Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 167 027
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 2 760
Държелива е кралицата  Laughing Виктория царувала 64 години, но тя ще я надмине май. От сърце й го желая.

# 2 761
  • Paris, France
Възможно е проблемите на Даяна да са отключени от брака с Чарлс, но така или иначе, подобен брак би бил стрес за всяка жена - протоколи, задължения, постоянни раздели...

о, аз съм напълно готова за такъв стресиран живот
разменям го тутакси за моята пролетарска орис.  Twisted Evil

Така си мислиш. Техният живот е много, много различен от този на други богати хора. Точно затова е трудно да се оженят за чужденец, дори и благородник. Имат сложен церемониал и развлечения, които останалите намират скучни и дори досадни. Невъзможно е да се включиш в разговорите им ако не си от тяхната компания. Тях ги свързват - образование в определени елитни училища, лов, поло, общи роднини и приятели. Точно затова принц Уилиам не би могъл да се ожени за никоя освен Кейт. Богатите момичета от тези среди си имат достатъчно пари за парцалки и бижута и достъп до бляскави събития и нямат нужда времето им да бъде губено в посещения на старчески домове, лигавения с инвалиди, откриване на болници и подобни мероприятия в замяна за издръжка от цивилната листа но забрана за икономическа активност.

Още преди да се омъжи са забелязали, че нощем омита хладилниците а е много слаба (Даяна).

# 2 762
  • Paris, France
Цитат
Булимията и е отпреди сватбата  

тя жената казва, че е след раждането на Уилям, ама след като ти казваш, че е преди сватбата, може би тя не е била наясно  Laughing Wink

В книгата на Мортън тя разказва, че булимията и се е отключила преди сватбата. Причината, според нея е била, че чарлз я критикувал, че е пълна. Бях чела някъде, но не съм сигурна, че баща и я изпраща в Швейцария не толкова заради училището, колкото заради чистия планински въздух, защото е смятал, че значителната загуба на тегло в пансиона се дължи на "лошия климат" след като е бил уверен, че тя си изяжда повече от всичко. Ето тук има и други източници:

http://www.dianaforever.com/bulimia.htm

Всъщност аз покрай нея чух името на тази болест, която, за съжаление е нелечима и е много опасна за организма.

Няма значение всъщност. Мъчно ми е, че не е била щастлива и е страдала.

# 2 763
  • На земята, която е всъщност звезда.
Възможно е проблемите на Даяна да са отключени от брака с Чарлс, но така или иначе, подобен брак би бил стрес за всяка жена - протоколи, задължения, постоянни раздели...

Така си мислиш. Техният живот е много, много различен от този на други богати хора. Точно затова е трудно да се оженят за чужденец, дори и благородник. Имат сложен церемониал и развлечения, които останалите намират скучни и дори досадни. Невъзможно е да се включиш в разговорите им ако не си от тяхната компания. Тях ги свързват - образование в определени елитни училища, лов, поло, общи роднини и приятели. Точно затова принц Уилиам не би могъл да се ожени за никоя освен Кейт. Богатите момичета от тези среди си имат достатъчно пари за парцалки и бижута и достъп до бляскави събития и нямат нужда времето им да бъде губено в посещения на старчески домове, лигавения с инвалиди, откриване на болници и подобни мероприятия в замяна за издръжка от цивилната листа но забрана за икономическа активност.

Още преди да се омъжи са забелязали, че нощем омита хладилниците а е много слаба (Даяна).

Много смешно е да се мисли, че това задължително е признак за хранително разстройство.
Аз самата преди 10 години ядях когато, каквото и колкото поискам, минимум един шоколад на ден, никакъв спорт и бях клечка на клечките. Нямаше нужда да меря или търся номер на дреха, даваха ми най- малкия. Никога не съм имала нито булимия, нито анорексия. Е, след години спрях цигарите, нещата вече са по- закръглени, не нося най- тесните дрехи в магазина и думата фитнес, за мое голямо съжаление, вече не ми е чужда. Laughing

# 2 764

Много насериозно ме взе:)
Аз като казвам, че съм съглсана го казвам, защото смятам, че такъв живот би могъл да бъде много по-смислен от този на армиите богаташки дъщерички и съпруги, които намират смисъла му само в харченето на пари под някаква форма. Именно това смятам за ценно в шанса който имат тези жени -  властта да правиш смислени неща и да носиш смислени послания пред гарантирана публика. Даяна, Рания...случиха/случват царственото си битие полезно, което е за предпочитане пред пропиляно.

# 2 765
  • София
Цитат
Точно затова принц Уилиам не би могъл да се ожени за никоя освен Кейт.

защо??????????? Има много благороднички готови да се подложат на това "изпитание" и още много други като Кейт  Peace

# 2 766
Кейт на пазар днес, изглежда хубава и свежа. Носът не ми изглежда правен:

1
2
3
4

# 2 767
  • Paris, France
Тя самата го е казвала неколкократно и е опитвала да привлече внимание към болестта си. Имало е признаци - затвваряла се е в себе си и се е дразнела от натрапената от семейството компания на избрани от тях хора, избухвала е в плач и други подобни още от сватбеното пътешествие. Да, и аз съм имала болезнено слаби години и даже тогава  много си се харесвах  hahaha, нищо че и дрехи не намирах.

Много ми е мъчно, че толкова е страдала. Бях чела, че са разбрали сериозността на положението чак когато са и се развалили всички зъби и даже и тогава са опитвали да го отдадат на бременностите.

Цитат
Точно затова принц Уилиам не би могъл да се ожени за никоя освен Кейт.

защо??????????? Има много благороднички готови да се подложат на това "изпитание" и още много други като Кейт  Peace

Уилиам не движи в компанията на благороднички а предпочита светски хора (сошълайт, ит гърл). Момичета от сорта на Тара Палмър-Томпкинсън и Виктория Бекъм. Едно време, по времето на бурния бекярски живот на чичо му им викаха Слоан рейнджърс (от името на улица в Найтсбридж - богат квартал до двореца). И тези момичета са дъщери на много богати хора и не биха жертвали интересния си необезпокояван живот за този в сковаващата рамка на двореца. Те имат всичко, което имат благородниците, че и повече, без да им се налага да спазват благоприличие и да внимават къде ходят, какво правят, какво казват и с кого се срещат.

# 2 768
  • София
Кейт на пазар днес, изглежда хубава и свежа. Носът не ми изглежда правен:

1
2
3
4

като я гледам хич не са я оковали в някакви рамки на двореца  Peace Много й е "зле", бута си количката и си се забавлява  Peace Сигурно щеше да е по-щастлива като консултант в бижутерска фирма  Peace Хайде стига, ако беше толкова зле, нямаше да се избиват кой пръв да се омъжи за принцовете  Peace

# 2 769
Но е с охрана все пак, нали сещате, че интересът към нея в момента е огромен.

# 2 770
  • София
Но е с охрана все пак, нали сещате, че интересът към нея в момента е огромен.

и какво като е с охрана, това да не е зле  Peace Пазари си спокойно  Peace Хич не си мислете, че е зле. Ако е толкова нетърпимо е нямало да се омъжи за него след 9г. неизвестност дали ще е тя жена му. Драпала е със зъби и нокти за този живот и никой не може да я упрекне  Peace

# 2 771
Ама аз не казвам, че е зле. Не я жаля хич даже.

# 2 772
На пазар в кварталния супер маркет, но с огромния годежен пръстен  Heart Eyes

# 2 773
  • София
На пазар в кварталния супер маркет, но с огромния годежен пръстен  Heart Eyes

с титла и богатство  Laughing Нека й е зле  Grinning

Ама аз не казвам, че е зле. Не я жаля хич даже.

използвах поста ти със снимките просто, не беше насочено към теб  Peace

# 2 774
А защо й е все празна количката  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт