Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 167 033
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 2 775
  • София
А защо й е все празна количката  Mr. Green

защото е снимана на влизане в магазина  Peace

# 2 776
  • На земята, която е всъщност звезда.
Какво показва езикът на жестовете:

Чарлс и Даяна гледат в различни посоки, излизайки от църквата

Уилям и Кейт гледат един към друг

На балкона Чарлс и Даяна стоят на разстояние един от друг

Уилям и Кейт стоят съвсем близо

# 2 777
И само на мен ли не ми изглежда нито свежа, нито хубава?
Явно има лошият навик да си облизва устните. Направи ми впечатление и на сватбата.

# 2 778
  • София
И само на мен ли не ми изглежда нито свежа, нито хубава?

сериозно ли  Rolling Eyes

вселена , в същия материал се коментира, че за целувката на балкона инициатори са били съответно Даяна и Уилям  Peace

# 2 779
В статията пише, че е била с трима бодигарда  в отделна от нейното Ауди А3 кола. Натоварила е сама покупките си и си е върнала количката. Повечето хора дори не я разпознали, въпреки че е може би най- известната жена в света в момента. Купила си е обикновени неща, усмихвала се е на хората и изглеждала щастлива.

# 2 780
Не можете да отречете, че за 30 годишна жена е твърде сбръчкана и освен това има ъгловата физиономия.

# 2 781
  • София
В статията пише, че е била с трима бодигарда  в отделна от нейното Ауди А3 кола. Натоварила е сама покупките си и си е върнала количката. Повечето хора дори не я разпознали, въпреки че е може би най- известната жена в света в момента. Купила си е обикновени неща, усмихвала се е на хората и изглеждала щастлива.

еми....от това по-хубаво, здраве му кажи  Peace

VAVA, аз бръчки не виждам  newsm78 Пак отивам да гледам  Rolling Eyes

# 2 782
  • Майничка
Не можете да отречете, че за 30 годишна жена е твърде сбръчкана и освен това има ъгловата физиономия.
Нищо, на 50 ще изглежда много добре, най-вероятно. Laughing

# 2 783
Сбръчкана???
Да не е от монитора ти?

# 2 784
Не е сбръчкана, има лоша кожа, нещо като белези.
И си мисля,че ако си беше пипала носа и садила коса, първо щеше да се сети да си поправи кожата или може би да боядиса няколкото бели косъма. Явно не е вманиачена нито тя, нито кралското семейство.

# 2 785
  • На земята, която е всъщност звезда.
Сбръчкана???
Да не е от монитора ти?

Joy

# 2 786
  • София
Не е сбръчкана, има лоша кожа, нещо като белези.
И си мисля,че ако си беше пипала носа и садила коса, първо щеше да се сети да си поправи кожата или може би да боядиса няколкото бели косъма. Явно не е вманиачена нито тя, нито кралското семейство.

Peace и по-добре  Peace

# 2 787
Не е сбръчкана, но според мен явно това отслабване се е отразило зле на кожата на лицето. В пъти по-свежа изглежда на снимки, на които е с няколко кила отгоре. Аз съм имала случай да отслабна за доста кратко време и знам, че след определена възраст, кожата не се възстановява така добре. А и подкожните мазнини започват да намаляват. При някои по-бързо става.

# 2 788
Сбръчкана???
Да не е от монитора ти?

Не, от нея си е. Има твърде много бръчки около очите, а хубавите й трапчинки от детството са се превърнали в бръчки на бузите, а на 50 сигурно ще изглежда като Камила.

Освен това скоро ще има остра нужда от блефаропластика на горния клепач и корекция, която да направи очите й по-симетрични.

# 2 789
  • София
Сбръчкана???
Да не е от монитора ти?

Не, от нея си е. Има твърде много бръчки около очите, а хубавите й трапчинки от детството са се превърнали в бръчки на бузите, а на 50 сигурно ще изглежда като Камила.

е, тогава ще е кралица и ще си е опънала кожата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт