Май на повечето зрители им се ще да съществува друго обяснение за красотата й и по възможност кусурите да са колкото се може повече.  Grinning

alice - много симпатичен мъж  Peace

# 2 541

Очеизвадно единствената промяна в Кейт е очертанието на лицето и. Интересно (ми) е как се е получила.

По-скоро е с лупа търсен ефект.    Grinning
Самата аз като съм заслабвала, съм се променяла доста.

# 2 542

Там е работата, че тя според мен не е отслабвала. Всичките и снимки "по тяло" отпреди доказват, че изобщо не е имала какво да сваля, защото е перфектно. "Свалила" е от лицето.

# 2 543

Там е работата, че тя според мен не е отслабвала. Всичките и снимки "по тяло" отпреди доказват, че изобщо не е имала какво да сваля, защото е перфектно. "Свалила" е от лицето.

Ок. Аз не виждам същото.

# 2 544
  • Русе/София
По-скоро е с лупа търсен ефект.    Grinning
[/quote]

Напълно съм съгласна.Разкостихте жената.Щом е стигнала до тук,значи си заслужава.И аз ,както и всяка от нас има недостатъци и пороци.Важното е да се обичат и да живеят в мир-това е.

# 2 545
# 2 546
http://topmedias.org/images/2011/04/Rupert-Finch.jpg

Това е пак от дефилето в колежа :

# 2 547
Наистина,  като че ли й е издадена повече брадичката, но може и от тслабване да се е получило...

# 2 548
# 2 549
не е задължително да е оперативна намеса/никога не съм предполагала,че имам страхотни скули,но при едно мое рязко сваляне на кг.-лъснаха/.
Мисля си, че такива драстични промени в овала не се дължат само на отслабване.
Но за Катрин съм по-склонна да мисля, че е от отслабване все пак.

Общи условия

Активация на акаунт