Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 167 101
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 2 670
  • София

Само симпатичната руска булка не ми се вписва в тоя сценарий  Joy

# 2 671
  • Sydney
Хари трябва да разбие това консервативно мислене и да си вземе жена, тип Памела Андерсън, да видим бабата как ще изтрещи  Laughing Laughing Laughing Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 2 672
Малко информация за колежа Итън , на който му е интересно : http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/education/4634031.stm

# 2 673
...по-точно Даяна проправи пътя на Кейт ,
първата , която отказа да им играе театрото , стана по-известна от всички тях заедно , постави въпросът ''необходима ли е монархията изобщо ?'' ...  направо ги разката , това продължи и след развода , затова и я претрепаха , много жалко за което ..
...

именно по този повод си мислех тези дни
дали принцовете са простили това на баща си и баба си  newsm78
все пак онази катастрофа преди 15год не си беше случайност, както знаем

или може би именно заради това баба е дала разрешение на Уили да се вземат с Кейт, един вид като изкупление ...

# 2 674
  • София
Не знам да е доказано без капка съмнение, че катастрофата има нещо общо с кралското семейство (предимно към принц Филип са обвиненията), че да се налага нещо да им прощават Уилям и Хари. Мислите ли, че ако знаеха че баба им е наредила да бъде убита майка им (която толкова обичат) биха простили такова нещо - дори и с цената на отказване от короната. Иначе са същите като тях...

Малко информация за колежа Итън , на който му е интересно : http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/education/4634031.stm

Ако някой има път към Уиндзор, непременно да отдели 2 часа за посещение на Итън, ако е възможно - много е интересно! Момчетата там най-обичат възпитаник на Итън да стане премиер - получават свободен ден Simple Smile

# 2 675
Руският журналист сигурно и в България е бил Joy цитирам

„Ние си нямаме кралски сватби и не виждам нищо добро в това. Целият ни придворен живот се върти около депутатите с наднормено тегло, бездарни певци и бивши участници в телевизионни риалита. Гледайки сватбата (на принц Уилям и Кейт Мидълтън) и подготовката за нея, мисля, че би било добре у нас да се възстанови монархията“, казва Баунов.

Искам и аз Хари за монарх, ние поне царска особа можем да предложим, въпреки че е доста по-стара от него и разведена.

Аз изпуснах момента да ви споделя, какъв културен шок изживях в деня на сватбата, когато след около час гледане на  CNN превключих на БНТ 1, да видя какво дават нашите телевизии и попаднах на ББ, който свойски и  простоватичко се караше пак на някого.

# 2 676
  • София
Руският журналист сигурно и в България е бил Joy цитирам

„Ние си нямаме кралски сватби и не виждам нищо добро в това. Целият ни придворен живот се върти около депутатите с наднормено тегло, бездарни певци и бивши участници в телевизионни риалита. Гледайки сватбата (на принц Уилям и Кейт Мидълтън) и подготовката за нея, мисля, че би било добре у нас да се възстанови монархията“, казва Баунов.

И на мен това ми направи впечатление  Joy

Коя можем да предложим на Хари, не разбрах?

# 2 677
  • Sydney
Аз изпуснах момента да ви споделя, какъв културен шок изживях в деня на сватбата, когато след около час гледане на  CNN превключих на БНТ 1, да видя какво дават нашите телевизии и попаднах на ББ, който свойски и  простоватичко се караше пак на някого.
Laughing Laughing Laughing

# 2 678
  • На земята, която е всъщност звезда.
Голям сладур е този Хари  Simple Smile

и на мен ми е много симпатичен (не говоря само външно)  Peace

Камила разкрила какво държи внучката й на голямата сватбена снимка: Камила държи за ръка внучката си, която е другата малка шаферка, а детенцето държи в другата си ръчичка нещо червено- розово. Аз лично го забелязах, но помислих, че е панделка, а се оказва играчка червей, която Хари дал на малката, когато тя се паникьосала от тълпите на сватбата. Играчката трябвало само да й отвлече вниманието, но тя толкова я харесала, че не я пуснала до края и дори се снимала с нея:

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/royalwedding/3562781/W … nd-Wills-pic.html

# 2 679

Ако някой има път към Уиндзор, непременно да отдели 2 часа за посещение на Итън, ако е възможно - много е интересно! Момчетата там най-обичат възпитаник на Итън да стане премиер - получават свободен ден Simple Smile
Като знам, че повечето премиери са възпитаници на Итън сигурно им се случва често:)
Много интересно, не знаех че има посещения, ще го имам предвид.

# 2 680
  • Пловдив
Като споменавате развода на Чарлз и Даяна ....какво всъщност взе Даяна от развода ...доколкото си спомням съдът присъди децата на нея и право да живее в замъка Кенсинктън , и някаква месечна издръжка , но царски имоти мисля не и дадоха.

# 2 681
# 2 682
  • София

Като знам, че повечето премиери са възпитаници на Итън сигурно им се случва често:)
Много интересно, не знаех че има посещения, ще го имам предвид.

Аааа, не е така. Предишният не беше, ние бяхме по негово време и точно това ни казаха - всички стискат палци опозиционният лидер да стане премиер (според Уики 19 са премиерите възпитаници на Итън - единият е Уилям Гладстон).
Итън, има си определни дни и часове, когато може да се посещава.

# 2 683

У Хари има нещо хлапешко и може би затова толкова добре стои в детска компания.

Хари загрижен

Хари куфее

Хари прави негърска уста за целувка

Маймунджулъци

Разнежен

Тримата най-чаровни (и нестандартни) от новите поколения принцове за женене - Андреа Казираги, Хари и шведския Карл-Филип.

# 2 684
  • София
Шведът не е никак лош  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт